Гоблени-31

• 51 492
  • 491
  •   1
Отговори
# 120
Vesito,ЧЕСТИТО и от мен! smile3525Аз за сега нямам какво да покажа Embarassedвсе нямам време за контура на един Ежко ,фона на Рака,Воденицата на Буше ,Зимния параклис и колко дребосъчета между тях ... newsm78 ама как да имам време като вие ме подлудихте #Crazyкое по-напред да гледам :то ушити красоти,то линкове разни безобразни и панами и мъниста и какво ли още не  Rolling Eyesще ме изумите бре...поздравявам всички и   bouquet
на всичко отгоре тръпна в очакване на поръчката от Дъмпера newsm78дано само не съм закъсняла и да ме е включила,ако е така - относно чакането  и забавянето и аз нямам нищо против

# 121
Alexandra – много хубава е станала пчеличката Мая! И с кусурите, ако изобщо има такива -  пак е супер!

Bilkova – не се тормози повече – вижда се, че нещо не става като хората. Не си хвърляй труда на вятъра...  а колкото до конците – все ще ги използваш за някое друго гобленче. Ако почваш по другата схема най-добре си вземи и тъмно синя панама, че като гледам в самото ангелче има само синьо, пък и тъмно синия фон е нещо като нощ, а това всичкото на зелен фон може да няма същия ефект.

Kiki_andr – ти наистина си сериозен състезател... Мноого си бърза и много хубаво е станало елфчето. Другия път дай да го видим в по-близък план  Wink

Venipuh – много са нежни майката и бебенцето!

Mimi72 – и твоите цветенца стават много хубави!

Enjest – много си напреднала! Как няма да стане сполучливо – като гледам доста добре се получава – все пак нали трябва да изглежда като рисувана картина на Ван Гог.  Peace

Spinki – коледните торбички са много красиви, ама си е голяма играчка... Доколкото виждам това са от малките торбички за бижута. Как си ги избоцкала така само на едната страна – наистина голяма играчка... И аз имам от тези торбички, ама до сега не ми беше хрумвала такава щуротийка. Благодаря за идеята !  Hug

Дуданка – мисля, че ако фона на кончетата е в сиво или в кафяво ( не мога точно да определя какви са цветовете в кончетата ) щеше да се получи много по-хубаво и щеше да прилича малко на графика. Ако ти се играе може да смениш само този син фон с нещо по-подходящо ( което да си пасва с цветовете в кончетата) , защото само той нещо не се връзва... Самите кончета иначе са си много хубави!

Зори – играчката за елха е направо супер!  smile3501

Дъмпи – браво и на теб – мноого са хубавки тези миниатюрки!
А за поръчката и аз мога да почакам. Ако не си я пуснала още може ли да прибавя към нея и една мъъъничка балеринка на Дименшън като на Goody-то и другите, които видях в кашончето на Кетри - ако има останали разбира се, че май доста се изкупиха Laughing  и още ето този с колибрито :
http://cgi.ebay.de/Cross-Stitch-Kit-Hummingbird-Art-and-Fuchsia- … d=p3286.m63.l1177
Ако може разбира се!  newsm53

Честит рожден ден на Весито ( с окото )! Много, много здраве и щастие ти желая и да оздравяваш бързичко     bouquet

Tarzanka - Без малко да забравя  ooooh! - Ето Тук! е схемичката на моето гобленче ! Сега като шия съм започнала и да правя мострички на конците на едни листове от кончетата, които ми остават при шиенето, та после който иска сам да си го комплектова мога да му изпратя мострички за сравнение  Hug

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 18:34 от vvvitality

# 122
Спинки и Дъмпи, и вашите мини гобленчета с приложение са супер !

# 123
Ето ангелчетно отново.Малко ми остава вече...:

# 124
Vesito, честит рожден ден и от мен. Да си жива, здрава и много щастлива!
Нова съм във форума и много неща не са ми ясни. Опитвам, опитвам, но нещо картинките ми не се виждат, за което съжалявам и моля да бъда извинена! Дано се науча! #Crazy

# 125
Честит Рожден Ден Веси     newsm59 newsm51.Здраве,щастие,късмет и любов ти желая.Продължавай да твориш.
И все красиви неща пак виждам,направо ставам  #Crazy.
Дъмпи  и теб да питам тези дребните с рамките ли ги купуваш,много искам да се уредя с такива рамчици  Wink.

# 126
с рамките са да. има ги по около 2 евро при нашата кака в америка  Wink по-късно ще сложа линк
Kiki_andr , страхотно е
http://cgi.ebay.de/Cross-Stitch-Kit-Disney-Lovely-Cinderella-Fra … rkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14
http://cgi.ebay.de/Cross-Stitch-Kit-Disney-Princess-Jasmine-Fram … rkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14
http://cgi.ebay.de/Cross-Stitch-Kit-Disney-Little-Mermaid-Ariel- … rkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14

# 127
  • в зоната на здрача
 vessito75 ,артиса малко ,ама сигурно и него ще си го вземат в най скоро време.. Laughing

А тази гобленче с пчеличката Мая и аз отдавна съм го харесала  Heart Eyes цветовете много добре са съчетани , много свежо гобленче  Peace
   Кажете моля 1:1 ли се шие  Hug
Аз я ших с кръстат бод на Аида 14.

enjest ,
погледни тук  как се слага снимка,дано ти е от полза.. Hug

Дж..няма ли само рамки,може и да са по евтини,в ДМЦ-то ги дават по 2.50 лв.парчето.. Confused

И накрая да ви кажа ,че тая тема е пълна с творби,ей красоти...

# 128
  • Варна
А тази гобленче с пчеличката Мая и аз отдавна съм го харесала  Heart Eyes цветовете много добре са съчетани , много свежо гобленче  Peace
  bouquet
 Кажете моля 1:1 ли се шие  Hug

А пък аз 1:4 на обикновена панама, обаче ми се видя безкрайно.. Сякаш кръстчетата по ми вървят

# 129
Кетри точно от там гледах и го правя по този начин, но не ми се получава нещо. Явно не го правя като хората. Страх ме е да пробвам отново, за да не спамя във форума.

# 130

Зори много е ефектно човечето-бавно ли става,че аз май нямам много търпение за шушави работи.Пък идеята е страхотна-вместо пластмасови играчки. Peace

Самото оформяне не отнема много време и не е пипкаво. Най-добре е да си нашиеш първо миниатюрките и след това да се занимаваш само с оформлението им. Едва ли ще отнеме кой знае колко време. Пък и на мен ми доставя огромно удоволствие да се занимавам с Коледни и предколедни приготовления  Grinning.

# 131
Вижте какво намерих :

как да шиеш многото проекти  Embarassed

http://puzkarapuz.ru/2006/11/01/kak_vyshivat_odnovremenno_neskolko_proektov.html

http://puzkarapuz.ru/interesyhobby/rukodelie/page/1/

Бисери и  списания

# 132
Дъмпи, момичета, ако нямате търпение за поръчката- по никакъв начин няма да се чувствам пренебрегната или сърдита; Дъмпи и без това прави невъзможното Heart Eyes Ако обаче решите да изчакате- само казвам, че меракът по това индианско нещо не ми е минал и ще си го дочакам Hug

# 133

Ураааааааа! Получи се. Много съм щастлива, че успях да прикача картинката.

# 134
Момичета,моля за помощ! PraynigХаресах си едни цветенца и нито мога да им намеря схемите,нито да разбера къде в Пловдив мога да ги поръчам.Ако някой има схемите или на нещо

Ето ти цветенцата:)
тук

тук

Общи условия

Активация на акаунт