ПЛЕВЕН - 65

• 13 803
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен
Аз също няма да слагам на детео противогрипна ваксина. На нас също.
Решила съм да давам на Михаела за повишаване на имунитета от продуктите на Аквасорс. Да видим как ще й действат,аз преди години съм пила и се чувствах много добре.
Джина,по-добре не давай на децата сурови яйца. Много е опасно,но ти си знаеш най-добре Peace

# 61
И аз да дам един глас като противник на противогрипните ваксини. Никога не съм си слагала, нито някой от близките ми. Не мога да се обоснова точно защо, но  мисля, че по-скоро ще навреди ( за в бъдеще) отколкото да помогне. Той не е един вирус, не са два...ваксината не може да обхване всички щамове.

# 62
Tвърдо против противогрипните ваксини съм.
Слагах си 3 години подред и тогава изкарах всичките пневмонии, спастичен бронхит,отит и ангина.Всеки месец бях болна.Откакто си правя курса с респивакс 3 години не съм боледувала,освен хрема и зачервено гърло до пневмония не съм стигала.
Респивакса е за деца от 3 до 14 години.
За по-малки деца е бронхо-ваксома-става за деца от 6 месеца нагоре.Това е вносния препарат подобен е на респивакса,но е доста по-добър.Една опаковка от 30 хапчета струваше към 35 лева и е достатъчна за целия курс профилактика,който е 3 месеца.Хубавото е,че е на капсули и за малки деца капсулите се отварят и гранулките се разтварят във вода,сок,мляко.Пие се сутрин на гладно по 1таблетка 10 дни в месеца и 20 дни се почива.И така 3 месеца.
Атракция,аз съм.Може и да сме си играли,доста често съм ходила в профилакториума,хубави времена бяха.

# 63
Да се включа и аз за респивакса-давам го на малкия от както стана на годинка,изписа ни го педиатърката,и го комбинирам със саностол.Давам по цяло хапче веднъж на ден,десет дни в месеца.Правя почивка лятото и края на зимата.Горе-долу правя почивка по моя преценка.Хапченцата са малки и той доброволно ги хруска и ги обожава,явно са приятни на вкус.Но наистина не виждам особенна разлика,и изобщо не съм сигурна че има полза от тези имуностимулатори и витамини.
Сладки сънища на всички!

# 64
sweetheart_bg, споко, при положение,че в момента си в напрежение и очакваш всеки момент да родиш,естествено е артериалното ти налягане да е леко повишено. При такова кръвно съвсем спокойно можеш да родиш нормално  Peace
За противогрипните ваксини аз съм на по-друго мнение.Мисля,че за хронично боледуващи хора - възрастни и деца - е добре да се направят.Всяка година се обновяват ваксините съобразено с новите щамове на грипния вирус. Аз лично съм си правила веднъж и не съм боледувала въпросната година. На моя приятелка детето боледува от бронхиална астма и по препоръка на лекуващата я алерголожка й прави всяка година.На скоро гледах по новините,че в Англия се обсъжда дали да не се включи в имунизационния план.Тази година няма да направя на Мира,но другата,живот и здраве,ако тръгне на градина ще й направя.

# 65
Дилянка, ЧРД! Много здраве, щастие, усмивки!

# 66
di_p, Честит Рожден Ден!

Честит Рожден Ден!
Желая ти от сърце: любов, добри приятели,
пари и още много, много рождени дни!

# 67
  • Плевен

Честит рожден ден, Диляна!
Нека всичките ти мечти се превърнат в реалност.Бъди жива и здрава!
Hug

Аз никога не съм си слагала противогрипна ваксина, на детето също. Нямам и намерение да пробвам Simple Smile

# 68
Дивиана, честита ти ученичка Grinning

Аз до такава степен не си падам по ваксини, че противогрипна не съм си и помисляла да си сложа, или пък на децата. На Кари още не съм сложила MMR  ваксината - против заушка, рубеола и морбили, която по принцип се слага на 1 годинка. Сега вече съм принудена, за да няма проблеми лекарката ни, ако от мен зависи, пак не бих я сложила. И без това не ходи на градина, а рубеолата я изкара като бебе, ама карай, ще я слагаме като искат толкова.

От 2 години обаче сестра ми ме навива да сложа на децата ваксина против Хепатит А, а на себе си против Хепатит Б и аз се двоумя безумно. Някой има ли мнение за тези ваксини?

# 69
# 70
Tess, аз мога да се изкажа за ваксината против хепатит Б, в общи линии като всяка ваксина, реално няма особена полза. Преди няколко години се съмняваха, че съм изкарала хепатит Б на крак, то бяха изследвания и чудо, тогава доста се замислих. Отново разговарях с моят познат по темата за ваксините (лошото е че от година и нещо му загубих дирите) и конкретно тази - съответно той ми цитира пътищата по които човек се заразява, а и повечето хора знаят и ако човек внимава няма да има проблем.

# 71
Благодаря на всички за милите пожелания   bouquet
И да почерпя,че навършвам Христова възраст  Blush

# 72
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДИ!

# 73
Пускайте на БТВ, д-р Михайлов говори за имуномодулатори и т.н....

# 74
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИ!
Много здраве и хиляди щастливи мигове!

За ваксините - и аз съм против. Миналата година всички пихме Респивакс и мога да кажа, че зимата минахме без болести. На Ники от две години давам Бронховаксом, а тази година давам и клеева тинктура. Направихме един курс и с Енгистол.

Общи условия

Активация на акаунт