Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 621
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • Добрич
Привет мамчета!Честито на Еличка,Ава  и другите пораснали бебоци!

Сисе,страхотно си се справила Grinning

Ние вече сме озъбени!Ей много му се радвам на това зъбче,много ни измъчи.

Реиана миличка,хубаво е че сподели с нас и дано ти поолекне.За съжаление няма как ние да променим нещата,но имаш цялата ни морална подкрепа Hug Hug Hug

Ваня ,и нашато краче стана така след третия Пентаксим и месец имахме бучка ,която не се разнасяше,после се оправихме.

Голди,страшна сила криеш ти newsm51

Хиксита,аз  не съм правила такова  чудо,ама се рових из нета и има разни варианти с пшеничено нишесте и пресни плодове,та...това мисля да пробвам.

Ема,аз днес му купих такава чаша и господинчото хич не се очарова,ама ще се научи,къде ще ходи.Моята е на Нуби с мек накрайник.

# 31
reiana - Hug-

Голди - шапка ти свалям! за всичко! Много много да си щастлива. Винаги!

sisse - страхотна тема, с много полезно инфо ! Хелънче и аз веднага се метнах на линкчето за частните ясли, но ми направи впечатление, че има много малко и то основно в по-отдалечените и заможни квартали. Бтв аз имам добър отзив от някаква ясла на Нишава, но пусто забравих как се казва newsm78

Ясминче, веднага си те разбрах. Чак се почувствах умна, сега като обясни...Simple Smile Това го казвам във връзка, че се чувствам ужасно глупава (да не кажа т...) напоследък, голяма бяла птица както се казва  Mr. Green

Акварелче, Ценителката - отдавна исках да ви питам, има един парк сравнително близо до нас, зад Лукойл на Възкрасение, до циганската махала при двореца на децата. Ох, май лошо го обясних, ама вие някъде в този район ли сте? Смисъл преди до Тина Киркова за тоновете пеша ли ходехте? Ако да, много ще се радвам ако успеем да се видим на удобно за всички местенце  Hug

Бибо, аз бих давала каши на Слънчо (чакаме обаче зелена светлина от педи, че засега сме дебели, а и скоро се захранихме). Та за момента най-големите фенове сме аз и таткото. Нещо сме луднали по тези каши и пробвахме почти всички видове. Ако се водя по моя вкус бих ти препоръчала банановата, много, ужасно вкусна е. Прасковената е една от малкото, които хич, ама хич не ми харесаха на вкус, но пък може бебешките вкусове да са съвсем различни...Все пак факт е, че на рафтовете първо свършва банановата Peace  

naana , честито зъбче  bouquet

И Марти много се радва на бънджитоSimple Smile Даже "на сухо" подскача:)
Иначе днес "каза" "деде" и "айде деее"Simple Smile От рано ме юрка диванцето  Laughing

Vercho - официално сте поканени на нашата люлка-бънджи  Hug

Аз пък мацки ме обзе странна мания - готвене. Не се смейте, адски антидепресивно ми действа. Днес за нула време направих бисквитена торта, салата с макарони и пиле с мед и горчица. Най-странното е, че всичко взе че стана сполучливо, а мъжо пък се надява да продължа да се антидепресирам по този начин  Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 22:16 от hrisi-pisi

# 32
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДУРАНИТЕ ЕЛИЦА И АВА!!!!

Реянче, какви са тия хора дето се подиграват на пола на детето - не го разбирам това, честно. Сигурно нямат деца  #Cussing out   ignore2 Ти сега си имаш най-голямото богатство - твоята дъщеря. Каквото и да решиш, погрижи се да сте щастливи - ти и тя. Ние сме с теб  Hug

Голди, за пореден път се убеждавам, че си много силен човек . През големи мъки си минала и ти  Hug

# 33
Нана е най-накаря изби тоя зъб PeaceНа мен са ми казвали,че на времето когато ги мъчело зъб бебоците им "натривалли" венеца със лъжица Thinking Някой да я е чувал тази простотия???Нашата чаша също е на Нуби с мекия накрайник...пробвах да си "цокна " от нея,ми тя бая пуска или аз съм засмукала като смок Rolling Eyes
hrisi-pisi охооооо защо имам чувството,че и твоя син като моя ще е "материално"момче Whistling На Дани първата "ПО така" думичка беше -"Дай" има го и документирано!Мъжа ми му се п**сра като го чу и вика "Гледай го и той като майка си цял живот само ДАЙ ще вика" Mr. Green

# 34
hrisi-pisi, благодаря за отговора. Аз взех тези, защото са без глутен. Ще взема да ги опитам и аз.

SUNI_22
, къде се губиш? Браво на Сашко. И честити зъбчета.

naana, честито ви озъбване и на вас  tooth

Хайде лека нощ от нас  newsm46 1countingsheep  smile3524

# 35
И аз да се разпиша, Сисе, брависимо  за темата, с тези снимчици много добре е станало. Сега бях в темата на Септемврийчетата: сложили са снимка на всяко бебе пред името му в списъка. Абе ти как позна, наистина бяхме на Чифлика. Въздухът е супер чист, като мина един камион и ме задави, а тук не ги усещаш тия газове.
Съни 22, Сашко е голям красавец и много голям изглежда. Като сравнявам Кристея с него, все едно е новородено.
Кристи пък нищо не говори Sad само пищи и се смее безмълвно.
Кали, и на мен не ми стига съня Tired, вече издивявам, абе как и моето не почне да спи по цяла нощ да имам сили през деня.
И ние (като казвам ние наистина и аз наддавам с нея Crossing Arms) за един месец сме наддали 400 гр. и 3 см., т.е. вече сме 6 кг. и 64 см на 5 месеца. В тази връзка забравила съм си паролата с която се влиза в Гугъла и не мога да ги нанеса ooooh! Много забравям.
Айде лека от мен!

# 36
Хааахахахахахаааааааа Laughing newsm62 smile3532 tooth newsm65
Ей това ме напиля:  hahaha hahaha

Къде гледате???Има нова темаааааа....в предния си пост съм сложила линк към нея Peace
Joy Joy Joy rotfImao  rotfImaorotfImbo rotfImbo
Пък аз чакам да ми отговорят на въпросчето от предишната тема........  newsm78 Няма да им се сърдя, че не сами отговорили.  newsm65
Но все пак Нана ме е прочела  Wink Благодаря ти мила!   bouquet Hug Heart Eyes
Имам подарък за теб
и да си хапнеш самичка, а другите ги остави само да се облизват....  Joy И Честито ви озъбвзне!  tooth Дано пък останалите зъбчета пробият по-леко!  Hug
Емма аз не съм и гледала за чаши... Стефан току що се научи да пие от шише.  Mr. Green
За акото- и при Стефко акото му си сменяше цвета и бе много често зелено. Но откакто го захраних, няма и помен от зелени акита.  Peace
Сисе много ти ходи да се изчервяваш  Laughing Ама аз с никого няма да се бия.  Wink  Peace
А за какъв колаж стана дума с АнилиндаConfused Снимки трябват ли ..., че аз съм качвала само една снимка на диването в общия албум, още като беше на 2 месеца...  Thinking
Съни честити зъбчета на Санди!  tooth tooth
Айде лека нощ и внимателно по завоите...  Wink

# 37
Верчо голям кеф бе! А за Джони Кеш- обожавам го, даже сутринта като поздрав бях пуснала същата песничка, която и ти Wink
Мале, Акварел, съвсем съм изкуфяла. Сори! newsm78 Аз бях сигурна, че си пуснала една друга песен... Не знам за блондинките, ама кърмачките са страшна работа Mr. Green

Отдавна се каня и все забравям да се извиня на всички, че ви обещах колаж и не го направих. Стигнах донякъде ама спрях, защото това с пчеличките беше адски много работа, а ние сме над 100 жени Shocked Дано няма сърдити Hug Така че Анилинда аз съм ЗА, само казвай къде да ти слагаме снимките Grinning

Кали, аз както винаги съм ЗА среща в Борисовата, където общо взето живея Mr. Green

наана, честито зъбче Hug

Хриси, мерси и ще се възползваме, не си мисли... Naughty Joy

# 38
hrisi pisi точно за същия парк говорим. Айде ще се уговорим и с Петя, ВаняМ, Реяна, хЕленчето и който др иска?!

Верчо няма страшно и аз съм така и не откакто съм кърмачка ми от както забременях...шъ видим после как ще сме, покрай тия калпазани  Crazy Mr. Green Heart Eyes

Айде момичета да си спретнем една хубава и слънчева среща в парка?
Ето списъка:

1. Аквариел!

# 39
Реяна, сега прочетох докрай, че нямах много време до момента #Crazy миличка, мое мнение е, че не бива да търпиш никакви унижения, камо ли физически ooooh! пък за това, че таткото на Миленка не оценява какво богатство има, направо нямам думи ooooh! Хора има дето копнеят за детенце, а то нашият и претенции #Cussing out #Cussing out Извинявай, че съм малко рязка, ама то нямам думи! ooooh!
Голди, и мен твоят разказ ме натъжи Sad
Само щастие ви желая мили момичета, много любов и най-прекрасното бъдеще! Hug Hug

Честити зъбчета на озъбилите се! tooth tooth

Абе, мами, аз вече сигурно досаждам, ама съм  #Crazy #Crazy #Crazy с това захранване!
Тези, които сте давали готово месно пюре с някаква гарнитура към него, какво точно давахте?? Какво съдържа пюрето? Че тука намирам разни менюта, дето не ми пасват много за тези месеци - пиле, ориз, грах, моркови и домати в едно пюре!!! #Crazy #Crazy На Хип! Нормално ли е това? Как е в Бг? newsm78

Не мога да намеря нормална каша за беба! Аз търся някаква да е без мляко, без глутен, и да не е ориз! Mr. Green Или имат глутен, или имат мляко.  Thinking

hrisi-pisi, аз така се спасявам от стреса - в кухнята! Peace

Аз вече давах на Лидия да пие от чаша! Оризовата каша се втечнява супер много от кърмата и накрая направо й я изливам в устата, и то милото седи и гълта! Май се научихме да пием от чаша?! #Crazy newsm78

Аквариелче, браво на Габка, че прави такива номерца на 4 крака! Много са сладки нали? Аз честитих ли пълзенето на Кръсти, ако не - Анилинда, а честито ви! Hug Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 01:00 от ЛУРДЕС

# 40
ЛУРДЕС тъй като и на нас педи ни беше казала да давам каша без глутен и безмлечна- аз давам на Хумана с ябълка. СУпер вкусна е! Много сладка и като конститенция е гладка и Габа я хапва с кеф! Друга безмлечна и без глутен аз неможах да намеря  Peace

# 41
Опааааа  smile3508, ей чак сА сколасах да ви изчета...  smile3529
Мъжо ме натири от хола, че искал да спи (и аз искам ма кой ме пита Rolling Eyes), та съм опнала кабеляка на компа из целия ни ОГРОООМЕН апартамент чак до спалнята само и само да се разпиша  Mr. Green
Мен тия дни вятъра ме вя на много места - молове, барове, болници, офиси, градинки, паланки и пр. та затова ви изтървах малко края  Embarassed
Сисе ама направо превъзходна тема!  smile3501 Дъ бест-а верно е много оригинален  Wink
На скоро се сетих да изтипосаме на първа страничка, там дето са най-нетърпеливо, най-точно и т.н. бебчета и други актуални категории като бебче с първо зъбче, първо захранено бебче, първо пролазило, първо проговорило и .....
Яна, миличка много познато ми звучи и на мен твоята история, не знам какво да ти кажа, освен, че ако имаш нужда от каквато и да е помощ можеш да разчиташ на мен  Hug
Голди всяка жена преминала през подобни изпитания като теб е достойна за уважение  newsm51
Пете не щъ да чувам за никакви черни или бели дупки дето си в тях, дай да ходим да ударим тия дни по 2-3 бири, че да вкараме нещата в релси, а  smile3521
Аре бе ЮП къде се спотайвате тия дни?  newsm78 За една среща не се обадихте да му се не види...
Кали предложи среща следващата седмица в Борисовата - бройте ме и мен  Peace
Мирка и за тая среща дето е в този парк до вас, макар, че не се сещам много къде се намира  Blush и там ме бройте  Peace
Малко по темите па макар и със закъснение:
Вода за бебето - доскоро преварена, но след като веднъж видях утайката й  Sick, минах на купешка на ХИП
Стерилизиране - дали от мързел или от друго ама не съм стерилизирала не знам от кога  newsm78
Място за игра - понеже не сме от най-шавливите основно се търкаляме по дивана, спалнята и активната гимнастика
Ууу, да ви посподеля, че мойто джудже го водих на детски гастроентеролог в МЦ Детско Здраве - Иве, Пете тенк ю   newsm51
Та го гледаха на ехо и видимо уж нищо му няма, но док каза да му вземем гърлен секрет и микробиология на фецес (койт се сети кво е тва ше го черпя една студена бира, мамите докторки не се броят  Mr. Green) Та от няколко дни го дебна да се отчете, че да събера ама все изпускам момента...Тая вечер като, че ли събрах ама малко ми се струва  Rolling Eyes
А за тоя гърлен секрет, трябвало да бъде на гладно преди хигиена на устата и пр. ама с тва нощно кърмене как ще е на гладно много не ми е ясно и колко точно време след хранене трябва да е минало... Rolling Eyes Не знам... Утре заран ще навестя местната Цибалаб пък да видим дали ще ни върнат ... Thinking
Съни 22 пиши по-често бе душко, къде се загуби отново  Hug А твойта изненада Сашко, ма той верно на голямо момче мяза по-скоро, отколкото на 6 мес бебе....Бравос, да ти е жив и здрав! И с тия големи сини очи....мале....ако имах момиче щях да ти искам ръката му  Embarassed
Стефинка и тя нещо скромно го раздава напоследък  Thinking
Честити месечинки на всички днешни минирожденници! Да са живи, здрави, румени, засмяни!
 Tada
Специални цалуфки от Алекс и мамка му на синеоката принцеса Елица!  Crazy  Hug
Стига толкоз от мен засега, че ше ми пада батерито и трябва да се наведа да си го взема  hahaha
Цалуфки и сладки сънища! До скив!   love001

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 01:21 от galivo

# 42
Страшно ви благодаря момичета на всички! В мометта ви чувствам по-близки от семейството ми! Защото нашите все искат да съм силна и нарочно не говорят за това! но не знаят как плача,когато си легна!
Акварел аз съм за срещата утре в парка! Към колко часа ?-
1 Акварел
2Реяна

# 43
  • София
Добро ви утро Simple Smile

Хиксита права си, че прекалено се вкарвам във филми, ама какво да направя сигурно на второто вече няма да се шашкам така  Embarassed

Яна те са ти го казали много добре другите. Бъди силна, сигурна съм, че ще вземеш правилното решение. То нали знаеш вълка кожата си мени, но нрава не, така че хубаво си помисли дали искаш да съжителствате с човек който си е позволил да ти посегне! Аз не съм съгласна с живеенето заедно, само заради децата, защото така е много вероятно децата да страдат повече.А що се отнася до глупостите с това дали е момче или момиче детето, лично според мен това показва колко му пука. Ако си обичаш детето няма да ти пука какъв пол, ти не си копуваш скъпа вещ за престиж!!! #Cussing out И споделяй, пиши с нас, ще ти е по-леко Hug
Голди  Hug
ЛУРДЕС общо взето такива са месните пюрета и тук Peace А на Хип са еднакви на всякъде Peace

Ради вчера беше мааалко по добре, да видим днес как ще е с това ядене. Иначе изследванията са супер, всичко си е точно, но педито реши все пак да не слагаме ваксината още. Може би другата седница, ако е започнал да яде Praynig Иначе го мерихме 8500 и 70 см Simple Smile

Хайде хубав ден от мен отивам да пия кафенце и после пак ще ви навестя Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 07:04 от doly_dog

# 44
Добрютроу,
 На мен ми е едно смарангясано, та по-накратко. Като ви слушам ваште чавета как се прескачат да падат от дивани, легла, маси.....ми моя син и това не е правил наред с необръщането, непълзенето, нямането на зъби и неговоренето. Вече взимам да се притеснявам, дъл' да не взема да му бия един шут да падне от дивана, барем да се успокоя  Thinking?

hrisi pisi точно за същия парк говорим. Айде ще се уговорим и с Петя, ВаняМ, Реяна, хЕленчето и който др иска?!
Aquariel, добре поне, че интервал си сложила м/у думите  Grinning
 Airin, още като си публикува резултатите на Милана ги нанесох в таблицата, ако не се е получило-сори, не е било нарочно.
 Вие миете ли лицата на децата със сапун (или някакво миещо средство)? Почти съм сигурна в отговора ви, ама на мен ми е малко гадно - лятото нали го мажех с крем п/в изгаряне, сега пък му намерих крем за лошо време и вятър, който е малко мазен и колкото и да е се наслоява по кожата, мия го вечер на банята само с вода, ама дали е достатъчно?
 Reiana, има една приказка за правенето на бебета - че е много лесно да се направи момче-каквото вкараш (да ме прощавате за думата)-такова излиза, ама майсторлъка(както беше писал някой по-нагоре) е да направиш момиче.

Общи условия

Активация на акаунт