Втория триместър мина, ЯНУАРСКА мама яде за двамина

• 17 120
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Здрасти, Рокси77!!! Как да не те помним, разбира се, че те помним!!! Те даже и някои момичета питаха изрично за теб и се чудехме как си... Защо си била в болница, нали сега вече всичко е наред? (явно де, за да казваш, че ще си по-редовна вече WinkHug  Hug   bouquet

# 76
roksi77Hug как ще те забравим, ако знаеш колко си ни липсвалаааааа. Била си в болница! Надявам се всичко лошо вече да е зад теб
barboran4e, аз съм при Ангел Илиев.  Аз ходя при него на ЖК в частния му кабинет. Ако искаш мога да ти дам координати на лична бележка, да го посетиш 1-2 пъти да получиш впечатления

# 77
ееe как сe радвам,че не стe ме забравили...имах контракции и водите ми бяха повече,сега само лежа,ставам само за тоаолетна и бърз душ.живот и здраве ще имам 2 момченца

# 78
Здравейте и от мен,
И аз се ритеснявам, че мога да роя по празниците,но каквото такова все пак ще зависи от нас само ако пожлаем секцио, а аз в никакъв случай не го желая. Друго ме притеснява, говорих с една моя позната, която има дете с Даун - каза, че е изчела много литература, и съм сигурна че е така и каза, че около 80 процента от децата с Даун са родени от майки под 30години. А аз се успокоявах с мисълта че съм млада и затова се направих ФМ само в 13 гс и приключих.......и сега се притеснявам адски много. огава само измериха нухалната гънка и ми казаха че всичко е в норма и това си беше.........

Чувствам се ужасно безотговорна

# 79
Бърборанче, не се притеснявай мила. Е те затова не е хубаво мн инфо да дават докторите, че само ни стресират. Моята Деница до последно ми вървеше 2 седмици назад. Имам много точен цикъл и знам, че не е заради късна овулация. Преносих я 6 дена, ама наистина преносих - ръчичките и крачетата бяха гъбясали и се белеха месец след това. И доки констатира, че е преносена, а те бебоците свалят от теглото, когато ги преносиш. Толкова бях стресирана като родих, защото през цялото време доктора ми разправяше "ти дебелееш а бебето малко", че чак вадят Дени и аз се облещих готова да ревне и викам на акушерката, че сигурно няма 2кг. Тя ми се накара едно хубаво, сложи я на кантара и констатира 3,500. Съвсем нормално бебче. Така че не им обръщай никакво внимание на тия доктори. А и това, че едно износено бебче ще е по малко на килограми, не значи че органите му са недоразвити. Здраве да е да я докараме до 9я месец. По този повод се сещам, че днес влизам в 7я. Бреееееее не останало.

# 80
barboran4e, аз все още съм в процес на избиране. За сега съм се спряла на д-р Чорбова, но още не съм ходила при нея. Препоръча ми я една приятелка. Мисля към края на месеца да й се обадя и да отида да ме прегледа и да си поговорим.

# 81
Здравейте мамита Simple Smile
Бръм  и аз ще се радвам да се видим, през седмицата съм в Люлин, а събота и неделя пътуваме за Ихтиман, така че когато имаш възможност драсни на лс да се видим след работа. Аз съм в болничен така, че мога по всяко време.
Smiling_Sisi,
аз пих няколко дни неоренал, т.к ми откриха някакви бактерий в урината, но при вторите изследвания вече ги нямах, така че не се наложи да ги пия дълго.
Пожелавам Ви хубав ден  и приятна почивка на работещите мами!

# 82
Само да попитам, вчера като минавах по Иван Асен видях на един магазин изложени бебешки неща и пишеше бебешка борса?!? Някой ходил ли е ?

# 83
Сонче, недей да се притесняваш излишно! Мисли позитивно!
Бърборанче, на мен също ехографът ми показва изоставане с една седмица, но не се притеснявам, защото както писаха може да е късна овулацията или пък бебето да качи по- нататък. Наистина е важно органите да са оформени добре, а това дали бебето ще е 2 800 или 3 500 не е от такова значение.
Като писахте за марките дрешки, аз харесвам Вис виталис и също БГбебе, български са и смятам, че са добри. Не бива да отричаме някои марки само защото са български.

# 84
Здравейте пупи Hug на Снежито,аз най -накрая се прибрах,бях на ж.к.,бебка разсте и аз с нея Laughing качила съм 3кг.,така че от началото до сега са 9кг.,относно бодежите които имам от време на време от много ходене и умора ме посъветва да лягам на лява страна и да пия ношпа или бусколизин,а колкото до болките в таза само ако много се налага да се мажа с волтарен и пак почивка.Пожелавам ви приятен ден и много Hug Hug Hug Hug

# 85
Espa, майка ми си следеше бремеността при Ангел Илиев (имам 5 год. сестричка), така че съм го стрещла. Вчера се запознах с едно момиче, което ще прави секцио при него и каза, че бил добър. Частният му кабинет е в Люлин, нали?
Аз за сега съм се спряла на Гагова, към края на месеца ще и се обадя, за да се запознаем и реша! newsm78 newsm78 newsm78

# 86
  • софия
Здравейте!
Аз също ще раждам в Шейново.С две ръце бих препоръчала др.Гагова.Много добър спецялист,много мила и предразполагаща.Младичка е и е страхотен сладур.

# 87
Здравейте!
Аз също ще раждам в Шейново.С две ръце бих препоръчала др.Гагова.Много добър спецялист,много мила и предразполагаща.Младичка е и е страхотен сладур.
ирко, а ти при нея ли ще раждаш? Моят термин се пада по празниците и се чуда дали ще се съгласи...

# 88
Преди забравих да честитя рождения ден на Снежито. СНЕЖИ,  hbday и  newsm67
Аз качих малко снимки и направих нова папка- Покупки за бебо. Детската стая
Сега е ваш ред да качвате снимчици   jumpuu  jumpuu

# 89
  • Пловдив
Хей,Рокси77-много е хубаво че отново си с нас.Дано всичко лошо да е преминало и честити ти мъжленца! Hug
Аз пък днес научих,че ще си имаме момаааааааа newsm44.Докторката каза 99% е момиче,но 1% ми се струва малко за да се съмнявам.Моля някой да ми сложи розово щъркелче Praynig,че аз нещо да не объркам.Много съм щастлива........ще слагам фибички и панделки и роклички!!!
ЧРД на Снежито!!! smile3510Много здраве,късмет и пухкави бебоци през януари!

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 16:25 от kali-m-g

Общи условия

Активация на акаунт