Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 14 006
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Ей Мамадона ама много сте хубави....Ще взема да покажа една снимка на Жаки пък кой знае...
И са си родени на една дата и са с модерни имена.

Ама ние сега сме по фешън с по къса коса от вашата  Mr. Green

# 211
Здравейте и от нас!

[Ще се радвам да се срещнем - ако има други Варненки, които искат да се присъединят - да свирнат.

Аз съм също от Варна и вечно нямам компания за разходка. Ще се радвам да си намеря такава Grinning

# 212
svetla_mama като нищо е станала заварката!  Wink

# 213
  • SZ
Здравейте момичета!

Позагубих се,но си ви чета редовно.

Първо да ви почерпя,че днес съм именничка(Петковден-аз съм Пенка) :

Ние сме добре,растем и хубавеем.Няма по-красиво дете от моето! Laughing
Вече се усмихваме и говорим,когато сме на кеф,естествено.

Ани,аз също мисля че е временна криза и после сам ще се регулира.Споко!

Смукането на пръсти и юмруци и ние го владеем.Бибата я плюе и лапа ръцете.До болка ми е позната тази ситуация,батко му беше така.И познайте какво следва:смукане на палец.С баткото лесно стана отказването и сега май не се притеснявам много.

И да не забравите да се снимате на срещата,и ние искаме да гледаме поне!!!

# 214
  • SZ
Ооооооо,я бързо и ние да се представим,че то не останаха свободни моми!

Забележете този благ поглед!!!

# 215
И Венци се присъединява към отбора на ядящите юмруците си  Laughing Laughing Laughing
хайде и аз да пусна една снимка  Joy

# 216
Като ще се сватосваме, понеже аз као бъдеща свекърва трябва да си дам компетентното мнение  Mr. Green Харесвам дългокоси и синеоки, за Габи май много станахте на опашката, поне дългокоска да си заплюем - Вики. Асе стягай се, че колко ергени има да ти припикават оградата... Mr. Green

Пухи, Честит имен ден!
Да ти е живо и здраво името и само радост да ти носи!  Hug

# 217
Хайде и Точица да не остане по-назад. Ние също си нямаме кавалер. Crazy

От сега предупреждавам на дискотека ще я пуснем чак на 20  Mr. Green

Тя също си хапва ръчичките. От вчера в много сърдита, нещо май въздух гълта. Ани пробвай и ти да го оригваш по-сериозно. При нас това помага. Ние пък нощем нямаме проблеми, пре деня ...
Стелче, на добър път. Спокойно, тамсигурно всичк имат. Не може ли да се ваксинирате в Сърбия? Хубаво е и там да си имате педиатър за всеки случай.
Асе и групата за срещата в четвъртък, почти 100%,  в четвъртък сме в района на южния парк. Ако се организираме да се видим, сме на линия.

# 218
Пухи честит имен ден, мила! Да ти е живо и здраво името и внуци на теб да кръщават!   4uu smile3525 smile3525

# 219
Eя, благодаря за инфото за пътуването.

Хайде и ние да се наредим на опашката за зетьове, че неостанаха свободни  Grinning

чЕСТИТ ИМЕН ДЕН ПУХИ     bouquet

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 17:59 от cherry

# 220
Майчинството зарежда мозъка на жените

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=564755

# 221
За срещата - предлагам четвъртък 13:00 часа на централния вход на Южния парк (този с фонтана). Ако има други предложения казвайте  Peace

Ея Вики е с тъмно сини очи. Това е май от бургаската рода  newsm78 или от северозападната  Mr. Green

Стели ей сегинка ще разгледам бука на кандидат зетя  Mr. Green Ама трябва да се знае- лесно момите не ги давам  Mr. Green Хем юнаците ще гледам , хем и сватята че да сме си сгодни с нея, на раздумка да си сядаме и на младите да не пречиме  Laughing

# 222
Асе, става ли да ти звънна по телефона, за да ви намеря, тъй като в четвъртък сме на обяд по повод рождения ден на мамчето и вероятно 13 часа ще ми е малко рано. Предполагам няма да бързате да се прибирате и ще мога да се присъединя като приключи тържеството Simple Smile. За мястото няма проблем, южният парк ми е роден  Mr. Green все ще ви намеря.

# 223
Асе, става ли да ти звънна по телефона, за да ви намеря, тъй като в четвъртък сме на обяд по повод рождения ден на мамчето и вероятно 13 часа ще ми е малко рано. Предполагам няма да бързате да се прибирате и ще мога да се присъединя като приключи тържеството Simple Smile. За мястото няма проблем, южният парк ми е роден  Mr. Green все ще ви намеря.

Естествено, имате ми телефона звънкайте. Аз съм там на кафето вероятно Wink
Оглеждайте се за масово струпване на туристи с камери и апарати ............................. мислят ме за избягал от цирка слон Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 19:10 от Asija

# 224
Пухи, честит имен ден!!! Да ти е живо и здраво името, много радости и чудни изненади ти пожелавам!  smile3525

Голямо изложение на моми и момъци пада днес  Laughing, та да не се бавя и аз докът още тече търсенето. Само да предупредя, че се казвам Надежда, пък таквиз свекита много не се харчат, че умирали последни казват...ама аз съм от благите да знаите. smile3534

Ние Габито много си кльопнахме...да е жива и здрава и все така прекрасна. Асе за твоята щерка много навалица, пък моя срамежлив ще дойде /напоследък и малко ревлив, ама ще се оправи/...

А сега видяхме и момата на Чери...и там си заплюваме ред да знаете... Hug

Стели, весело прекарване при тати.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт