Гоблени-31

• 50 086
  • 491
  •   1
Отговори
# 75
Сега вече мога и аз да се похваля.

# 76
Така, да сподля какво се получи при мен, след 7 слоя подлепващо стана доста кораво мотивчето, изрязва се лесно, може да се пере, но преди това го минах с безцветен лак по краищата, за да не се брида. Ето го първото :

За съжаление обиколих целия град и по-цветни и подходящи шнурчета не намерих, надявам се че като наближи Коледа, ще позаредят нещо по-интересно, ако не ще търся в нета или в София като ходим.

venipuh , много сладък бебешок мамин  Heart Eyes!

mimi72 , можеш ли да покажеш картинка на гоблена, много нежни цветя   bouquet!

# 77
Kiki_andr , много бързо го уши.Става разкошно.

3ори , сполучливо е станало.Шнурчето си е ок.

# 78
Зори,картинката на гоблена я нямам,защото шия и на нощни смени в работата и някой доброжелател я изхвърли,но в предишната тема я има.Това е от гоблените за коледния благотворителен базар.

# 79
  • Варна
Зори, станала е много красиво и идейно! Можеш ли да ми обясниш как прикрепяш шнура към кръгчето? аз си мислех за текстилно лепило, но ако има и друг начин, моля те, издай тайната  baby_neutral.

# 80
  • София
zornitsa, обади се като стигнеш ламето, има малък трик  Wink
Дъмпер, не така само на нея, я кажи какъв е трика, че аз с онова ламе, ли беше, какво беше в рамката на цветята на Дим се озорих доста  Blush
Да се похваля, че днес Ketri, дойде на крака на ми донесе гобленчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Та сега съвсем незнам какво да шия... мислех да понашия малко миниатюрки за коледния базар. Влади видя котетата на Дим и веднага взе да иска да ги шия, след това пък видя, като свалям схемите на Матю, МакКуин и Сали и веднага взе за тях да ме врънка - тая сутрин е станал и първите му думи - мамо хайде да шиеш Матю, Сали... ВЕДНАГААА.
Мими72, много хубаво става  Hug
Зори и твоя Снежко е много хубав, но доста играчка ми се вижда - хайде кооперация - аз ще шия мотивчетата, пък ти да ги оформяш  Joy  bouquet
Kiki_andr, ти спиш ли бе жена? Кога успя да избоцкаш толкова много от ангелчето?
И не на последно място - Тарзанка, много поздрави и на теб и много ми харесва, как никого не пропускаш в постовете си  Hug Heart Eyes Hug
Хайде стига толкова, че трябва и да се работи  hahaha

# 81
Manzhelka , пришила съм го с бял конец - бод отгоре, бод отдолу. Върху сребристия шнур белия конец изобщо не се вижда. Има и по-лесен и бърз начин - с пистолет със силикон да се лепне, всъшност панделката така я лепнах, защото в последствие ми дойде тази идея smile3537.

Ivanichka, ушиването на мотивчето ми отне 3-4 часа, а оформянето не повече от 10 минутки, така че съм навита за такава кооперация  Joy.

# 82
  • sf
аз мислех,че ще правим среща,за да си получим гобленчетата.  Thinking
поотделно ли ще става ?

# 83
  • София
Aми тя срещата не се отлага, само кажете кога и къде (ако успея, че в дпоследно време нещо все не успявам да се вредя), но нали с Ketri сме наблизичко, та тя прескочи да ми ги даде - нали знае, че не мога да трая  Heart Eyes Hug  bouquet

# 84
Кики,браво, много бързо напредваш, ти почти си го свършила, красиво е !

Венипух, и твоето е много сладко.

Зори, браво и на теб, кога го измисли, кога го направи...Идеята е страхотна !

Мими72, цветята се получават и те хубаво !

# 85
  • Варна

Това е то, свърших го  newsm44
Има си кусури, тук таме грешки..

И аз ще се включа в срещата за разпределяне на гобленчетата във Варна, не че имам да получавам, но имам въпроси за едно ново гобленче Embarassed

# 86
Много красоти отново,а тези бебчета колко са сладки.Извинете ме,че не изброявам поименно не искам да пренебрегна някой,затова вие си знаете за всички  smile3501
Зори а твоята миниатюра направо нямам думи.Как си го измислила.Аз откога се мъча да измисля как да ги направя,търсих и по магазините от тези рамчици,но нищо не намерих.Но твоята идея е супер и непременно ще я изпробвам при първа възможност.Аз си купих октомврийския брой на Галерия Бродерия и там си харесах две-три неща.Имам и още един брой,но незнам точно кой и  newsm78 къде го скрих та малката да не ми го прочете  Mr. Green.
Утре трябва да ми пристигне балеринката,нямам търпение вече и тогава сигурно ще искам помощ  Embarassed.Приятно шиене ви желая момичета и лека вечер

# 87
  • Пловдив
Здравейте, момичета и честита нова темичка!  bouquet
Аз до тази вечер нямах компютър и сега едва смогнах да наваксам с четенето и с любуването на красотите, дето сте показали. Браво на всички!  smile3501
Аз обаче не мога да се се похваля, даже мисля да ви се ожаля.  Rolling Eyes Ангелчето, което Кики шие толкова бързо, аз го бях почнала по другата схема - със 70 и повече цвята. Колкото и голям инат да съм, като видях резултата, просто се отказах - вижте и вие

- може ли изобщо да се различи нещо, което трябва да са листа около свещта (няма предвиден контур) newsm45
И за друго да се оплача - реших да се пробвам да го шия това прословуто ангелче по схемата на Сисак, само че на зелена, а не на синя панама. За тази цел направих една голяма поръчка на конци и панама от Гоблените. Направих я на 26.09.!!! и досега нищо!!!! smile3514 няма я никаква доставката?!?!?  smile3515

Но... стига съм се оплаквала - като не можех да шия, само си мечтаех и много ми се иска да се пробвам с тези мъниста/синци, дето ги обсъждахме в миналата темичка, но да видим дали ще си набавя материалите първо...  newsm78
И накрая, но не по важност, искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ най-вече на Ilinajor, но и на всички вас, които с радост помагате и споделяте опит с новаци като мен  newsm51

# 88
Alexandra тази Мая е прелестна. Прилича на картинка. newsm10
Да ви покажа докъде стигнах с моето гобленче. Не съм сигурна дали ще се получи сполучливо, но мисля да го продължа, за да видя как ще стане.

Незная как да прикача картинката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=295317

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 00:45 от enjest

# 89
  • Пловдив
ДОБРО УТРО!!!!!!!!

Един ден да не вляза и темата зарита от красоти. Няма да изброявам поименно, за да не пропусна някоя от Вас, само ще кажа, че сте сътворили и измайсторили прекрасни неща - БРАВО!!!!!!!!!

Само се обръщам към Bilkova , не се отказвай, все още малко е  ушито и не се е оформило докрай, може и да се получи, завърши този елемент и тогава реши - да или не на гоблена. Аз имам такъв случай с гоблен по картина на Дали - мазаница, но като завърших даденият елемент - получи се идеално, затова поший още мъничко.

Успешен ден на всички!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт