Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е историята на участничките във форума, които споделят своя опит в отношенията си с арабския свят?
Каква е историята на трета участничка, която споделя за своите връзки с арабския свят?
Какви са интересите на двете участнички, които споделят за своите връзки с арабския свят?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е историята на участничките във форума, които споделят своя опит в отношенията си с арабския свят?
- Една от участничките започва връзка с арабския свят през 1979 г., среща голямата си любов и се запознава с част от семейството му. Въпреки че се омъжва в България и има 4 деца, тя разкрива, че след раздялата със съпруга си отново среща първата си любов и споделя, че сърцето й ще бъде в Кувейт. Тя живее в Русе и разкрива, че е пътувала до Египет, Гърция и Кувейт. - Друга участничка живее в София и е омъжена за сириец. Тя се запознава със съпруга си през 1994 г. и сключват религиозен брак през 2001 г. Те имат едно дете и живеят като „италианско семейство“. Участничката споделя, че пътува като турист до Сирия и разкрива, че има двойно гражданство - българско и сирийско.
-
Каква е историята на трета участничка, която споделя за своите връзки с арабския свят?
Трета участничка разказва, че живее в Златоград и споделя за своите съмнения относно бъдещата връзка на дъщеря си с арабски зет. Тя разкрива, че се присъединява към форума, защото очаква да има арабски зет в семейството си и споделя, че татко й се пита защо са толкова непокорни, но не му идва на ум, че на него прилича.
-
Какви са интересите на двете участнички, които споделят за своите връзки с арабския свят?
Участничката, която споделя своите връзки с арабския свят, разкрива любовта си към индийските филми и споменава някои от любимите си заглавия. Тя обсъжда актьори като Амитаб Бачан и препоръчва няколко страхотни филма, които е гледала. Друга участничка разкрива, че е почитателка на индийските филми и споделя някои от любимите си заглавия. Тя споменава актьори като Шахрух Кхан и споделя няколко много добри филма, които е гледала.
-
Какви са основните теми в дискусиите за пакистанските сватби?
-
Кои са основните теми в дискусиите за лични истории?

-е благородна лъжа е било

а и заглавието си го бива 
благодарение на момичетата тук научих много интересни неща за арабските танци, песни, сватби, гозби, дрехи .......
за което им благодаря
радвам се че отново си на линия , липсваше
Момчето взе, че много ми хареса
Споделяйки, че момчето ме било зяпнало. Аз и казвам, че си внушава и хич не искам да я слушам... На края на въпросния ден младежът идва при мен и иска да се запознаем. Ако може после да се снимаме, но с моят апарат, неговият е повреден и после аз да му пратя снимките. Аз естествено приемам
И то без лампа ако е възможно, ама дали са резултатни? Колко време трае ефекта?
Моят още не знае как точно става раждането
-животът е едно изпитание,краатък път,временно пребиваване
Но.... се оказа, че моите планове не се покриват с Нечии други планове.
Точно седмица по късно се появи тунизийската любов
С целия си акъл честно сега не бих го направила му казах ми нека се видим, а на себе си казах ми аз нищо не губя.Просто ще се видим и толкоз. Дойде момента на срещата,бях го виждала на снимки, на всичките ми изглеждаше различен
Беше с още един мъж. Аз като ги видях двамата лошо ми стана.
Той си тръгна, а ние останахме да се опознаваме. Скоро след това и тръгнахме.Предстоеше съобщаване на новинката на брат ми и мама, тати още не знае, ама за него трябва много такт, та като му дойде времето.Запознах го с майка ми и брат ми на рождения ден на брат ми.Приеха го много топло и искрено и досега имат много по добро мение за него отколкото за бившия ми,което много ме радва. За сега спирам , че се поотплеснах, а и се надявам скоро приказката да има и подобаващо продължение, ако такава е Божията воля!!!

). Още не съм се къпала дори и се втурнах да чета изповедите на анонимните алкохолици