Хайде първо да ви почерпя с по една белгийска гофретка по случай поредното си завръщане сред вас...

Писането през последния месец и нещо не ме влечеше, поради постоянното женско роднинско присъствие вкъщи

Както не исках никой да идва, така всички се изредиха за нула време. И уж трябваше да имам повече свободно време, а то май точно обратното се получи.
Както и да е, от вчера вече сме "сами вкъщи" и не мога да се нарадвам на спокойствието...

Както гледам, ние сме абсолютно в час с нещата - Мина се усмихва, опитва се да членоразделя, спи по 6-7 часа нон-стоп през нощта на лампа, (която се включва сама) и усилено си смуче юмручето. А да - и количката също е на път да й умалее в най-скоро време...
Още не са я ваксинирали и с баща й се чудим усилено дали да слагаме тази, за пневмококите....
Иначе аз също не съм по-назад с материала - нямам още МЦ, а килцата са се заковали на + много и никаква тенденция няма за спадане... Поне корема ми се сви и сега остава само да намеря кинезитерапевт, който да ползва някаква специална машина, с която да ми масажира шева.
Това е в телеграфен стил. Ще се включвам постепенно по другите теми...
Една от тези, които много ме вълнува е ЕБХ, но тепърва ще ровя да чета къде какво е написано по въпроса.
Поздрави на всички!!! И много гушки на всички прекрасни августинчета!!!!

Мика