Кое умалително ползвате?

• 35 130
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Обръщам се към него със "Съкровище"  Heart Eyes, понякога и по име.
Когато съм намръщена, използвам фамилията му  Mr. Green

# 76
  • Варна
Основно сме на "пиле", доста често и "муши" ( от мушица идва), а на име само, когато сме скарани или има външни хора. Интересното е, че когато той говори за мен пред други, винаги използва "скъпата". Дори колегите му вече само така ми казват- "скъпата му"....
На мен пък "мило" ми е сладко. Ако не друго, поне изразява някакво чувство и отношение, т.е. точно си е употребено, един вид. Simple Smile

# 77
  • София
Бебе, бебенце.

Ужасно е, и хич не е типично за нас, но някакси така стана... Ако трябваше да го избираме, никога не бихме го избрали. Grinning

# 78
  • София
И двамата се обръщаме един към друг на фамилни имена.

newsm10

Това е готино!

# 79
Интересното е, че когато той говори за мен пред други, винаги използва "скъпата".
А моят, когато говори за мен в трето лице, казва "българката"  Joy Joy Joy

# 80
  • в страната на абсурдите
"пате" или "цвете"/от цветан/

# 81
Пиле,мише,мило...

# 82
"писе" Grinning,преди като чуех някоя двойка да си говори така ми беше много лигаво и тъпо,а сега от 4г. викам така на мъжа ми и дотолкова съм свикнала,че вече ми е навик Laughing как ли звучим отстрани newsm78,понякога се обръща и с "мацко"

# 83
Наричам го по име,"мило" или "миличко".Той на мен ми вика "гълъбче" и почти никога не ме нарича по име,освен когато говори за мен на други хора Simple Smile

# 84
Мише,Мишко...

# 85
  • София
Мъжа ми не обича никакви умалителни имена и глезотиийки,затова се обръщаме един към друг по име.

Имаме едно приятелско семейство,в което жената вика на мъжа"мое"или"моя",а той й вика"гъбарке" Joy Joy Joy.Направо падам от смях като ги чуя hahaha

# 86
  • кв.Изток
Миличко - аз за него.
Пиленце-той за мен.

# 87
Също муци ..аз за него
Той на мене само мамо

# 88
Това с фамилните имена не звучи лошо! На мен ми се е случвало и Кашон да му казвам!

# 89
Аз него-биби или бебче.Той мен-бибон. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт