Танцуващи Февруарчета събират есенни листа!

• 12 129
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
bzepic, честит рожден ден ! С много любов и радост да те даряват любимите ти мъже.

# 286
Честит рожден ден, bzepic!

rnpn, отокът мина за 5 дена. С тетрата нямах голям успех , защото той не искаше да сяда в коритото и го къпех прав на душа. За това като заспеше го мажех с гентамицин и лидокаин. След 5-тия ден като спадна отока , при заголването вечер мажехме с дефламол 10 дена.
Сега вече през вечер или през 2 само отварям в банята да измия  .

Вие направихте ли я пишката, или предстои... Ако вече не късно, да ти кажа първата вечер нищо да не правите, за да се успокои мястото и да видите дали ще отече, ако не отече на втората лекичко опитайте да забелите и така постепенно да става. Аз го дръпнах още първата вечер и до сега си мисля, че за това отече така жестоко .. Мислех си ,че ще залепне и пак ще трябва да минаваме по тоя път, но ето ,че за 5 дена не залепна и на 5-тия си се отвори лесно... Ох , голяма мъка беше като си спомня  ooooh!

# 287
  • София
Аз след всички "проповеди и съвети" дето дадох, сега ми се връща. Днес Марти се е "проявил" в яслата - ухапал е няколко деца. А аз си мислех, че хапането сме го преодоляли... Тази вечер ще си говорим надълго и на широко, дано да хване декиш.
Говорих със сестрата по този въпрос, защото когато го правеше с нас преди, ние го преодоляхме с говорене и зрителен контакт. Сестрата каза, че и тя е процедира по същия начин и е имало ефект, както и не му е позволявала да пипа играчките, на което той е реагирал със сърдене.
Утре ще ходя да говоря лично с нея, защото днес само по телефона се чухме, но тя ме успокои, че с общи усилия ще се справим.

# 288
Радостче,ние я направихме в петък...аз го кисна в тетра и вътре забелвам,после го мажа с лидокаин и дефакто пак го забелвам..вчера беше много по-добре,но днес пак го боли.Вдигна ми Т.37,5 и личната ми каза,че или са зъби,или от пишата,НО преди половин час както си играеше навън, се хвана за ухото и започна да вика,че го боли,докато се приберем е плакал...сложих му "Отипакс"и сега спи...така че си мисля,че Т. може да е и от ушите,незнам вече...Тази вечер ще съм на пост,май...знаех си аз,че много хубаво,не е на хубаво...

# 289
  • София
bzepic, честит рожден ден! С пожелания за много здраве, щастие, късмет и всичко най-хубаво!
И Дани е в период на неядене... отново. А, ако все пак пожелае да хапне нещо то задължително е "ма" - сама, което пък води до тотално омазване с минимално количество храна  ooooh! Поддържам теорията, че който е гладен яде, но по стечение на обстоятелствата има едно упорито гласче, което не спира да повтаря "това дете нищо не яде, не може да продължава така..."  blahblah Иначе менюто й се състои от пълнозърнеста каша от бурканче,  пилешка супа, задушени зеленчуци, риба, пиле, общо взето, каквото си хареса от нашето ядене. От около месец спрях да купувам бурканчета с манжда и лека полека се опитвам да я науча да яде готвено.
rnpn, дано бързо се оправи Никола  Praynig А, Марти да продолее хапането  Hug

# 290
bzepic, чъръдъ и от мен! Много щастие, здраве и любов ти желая!  bouquet

Ангел все още не проял, като хората. Ту яде малко, ту хич. Но расте, тъй че не се притеснявам Simple Smile

Я, то било време за нова тема....

Новата тема

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 19:42 от Maktub

Общи условия

Активация на акаунт