Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 13 995
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • Лондон
Ех, много хубави деца бе!!! Пу-пу!

Пухи, честито! Гледах аз че до нашата църква Света Петка има навалица. Влязох и запалих една оргомна свещ за здраве. Много ми стана смешно, че за да те споменат в молитва се плаща 60 стотинки и имаше опашка - хората докато измислят 10 имена за 6 лева доста време минаваше!

Гледам че и на твоя красавец ръчичката му е на синкава и на петна от стискане на юмруче - и на Велла е такава почти постоянно. И тя го лапа юмрука - обикновено като е гладна.

Днес посетих Хиполенд - всичко има! Е, по-скъпичко ама си има...
Тук е голям ужас да караш количка!!! Измъчих се, а и дребуса се измъчи...

Анито май питаше кое според мен е по-евтино в България - мога веднага да отговоря!
1) плодовете и зеленчуците 2) услугите - фризьори, козметици, поправки и т.н.

Стелиана, супер! Ако искате ние може да организираме алтернативна Варненска среща - в четвъртък 13:00 часа на централния вход на Морската Градина (този със слънчевия часовник).  Wink

Аз търся Пентаксим тук - ако някой може да ми каже къде има във Варна ще съм много благодарна. Търся и добър детски лекар, който има частна практика.

# 226

[Аз търся Пентаксим тук - ако някой може да ми каже къде има във Варна ще съм много благодарна. Търся и добър детски лекар, който има частна практика.

Eya, аз купих Пентаксима от Търговска лига. Само те го предлагали.Иначе можеш да го поръчаш в някоя аптека и ще ти го доставят. Но аз отидох направо в складовата им база. Намира се в Чайка, срещу стадион Черно море.

# 227
Асе, става ли да ти звънна по телефона, за да ви намеря, тъй като в четвъртък сме на обяд по повод рождения ден на мамчето и вероятно 13 часа ще ми е малко рано. Предполагам няма да бързате да се прибирате и ще мога да се присъединя като приключи тържеството Simple Smile. За мястото няма проблем, южният парк ми е роден  Mr. Green все ще ви намеря.

Естествено, имате ми телефона звънкайте. Аз съм там на кафето вероятно Wink
Оглеждайте се за масово струпване на туристи с камери и апарати ............................. мислят ме за избягал от цирка слон Simple Smile

ОК, ще звънна Simple Smile . БТВ и утре сутринта мисля да направя едно кръгче в парка Simple Smile.
Аз както не каачих и килце разлика, сега да видите как съм се надула. Корем дето нямах , сега е цяло шкембе... И то защо, кой как дойде да ни види, ни носи шоколад, бисквитки .. торта .. еми. Аз повтарям че искам плодове, но кой ти слуша. То не е честно така да говоря, защото когато гризках бисквитите не ревах. Направо съм станала мечка стръвница за храна.
С една дума, ще се дотъркаляме на срещата  Joy с Точица / Топчица.

# 228
Ейййй какъв лебед съм  ooooh!

Пухи да ти е живо името! Внуци и правнуци да го носят, а ти да си жива и здрава да ги кръщаваш   bouquet

# 229
Ама съм блейка..
Пухи, честит имен ден! Да си жива и здрава!  bouquet

# 230
здравейте, момичета!!
ей, виждам голямо наддаване пада за момите  Laughing..то ние сме далече, ама ще пусна една снимка, пък може някоя да ни хареса  Blush

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273654&pid=8312913

за юмручето и при нас е голям хит - вече не мога да разбера кога  е гладен и кога не!!!?
някоя мама беше питала за памперсите Huggies - ние сме с тях от раждането и нямам оплакване Peace

# 231
Ааа, Феб, ние Мони си го харесваме много още от както се е родил. Голям чаровник е  Heart Eyes. А и са адаши с моита мома. Аз и викам Мони на кратко  Wink

За памперсите_ ние до сега ползвахме на памперс, но днес купих хъгис и ми се виждат по-добри.По-памучни някакси  и не смърдят толкова на химикали  Sick

Завиждам ви за срещите, които си органирате. Искам и аз, но съм много далече. Да си изкарате чудесно!

# 232
Е доживях да се включа,

ама да знаете колкото повече растат наще деца - все по-хубави стават! Направо са прекрасни всички!  Hug Hug

Аз да ви се оплача, сестра ми започна работа и следобед гледам и моята племеница и бебе  ooooh!  понякога нервите ми неиздържат (Миши знам че сега ще ми се смееш), обаче като ревне малкия и София почва да го имитира и става страшно, да не говоря че докато го кърмя, тя все виси над главата му и го гали или дърпа за краката. Днес му облиза лъжицата с която му давам Инфакола  #Crazy, а ако случайно му набара бибероба веднага го лапа - голям купон!!  hahaha

Иначе ходихме на кардиолог - всичко му е наред на мишока, няма шум и вече спя спокойно!

Ани, спокойно мила, чела съм че около 6 седмица децата започват да търсят да ядът по-начесто, защото потреблението им от кърма се увеличава и така стимулират производството и.

Нашия също е от по-нервничките, грам не стои за масаж, от банята все още се мусим (ей голям зиморник и печка му пускам) newsm78 Понякога ми яде през 3 часа, понякога през един, все още караме само на кърма - да видим този месец как ще сме с наддаването.

Бях се постреснала, че 2 дена не ми беше къкал, но днес ме заля с вълна от акита, толкова много изака, чак до гръбчето се беше омазал, а памперсите тежаха по сто кила  ooooh! Четох че се среща това при някои кърмачета и се успокоих, та дори и за по-дълги периоди.

МамаДона радвам се да те видя, както и Интрига WELCOME - както се вика  Heart Eyes

Аз за срещата няма да мога - няма как да се транпортирам, иначе много ми се иска да ви видя всички, особено сладките бебчета.

И аз съм все още плюс 8кг, ама ще ги смъкнем някой ден  Joy

Стелче - леко пътуване и очакваме включване скоро! Hug

Светла_мама
какво стана със шевовете всичко ОК ли е, не мога да смогна да прочета всичко, а те мисля  Hug

Ея, добре дошла на родна земя, голям проблем са ми и на мен тези коли паркирали на тротуара!!! Няма оправия  #2gunfire #2gunfire

Ей сега ще потърся някоя снимка от по-хубавите ..да фигурираме и ние в класацията, как  Laughing

# 233
  • Germany
Добър вечер и от мен! Малко късно, ама да ви почерпя, че моето дете днес стана на 4 месеца  newsm38  ura. По този повод си купихме много готин нов слинг шал в актуалното теменужено лилаво с красивото име Бояна  Wink (на слинга). Моето дете днес се пощури - в слинга спи, по-добро дете от него няма, иначе ръката и най-вече пръста се цокат като за последно днес, даже се опитва и двете ръце да си навре в устата. Дали пък няма да им избият вече зъбчета?

За срещата ще се опитам да дойда, че има час и за зъболекар, но мисля, че ще се справя.

Аз не си търся сватове при нас, защото в нашия род като правило разликата е минимум 10-15 години. А всъщност за баткото ни може и да изберем някоя мацка от августинчетата, че като гледам, как се е засилил да си хване гадже, май ще дочака да порастнат нашите мацки  Confused.

Лека нощ и да сънувате разкош!

# 234
Добър вечер и от мен.Два дни не съм писала ама то е грехота да изпуснем това хубаво време и по цял ден сме навън.
Не мога да се сетя някоя мама питаше за спиралите.Аз вчера ходих на преглед при моята гинеколожка че не бях ходила от както бях бременна и ми откри раничка.Някой може ли да ми каж дали боли като се гори тая раничка? newsm78.Изписа ми противозачатани хапчета и ми каза че спирала се слага след 6 месец от раждането,защото трябвало да зарастне хубаво.Аз взех да се замислям и май няма да си слагам спирала,а ще си пия хапчетата.Незнам вие какво мислите по тоя въпрос.
По въпроса за снахите и ние си търсим мома.Само,че май Бил Гейтс е забравил да ми покаже как става качването на снимки и незнам как да я приложа към съобщението ми newsm12.
Някой може ли да ми каже как става?
Приятна вечер на всички.

# 235
Мъча се ама не се получава нещо с тия снимки.Къде трябва да се намира тая снимка и кой адрес трябва да копирам.
ЦВЕТЕЛИНКА благодаря все пак ама то на умни хора се обеснява един път пък аз като съм смотана естествено че не можах да го направя.  comp03 newsm50 hit

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 22:00 от tedi_vt_86

# 236
Puhi, да си жива и здрава мама на едно прекрасно бебче  bouquet

Аз за срещата съм ок, влизам от единият вход и отивам на другия  Grinning

Само,че може и да закъснения, защото Жаки се храни или към 12 или към 13 часа, а за следващото хранене ще си взема в шише.

Bizu, мерси мила, че си се сетила...Какво да ти кажа...нещата не са добре, но можеше о по-зле да е. Малко ми е отпуснал шева и за това ме боли. Обаче отвътре са ми останали разни кожички при шиенето и те също правят мизерий. Сега си слагам едни таблетки и ще видим след месец какъв ще е резултата. Ако не са се махнали ще ми ги изрежат с ножица с малка упойка  Sick и се надявам това да е последното, че вече  #Crazy....

А ти не се отчайвай...Като ти стане трудно си представи какво правят Миши и Помилвана.

За Хъгис казвате, че са добри...Ще взема да ги пробвам и аз следващият път. Въпреки, че сега от 16ти пускат промоция в Метро и ще си вземем Памперс, а и ще подкрепим инициативата "Един пакет, една ваксина".

# 237
За варненската среща и аз искам да се присъединя  Party
Тези дни сме с някакъв луд режим, т.е. няма такъв. Тази вечер обаче заспа рано и аз бързам да се трупясам, не съм спала нормално (поне 2-3 часа без прекъсване) от сума ти време .
Да попитам - вашите деца на тъмно ли спят, понеже леглото на ники е в нашата стая и аз го придърпвам към мен през нощта, но оставям нощната лампа да свети за да го виждам. Дали е проблем, да не го свикна да спи на светло?
ето как на живо изглежда това емотиконче  Crazy

Mr. Green
лека нощ  Wink

# 238
  • SZ
Момичета,благодаря за поздравите!Много сте мили както винаги!Ей затова ви обичам!

Само да уточня,че не искам на мен никой да кръщават,защото не си харесвам името.Ама каквото е такова,нося си го.А и има един лаф:Пенка лоша няма!РЕКЛАМА,РЕКЛАМА!След време живот и здраве,ако се наложи, само буквата давам.

За срещата и аз ви завиждам!И пак казвам:снимайте и качете после снимки да ви видим!!!
А има един албум на такава среща и там едни коремчовци..........
Като че ли вчера беше...

П.п.Сега  се сетих за още нещо.Обсъждате пампитата.Аз бях споменала преди,че в един магазин тук ми предложиха "evy baby" и аз ги ползвам откакто се е родил Митачко и съм много доволна.Дойде момента обаче да се сменя размер и като взех следващия по ред се оказа,че често пропускат отстрани.Мислих,мислих и изведнъж ме огря:като залепям лепенките не ги слагам хоризонтално,а по-диагонал малко,така че да обхванат хубаво кълчиците.И номера минава.Вече не ми пропускат.Дано някой,който има същия проблем,да се възползва от моето откритие.Освен,ако не съм последната,която се е сетила за този номер!

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 23:05 от *puhi*

# 239
Да попитам - вашите деца на тъмно ли спят, понеже леглото на ники е в нашата стая и аз го придърпвам към мен през нощта, но оставям нощната лампа да свети за да го виждам. Дали е проблем, да не го свикна да спи на светло?

Ние сега спим в детската стая. На беб леглото е до нашето и оставяме светната нощна лампа също. Мисля, че все още са много малки, за да спят без надзор. По което и време да се събудя я виждам добре. Не мисля, че ще има проблем да свикнат или не. Пък и да свикнат да спят на нощна лампа ще отмине.
След време, като си остане сама в стаята ще и е по-лесно, ако все пак има някакво осветление, ако иска да става, пък и да не се плаши. Пък тя сама ще си реши, кога вече ще спи без нея живот и здраве.

Хайде лека и от мен  Tired

Общи условия

Активация на акаунт