Гоблени-31

• 50 074
  • 491
  •   1
Отговори
# 330
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Абе момичета малко тъп въпрос но сега чак се замислих....я кажете DMC то номерацията винаги ли е еднаква с цветовете
Ако реша да си купя панама и да си купя цветовете с DMC С НОМЕРАЦИЯТА дали няма да се разминават с цветовете?

давай смело и безотговорно  Mr. Green обикновено няма разлики  Peace

...съм полудяла по бебето на черната панама.Чакам да докарат панама, но се чудя дали ще мога да се справя с него newsm78.Ако нещо не е ясно вие сте насреща.Успех на всички!  bouquet

всички сме залуднали за туй бебе  Hug и всички ще го борим  Wink давай и ти

# 331
  • Пловдив
Goody    newsm51 страшна си ..много благодаря
Абе момичета малко тъп въпрос но сега чак се замислих....я кажете DMC то номерацията винаги ли е еднаква с цветовете
Ако реша да си купя панама и да си купя цветовете с DMC С НОМЕРАЦИЯТА дали няма да се разминават с цветовете?

Добро утро,

Напоследък номерат на конците са изписани и в готовите комплекти на Ланарте. Така, че давай, при тях лошо няма Grinning

# 332
Добро утро и от мен.Ето в полузавършен вариант:

# 333
  • Варна
Мами Варненки, нямам търпение да се срещнем, но тази неделя предиобяд съм на картинг пистата във Виница относно фирмено събитие от работата на мъжа ми (даже и малчо е поканен) и не върви да се откажа в последния момент. Но ако не ви се чака, ако е удобно на Марулка (на ЛС) да ми каже къде да минем след като свършим, с кола сме и няма да е проблем даже и във Владиславово да отидем, за да й оставя паричките за Катето и да си взема гоблените, а пък с вас мили мами гобленарки да си спретнем още една срещичка, когато ще имаме време да си побъбрим на спокойствие. Няма да ме биетие сега, нали?  baby_neutral

# 334
  • Бургас
ДОБРО УТРО ДАМИ,

Kiki_andr  ти ме смая напправо Heart Eyes каква е тази красота дето я шиеш..страхотно е...
От каде да намеря инфо за това елфче .....олееее аз вече се обърках тотално незнам кое по напред да си купя искам всичките да ги имам, до тук вече харесах поне 5 гоблена...голяма зарибявка сте  newsm12.....защо нямам двачивта ръце поне по два наведнъж да шия Banghead

# 335
Kiki_andr  ти ме смая напправо Heart Eyes каква е тази красота дето я шиеш..страхотно е...
От каде да намеря инфо за това елфче .....
И на мен ми харесва.Преди малко му направих и последните бодове-отдолу по елфчето та да не падне....Снощи като му слагах снежинките и нещо в муцунката не ми харесва та си я дооформих малко-ако погледнете по-напред в темата ще видите какъв тъпчо беше-с тъпа муцунка.. Laughing
Схемата я дръпнах от тук,мисля че е от Sissak.Ако не я намериш мога да я кача и аз.Сега шия една пчеличка и като напредна още-от понеделник ще я покажа/може и да я свърша дотогава..
Специални благодарности за Ilinayor за конците,които ми изпрати и можах да си го свърша.

# 336
Билкова така определено е по-добре!  Peace

Kiki_andr браво на теб! Голям бързак си!  Hug

олееее аз вече се обърках тотално незнам кое по напред да си купя искам всичките да ги имам, до тук вече харесах поне 5 гоблена...голяма зарибявка сте  newsm12.....защо нямам двачивта ръце поне по два наведнъж да шия Banghead

pyypi добре дошла в отбора!  Hug Joy Joy Joy

# 337
  • Benelux / Varna
Имам идейка за място на срещичката, ако я одобрите естествено.
Да се срещнем в Ginger Goffee Club под хотел Черно море е, не е задимено кафене, заради дечицата.
Ето как изглежда:
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=566181

от вчерашния вестник
Пък и морската е наблизо, после пак може да се разходите с дечицата там.

В този дух на мисли, хайде да се почерпим с по едно кафенце:

Слънчице,за да ни е слънчев деня на всички.

# 338
  • Варна
zornitsa, много приятно ми се вижда това кафене. Аз обаче нямам да получавам нищо, само искам да се консултирам за един гоблен с вас, та не се съобразявайте с мен за избора на час и място. Като кажете от колко и къде ще сте, ще се опитам да мина.

# 339
Кики, ангелчето е станало много красиво !

Pyypi , аз ти предлагам да поразгледаш и предните теми да се зарибиш съвсем.  Joy Joy Joy
На мен ми се искат всички , които видя, ама пусто време...

# 340
Здравейте аз бродирам отдавна , но досега не съм писала тук може ли някой да ми даде схема на гоблена Христос чука на вратата или на Мадоната с младенеца на трона. Благодаря ви предварително.

# 341
  • варненка от София
Такааа, ами аз одобрявам идеята за кафето, наистина се надявам да не е задимено, иначе щях да предлагам пак на Пантеона, но и в това кафене става.
Сега ми идва идея, за да може и Манжелка да дойде да се съберем в кафето към 16:30 да речем, за да са се наспали който спи на обяд и да става размяната на гоблени, панами, пари, информация и изобщо каквото има там да се разменя. Предлагам да се видим пред кафето, после да сядаме вътре. Надявам се няма да е задимено, щото ще сме с малката, а ненавиждам задимени кафенета  Twisted Evil

Така остава предложение за среща НЕДЕЛЯ, 16:30 ч. през Ginger Coffee Club.

През деня нямам възможност тези дни да влизам във форума, така че довечера ще ви проверя какво сте писали.

Нека да направим списък с присъстващите:

1. Марулева

# 342
  • Варна
Здравейте  Hug
Отдавна не съм писала, но пък чета почти редовно. Много красиви неща сте показали - браво   bouquet
От няколко дни и аз поднових шиенето и ето какво съм направила и Последните две имат да се довършват. Ще стават на картички за Коледния базар.

# 343
  • Benelux / Varna
Сега да споделя и аз своя опит,т.к често посещавам това кафе - събота и неделя следобяд е доста пълно кафето, поне аз имам такива наблюдения. Сутрин и преди обяд е доста по-спокойно и естествено по-приятно, ( по-малко хора, по малко цигари). Аз също ненавиждам задимените кафета, защото не съм пушач и го посещавам често обикновенно преди обяд обаче. Ако Манжелка ще дойде със сигурност, да се срещнем наистина в 16:30, за да има места за всички на първия етаж ( защото на втория е трудно с количките) бих могла да запазя няколко масички, ако обаче няма да дойде е по-добре според мен да е сутринта, но нека и другите да кажат кога им е по-удобно.
За количките да споделя,че се минава с тях през рампата на хотела, защото пред кафенето са стъбли  ( един минус според мен), попитах ги защо няма рампа, но общината не им разрешила.
Ако някой се интересува от ценовия клас - чай - 1.50, капучино -2.80, латето не си спомням колко беше, има и тортички и пастички, ама гледам да не се изкушавам с тях.
Аз се записвам - независимо от часа на срещата.

# 344
  • Варна
Момичета, 16:30 ч неделя следобед ми е екстра. Идвам. Пишете ме в списъка.

П.С. И благодаря на всички ви за рабирането

Общи условия

Активация на акаунт