Скандинавска 5-та тема

• 17 793
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Марги, при нас явно и грипна епидемийка има, защото масово хората покрай мен са болни.
И аз от вчера съм с температура и червено гърло, ама това е защото подцених застудяването  Tired
Сега се наливам с чай и да видим, рядко боледувам тук, дано мине скоро  Ill

Честито и за малкия Борис, да е жив и здрав и много да радва всички покрай себе си Hug

# 61
Марги, да ти е жив и здрав малкия племенник  Hug   bouquet
Щастлива почивай си и продължавай с чайчетата и дано наистина ти мине скоро.
Пъпи ами,че ти си им викай така както на теб ти харесва  Joy А той сериозно ли свързва Адолф с Адолф Хитлер?
Ние с Пчеличка можем да се похвалиме със слънчев уикенд (не,че е топло, но пече   Nature Sun With Face). Иначе снощи беше много студено, направо истинска зимна нощ(ама пък то си му е време да се застуди).
Пчеличка радвам се,че си получила лаптопа си най-накрая. Дано да не ти създава повече проблеми  Peace
Аз отивам да се порадвам на почивния си ден и да релаксирам     sleepuu eat tv. Ще се включа по-късно пак   typeuu

# 62
Честито Марги,да е жив и здрав малкия племеник : 1stroller
за всички девойки тук...поздрав от мен:http://uk.youtube.com/watch?v=Xv6lHwWwO3w

# 63
здравеите моми4ета искам да попитам понеже сам нова в форума аз и моиат маж сме ре6или да заминаваме за финландиа пролетта бих искала да ми кажете нещо пове4е за страната как ни приемат нас балгарите там има ли работа на какаж език се гожори главно как ва6ите деца се оправиат там за6тото аз имам малка дащериа и много се притесниавам дали 6те сжикне там на градина бихте ли ми дали поже4е информациа благодариа ви Hug

# 64
Къде се губите бря?Аз тъкмо си викам,че купон ше става,а то тц....

# 65
Кармена, а имате ли работа там или просто така сте го решили?
Финландски говорите ли?
От поста ти съдя, че нямате осигурена работа там, а ще разчитате на късмет.
Е, ако не говорите финландски, мисля, че ще ви е много, много трудно (освен ако единия от вас не е компютърен специалист, та английския да е достатъчен).
Това се отнася за всички скандинавски (и Финландия) страни.
Ако идеята ви е да поработите, да натрупате парички и да се приберете ... по-добре първо намерете работа, после заминавайте.
За да не се разочаровате.

Пчеличке, аз съм тук, макар и леко болна  Hug

# 66
Щастлива радвам се,че поне ти си тук/засега..Знам,че Рали и Винце са нощни птички и се появяват късно,а Маргито здравата заляга над уроците в училище...Разбирам,че Пъпито си има сериозни проблеми/Адолф или ДартВейдър/....

# 67
Пчеличко и аз съм тука, ама се бях зачела в една книга в нета и.....не ми остана време да погледна, че си на линия! Wink Кефиш ли се на компютъра?! Laughing
Аз като нямах интернет 3 седмици и имах чувството, че са ме откъснали от света.... Crazy

Щастливче, дано бързо да се оправиш, миличко!  Heart EyesМного са гадни тези вируси! Аз все гледам да карам на крак, ама някой път като ме тръшне и е отвратително! Правилно си се почнала с чайчета и почивка, аз пия "ударно"и вит.С в такива случаи, защото при мен е по-добре да не стигам до по-силни лекарства, че имам алергии от какво ли не и е лошо като се задълбочат нещата.

Много ти е готин новия аватар, навява ми едни такива "африкански" мисли, връща ме в годините, когато по стечение на обстоятелствата с родителите ми живяхме в Африка доста време и ми става едно носталгично-хубаво..... Grinning

Благодаря ви пожеланията, снежинчета! Hug

Кремена, струва ми се, че е трудно да се даде набързо информацията, която ти е нужна. Има много неща, които сме изписали по тази тема - ако имаш време, поразрови се в предишните теми...........Предполагам, че щом сте решили да идвате във Финландия имате някакава предварителна информация за страната. За това как децата се приспособяват и колко бързо свикват на новото място - много е относително и мисля, че никой не може да го предвиди, а още помалко - да сравни едно дете с друго....

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 23:23 от margihr

# 68
Ехх Пчеличката винаги ме разчувства с поздравчетата  Hug ,а и това пате сладурско  Mr. Green

# 69

Добруутро,добруутро на всички заспали снежинки Wink и събудили се вече целунати красавици...
Семейно вече направихме неделния крос и настроението е   Супер  Времето е кофти,затова цял ден в къщи....днес ще мързелуваме май.....До скоро...

# 70
 newsm78 #CrazyХа ставайте бре мързеланкиии,личи си ,че сте принцески поспаланки Laughing
http://s13.rimg.info/653630ce601dcf502cad50ab3acb04fc.gif
Приятно мързелуване на всички newsm39

# 71
Добро утро, снежинки  Hug
Няма нищо по-хубаво от лукса да се излежаваш и да спиш до обяд  Laughing
Днес се чувствам по-добре, ударната доза чайчета помага Simple Smile
Имам и едни Фервекси тук, които преполових, та май има ефект  Peace
А и мъжа ми предложи да ми направи масаж на цялото тяло две вечери подред, та спах като агънце после  Heart Eyes
Ще ме разглези той и ще се чуди после от къде му е дошло smile3506 Heart Eyes
По-късно днес ще излезем на разходка с колелата  Sunglasses

# 72
Привет и от мене.

Аз преди малко се завърнах от работа каталясала (така по неделнишко) та сега отивам да си взема един душ и да си полегна... Утре даскалото пак започва и хич не ми е весело.

# 73
Добро утро на всички  Embarassed, т.е. добър ден. Направо им завиждам на хората дето стават без проблеми сутрин рано.
Bee то в това кофти време е наистина само за мързелуване.
Хайде и от мен приятно мързелуване на всички

# 74
 Joy Ох и аз цял ден го отдадох на мързелуване.....
Въпреки, че то егати и мързелуването, де..... сутринта- правих баничка със сирене за закуска, после пожелаха господата кекс, за обед - китайски пролетни рулца, а сега - отивам да им правя кюфтенца и картофи на фурна! Направо до гуша ми дойде - за всяко ядене - различна манджа, ама моите лигльовци като не ядат два пъти едно нещо.....Ама, то и такова глезене може да им се случи само в събота и неделя, че през седмицата постоянно се надбягвам с времето.....все не ми стига! Добре, че всички по цял ден навън и само за вечеря приготвям нещо набързо.Wink

Хубава седмица ви пожелавам и дано да има поне малко слънчеви дни през седмицата! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт