Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 13 887
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
  • Лондон
Oх, как можах да забравя Монката като потенциален зет... че той ми е първия любимец!!!
Обаче сега и друг прекрасен варненски кандидат се появи (на дрън дрън) и съвсем се обърках! То да не е лесно.... на мен ко-о-о-лко години ми трябваха да избера правилния... и колко грешки съм правила  Wink

Ако искате да отложим варненската среща с една седмица и да я направим следващия четвъртък, 23-ти, за да може всички варненки да видят, че я организираме (а пък и аз да отслабна поне малко - сега малко ме е срам да се показвам Embarassed).

За спането на светло/тъмно - аз използвам една такава малка лампичка, която се включва в контакта, защото иначе на мога да й видя устата на малката и й бутам цицата в очите Laughing. Бях купила 2 такива в Лондон - платих 1.50 паунда за двете. Ето от този тип:

Тук обаче нали са различни контактите и не стават - затова и днес ходих в Хиполенд. Е, намерих такава лампа обаче познайте колко струваше - 16.95 лева!!!!! Shocked Не я купих!  Naughty Купих една друга -  луничка за 4.90 лв с батерии, лепи се на стената или на леглото, а като я натиснеш светва - много е сладка и върши работа.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 23:51 от eya

# 241
Добро утро маминки!
Е само ние ли без мома останахме Grinning,и ние си харесваме Габриелка,че синеоките мадами са ни слабост,пу,пу да не са и уроки, Цвети да ти е жива и здрава,както и всички други бебета всички са много хубави!
Честит имен ден на Пухи всичко най хубаво и пожелавам!
Момичета вчера бях на преглед,всичко с моята операция е наред,взеха ми цитонамазка и утре ще е готов резултата,каза ми,че имам ллеки изменения на шийката,които след време могат да станат раничка,затова задължително цитонамазка на 6м. иначе като цяло нищо обезпокоително.
Теди аз също ще слагам спирала само,че на мен ми каза,че трябва да имам два цикала един след друг и в последните дни на втория цикъл се поставя,ще слагам някаква испанска за около 50лв,каза ми че е много добра!
За корема(нали ми е болна тема) ми каза,че при второ раждане прибирането е по трудно и ми препоръча да правя на всеки час по 10 коремни преси,много помагало някой ако иска може да пробва,аз от днес почвам и смятам да съм много упорита,аз нали ви бях казала,че ъм свалила 17кг и от тогава не съм мръднала все на едно място си стоя!
Ние също нощем спим на нощна лампа макар,че Петър не се буди но на мен така и е по спокойно!

# 242
Добро утро момичета!   bouquet
Днес съм по-спокойна-Дениско си спа през цялата нощ и нито нослето му течеше, а и очичките му се поизчистиха.
 Бизу добре дошла и ти мила  Hug . Искренно ти съчувствам, ама тренирай за второто  Laughing Пиши по-често. Хвани им цаката, като например по няколко капки винце в млякото и ти гарантирам че поне 2-3 часа ще имаш да пишеш!  Crazy
Britt  аз също днес мисля да отида до южния, така че ако искаш пиши на лични да се видиме.
Надин Макси е мноооого сладък!
tedi_vt_86 горенето на раничката не боли много, по-скоро е неприятно, а и мирише на пърлена кожа  Sick
но споко, по-добре да я изгориш! А и моя праг на болка е малко по-нисък, така че докато не мине - няма как да знаеш!  Wink
За спането и ние спим на нощна лампа, а и Крис до ден днешен си спи на нощна лампа, а не виждам да има нищо лошо в това. Аз до преди да се омъжа спях на лампа  #Crazy па я ме виж 100 кила станах!  hahaha
Аз също съм на памперс слийп енд плей! Кефи ме и кампанията за ваксината за африканските дечица  Sad
 mama galka23 не си сама. Аз съм свалила 12 кг., а ми остават още 18 кг.   261uu Animal Pig
Момичета аз днес съм на лекар. Вчера ми свърши и втория МЦ, обаче имам още накакво розовеникаво течение от сорта на лохиите. Много ме е страх. Преди да забременея имах киста и сега не знам какво е станало с нея. Ужасно съм изплашена да не загуба и другия си яйчник, защото искам още дечица... Cry Адски съм притеснена, моля ви стискайте ми палци и дано всичко е наред!  Cry
Айде до тук с оплакванията, отивам да окоса тревата, докато спи детето, че да може доктора да разгледа спокойно градинката!  Joy Joy Joy newsm03
Лек и приятен ден!
Между другото апела ми за южния парк се отнася за всички желаещи, а за утре за срещата съм там, както винаги! Вечното присъствие!  Mr. Green Heart Eyes
Леле още нещо се сетих да ви кажа - при ЮЛКИТЕ имат вече зъби  #Crazy и то по два!  #Crazy Малееееееее, наближава!

# 243
# 244
Хай!
Днес ви черпя за поредната "порция", навъртели два месеца бебета: Борис на Малкабуби, Александър на Бобито, моята Мариела и всички други, които сигурно пропускам(не защото съм блонди, просто тъпа):

# 245
честити месечинки на Борис на Малкабуби, Александър на Бобито и  Мариела на бланш-чето   bouquet
моят бяс тази нощ ме подлуди- яде през има няма два часа и хленцота сума ти време докато заспи  Crazy уж станах час по рано, за да поработя, докато той не е станал, ама познайте- събуди се веднага след мен  ooooh! бебето на съседите, което е по-голямо от него с два дни, от повече от месец заспива в 8.30 и се събужда сутрин към 7  Crazy аз такова нещо не знам кога ще доживея. то не съм спала цяла нощ откакто е промърдал и се въртеше на чекръци в стомаха ми  Crazy
и ние спим на нощна лампа, но светлината е много приглушена. иначе с епритеснявам като не го виждам.
аз още не правя упражнения за прибиране на корема, мисля да поизчакам още, въпреки че не го трая вече  Crossing Arms после ще ви го снимам да го покажа.  Laughing
хайде чао засега от мен отивам на кафе в съседката  Mr. Green

# 246
Бонжур  Hug

Нещо много домакинствам тия дни и да взема да се спра, а ? Вчера изгладих на мъжа ми 13 ризи и до 2009-та да не ме търси  Mr. Green

Честита втора месечинка на порасналите Мари, Борис и Алекс   remybussi А Бобито да не го крие Алекс, още не ни го е представила  Wink

Тристан и той спи на лампа, като английския вариант на нашата мома  Wink Автоматично се включва, когато стане тъмно.

Искрено ви завидях за срещите. Тук не са се преработили франсетата, но поне ходят на работа да отчитат дейност. От време на време си мааме гащите по центъра с една българка, другите събеседници знаете са ми пенсионерите по парковете. Вече знам имената на всички домове за възрастни в околията и историите на техните обитатели.

И на нашето столче за кола му давам живот не повече от още един месец  Shocked Поинтересувах се за следващия размер и ми допадна въртящия се вариант. Но докато Тристан стане на 6 месеца има още бая мляко да изпие !

Аз още нямам МЦ, да не ме е огряло пак  Blush Има ли друг случай като моя ?

Килата. Освен да кажа, че от рождения ден (юли !) имам чек от един магазин за дрехи, четири пъти влизам в него и все наакана си излизам  Blush Два размера отгоре ! До кога ?

Феб, много се смях за Ташунко Сапа на Мони  Joy Да беше лято по-дълго щях да оставям Гаргалчо по камбанки, много му харесва  Crazy

Да ви попитам. Как миете гънките на шийката? На мен ми е трудно. Мъжът ми съветва Тристан да си хване ниско гадже, че иначе щяло да избяга  Mr. Green

Гледам съм изпуснала беззъбо дефиле  Grinning Велла, ето така ще те прегръщам  Heart Eyes

# 247
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Моля kseniq да каже къде да и изпратя отговор на личното съобщение, което ми е писала

# 248
Честити месечинки на нашите сладки бебета! Да са много послушни и да папкат да пораснат още повече!

Меган Тристан е вълшееебен! Как да не ме е яд, че нямам девойка? Нищо следващия път! Laughing

# 249
добър ден  bouquet

ние ставаме на 2 месеца, да е честито на мамите като нас- Бланш, Бобито, Микра, Яна20, и Алфира, да са ви живи и здрави бебоците  Heart Eyes

днес гугаме повече от обикновено, явно си чакаме тортата Mr. Green
сматам да му организирам седна по-голяма и социална разходка днес  Laughing да се покажем един вид колко сме прекрасни, на всички хубав ден,
Бланш, ще ти звънна по-късно днес да видя къде сте, че ние имаме разни планове и по-рано ще излизаме

на всички хубав ден Heart Eyes

# 250
  • Лондон
О, Тристане, бих захвьрлила всичко (дори биберона си) за един миг в твоите прегръдки, рицарю мой!

# 251
на Мари, Алекс и Борис

Благодаря на всички за отговорите за спането на нощна лампа, успокоих се, защото бях упрекната, че прекалявам със шпионажа.
(и аз спях на светло докато приятелят ми беше в казарма Embarassed)
Ея, благодаря за комплиментите от името на ники, сериозен кастинг се заформи за белла Велла Flutter
за отлагането на срещата също съм ок, обаче това с притеснението за килограмите - и мен приятели много ме нареждат и се дразня, но са минали само 2 месеца. аз дори качвам май  Mr. Green с това плюскане за кърма. освен това нещо ми е станало, + 5 кг съм, ама не си ги виждам и не разбирам как така не ми стават дрехите от преди  Mr. Green да не ти пука Peace

# 252
 newsm47
Ех ще си събудя диването от смях днес...не само бебешорите са ни скици ами и мамите им... Joy hahaha А са ни и толкова прекрасни.

Честити месечинки на нашите слънчица...да растат живи и здрави и мноооого усмихнати и гушкани... Hug Hug Hug

За морската среща ме бройте и мен със сигурност. Ние утре сме на ортопед, та ако наистина искате да го направим другия четвъртък..но ако остане за утре ще се вмъкна някак.

Лампа ползваме също и също смятам, че скоро няма да я изключваме...Ея, сега всяка вечер като кърмя ще се сещам за теб и цицата в окото... Joy

Сега се сещам, че това навиране в устите на юмручетата може да е свързано с подготовка на венците ... Мони мята едни лиги насам-натам от един известен период от време и почвам да си мисля, че вероятно е това.
Мамадона, стискам палци всичко да е ок!
Светле, да се оправяш и ти и да ги забравяш тези тревоги вече.

Меган, Тристан е просто невероятен образ, но то с такива духовити мама и тати няма как иначе  Hug И не си единственна-и аз съм още без МЦ. Аз дори бях сигурна, че кърмещите жени нямат такъв докато не спрат да кърмят, но явно пак съм в грешка.

Пфууу царевицата ми превря...хайде аз да бягам...
Цунки!  love001

# 253
Момичета Ани Цолова е родила момченце-Калоян 3.850гр и 51см,току що га чух по новините много се радвам,защото много я харесвам!

# 254
  • Бургас/Пз
Момичета, много ви благодаря за подкрепата.  HugЗасега още продължаваме да се кърмим и не съм дала нито добавка нито кърма от шише. Калоян се сърди като намалее кърматата в цицата, ама като види че няма накъде продължава да цока. Давам и от двете гърди и се надявам да се справим с положението. Преди осем години с дъщеря ми като нямаше кой да ме подкрепи и да ме насърчи така  още на 45ден започнахме с добавката и до третия месе тя се отби. Сега се надявам това да не се случи. Praynig

Искам да ви споделя че за мтори път вече ми изплащат болничния и установих че ми изплащат по-малка сума. Аз съм се осигурявала на максимума 2000лева и си мисля че трябва да получавам 1800лв, но уви превеждат ми по 1450лв. Има ли някой предства защо така се получава или пак трябва да тичам в НОИ newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт