Скандинавска 5-та тема

• 17 795
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
http://img253.imageshack.us/my.php?image=im000227mo9.jpg това е кафявата

http://img119.imageshack.us/my.php?image=im000226ag7.jpg тази е лудетината  Mr. Green

а ето ги и двете: http://img89.imageshack.us/my.php?image=im000225nk0.jpg

за имената питам го какво мисли,ама все не дава отговор,предполагам скоро ще сме наясно какво искаме  Crazy

# 91
Oй, какви бебенца  Heart Eyes
Моите са големи прасета вече.
Колко струва там едничко?

# 92
Пъпи,много ми стана интересно с тия свинчета/хамстери ли-marsu?Aз съм имала преди куче и много котки,ама сега нямаме все още любимец,може би по..късно..Абе ти на твойте грухлетаи няма ли да им застелеш върху балатума нещо,мисля дървени стърготини ли,трици ли,мисля,че съм виждала някъде така направено и въртележка даже имаше май Thinking
Марги едва ли скоро ще се осъществи някаква среща,евентуално,ако в посолството организират за Коледа нещо,може и там...Ралито мисля,че е по..наясно и може да провери....Иначе честно казано време нямам никакво,какво остава пък и да пътувам някъде.Коледа засега се очертава Тенерифа,ама аз много,много не искам,но моя мъж искал/ слънце,море и "Секс он дъ бийч"/моля ти се, sun

# 93
Пъпи, свинчонките са много сладки! Като ги гледам на снимките и ми се иска да ги гушна. А за "имението", което сте им спретнали - нямам думи! Справили сте се много майсторски.
Пъпи, предложи му Грухка и.........Сика Joy Така и двете имена ще са по "прасешката тема"! Crazy

Щастливче, идеята ти ми е много по сърце и аз лично много бих се радвала, ако успеем да се съберем! Не знам дали ще се получи, но поне се надявам все някога да си организираме някакво такова събиране и предполагам, че ще е много хубаво! Heart Eyes

# 94
Еее, супер са, това кафявичкото какво срамежливо, а другото как позира за снимки  Laughing
Да са ви живички и здравички  Hug
Ние сме решили един ден да си вземем куче или котка  Heart Eyes
Май ще е куче, защото мъжа ми казва, че вече сме си имали домашна котка и втора ще му дойдела вповече  Joy

# 95
А,докато пишех поста,снимките на мушмороците ги нямаше,сега виждам,че Пъпито се е погрижила много добре за тях..Много са сладки,пу,пу Grinning

# 96
Пчеличко, то аз и не си представям, че ще успеем да се съберем.... Аз под "събиране" имах предвид тук присъстващите, не общо-национално събиране на българите във Финландия и Норге....Simple Smile
Дори и за Коледа - нали се сещаш какво означава едно пътуване до Хелзинки през зимата от "наше село"?! Crazy Миналата зима при нас имаше над половин метър сняг, а за пътищата - да не казвам! Видяхме асфалта чак май месец, до тогава всичко беше покрито с дебел слой лед!
Тааа, така.........Ще чакам да се преместим по- на юг и тогава може да се видим. Освен, ако не решите да дойдете да карате ски при нас зимата, де! Wink

И да не съм те чула да се оплакваш от мъжо! Виж човека какви неща ти е замислил.... Embarassed Wink

# 97
Да кажа на Пъпи - не им купувай колело, костите им са крехки и лесно могат да се счупят на колелото. Не са такива акробати като хамстерите. По същата причина като ги гушкате, внимавайте да не ги изтървете.

# 98
Аз май не разбрах...Пъпито... морски свинчета// ,Guinea pig или хамстери са любимците?Простете,ама като не разбирам питам... Rolling Eyes

# 99
Свинчета са, Пчеличке Simple Smile
Напомни ,че веднъж бях намерила един фински форум за хамстери и нищо не му разбрах  Laughing Laughing

# 100
Ха и такава тема ли имало!
Аз докато я открия и напуснах "Скандинаивето"! Grinning

# 101
ааа,за въртележката знам,но все пак мерси,Еовинче  Hug нашите били много скъпи,а аз се чудех как направихме такава голяма сметка в магазина.65 евро било едното.така че ако искаш тук,по-добре си вземи твоите,или купи от България,след паспорта,ваксинациите и другите изисквания накрая пак ще ти излезе толкова едното предполагам,но ще си сигурна.а тези доколкото знам от майка им (от собственик са,не от развъдник) са ги докарали днес в магазина и веднага се продадоха и трите.ние мислехме да не им даваме къщичка в началото,ама те взеха да се крият под решетката със сеното,тарикатчета малки  Mr. Green а по отношение на солния камък какво мислиш?доколкото и е известно,соленото за тях е както сладкото за нас,а солта е вредна за костите попринцип и на хората и на животните.но камъчето имало цинк, магнезии, йод и не знам си какво още и момичето от магазина каза, че само 1 вид гризачи нямали нужда от такъв.имаш ли някакво отношение или инфо по въпроса?
морски свинчета са,пчеличке  Mr. Green хамстери съм имала много в България,но не са така дружелюбни и моите поне много са ме хапали (бях малка де).а свинчетата не хапят никога нарочно,може да те ухапят от инстинктивна реакция ако им причиниш силна болка,но дори тогава рядко се случвало.а за мъжа ти-лошо няма  Wink Mr. Green и аз моя го подготвям психически за едно моренце в бг другата година,ама нещо не ми се връзва на номерата  Mr. Green
досега ми се разхождаха мъниците по корема,разузнават и си приказват  Heart Eyes сега сме едно голямо свинско семейство  Joy
Marjo,къде сте били,в коя държава?

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 00:32 от sweet_puppy1103

# 102
Пупито... rotfImboще се скъсам от смях...свинско семейство,хаха,Грухчета такива,хахаха,много смешно разказваш...Избирате ли имена,а?Ако нещо...да помагаме,а? thumbsup

# 103
Пъпито...разбрах,че двете госпоици са сестрички.Финландски имена ли ще им сложите или български?
Имам предложения,няколко:Moже да си ги кръстите Лала и Гергина...какво ше кажеш..пo-българско oт това,здраве му кажи..
Ако той има шведско в рода,Пипи и Лота е идеален вариант...от Пипилота-Пипи Дългото чорапче.А ако мъжа ти иска съвсем финско...
то тогава оптималното решение е може би Мюю и Мюммели/двете сестри от"Муммилааксон таринойта"....Можем да мислим и да помагаме,ако искаш de... newsm78

# 104
Олеле,аз от много и съвсем окъснях.ЛЕКА НОЩ НА ВСИЮЧКИ МОМИ И МАЙКИ ТУК

Общи условия

Активация на акаунт