Есента довтаса изведнъж, с нея - ОКТОМВРИЙСКИ бебедъжд!

• 13 164
  • 265
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте, мами  Simple Smile
Включвам се набързо от болницата, за да ви благодаря за поздравите и пожеланията  Laughing. Ние с малкия сме добре. Аз се възстановявам много по-бързо от първия път и си поисках да ми донесат бебето днес /по принцип трябва да го донесат утре/, та сега си го чакам, за да започваме да се кърмим.
Поздрави и целувки от нас и успех на всички чакащи   bouquet

Само моля на първата страничка да напишете, че съм секцио  Wink. Във вторник ще ни изпишат ако всичко е наред и ще се включа пак  Heart Eyes

# 91
Здравейте, мами  Simple Smile
Включвам се набързо от болницата, за да ви благодаря за поздравите и пожеланията  Laughing. Ние с малкия сме добре. Аз се възстановявам много по-бързо от първия път и си поисках да ми донесат бебето днес /по принцип трябва да го донесат утре/, та сега си го чакам, за да започваме да се кърмим.
Поздрави и целувки от нас и успех на всички чакащи   bouquet

Само моля на първата страничка да напишете, че съм секцио  Wink. Във вторник ще ни изпишат ако всичко е наред и ще се включа пак  Heart Eyes

Hug Hug Hug

Moмичета, проверете си пощите!  bouquet

# 92
Привет на отбора Simple Smile Ние сме отново на линия

Честита радост на всички родили мами! Желая им безмерно щастие с малките съкровища !

Благодаря на всички за поздравите и милите пожелания! Много е приятно да съм отново тук.

Ние сме здрави. Сияна наддава, макар че още ни е трудно да сучем, но било нормално за по-малките бебенца.
Някой ако желае, ще е полезно да сподели пресен опит с кърменето.

# 93
syconiumдобре дошла

helenkaрадвам се че сте добре

качих малко снимки на бебешката стая в албума,който скучае може да ги разгледа.всичко е на тема Мечо пух,чакам гардеробчето и килима като дойдат пак ще снимам

# 94
: liqnka,Много е готина стаята за бебчето Hug

# 95
Peace Много е сладка! Само си ги надпиши, че са твоите Wink!

# 96
  • Варна
Peace Много е сладка! Само си ги надпиши, че са твоите Wink!

Да.Стаята е много хубава, но прилича на нашата заради стикерите и пердето, така че си надпиши снимките, да се знае кое е вашето. Wink

# 97
Шикиии, страшни снимки  Hug
Добре дошла, Сикониум, пиши честичко как сте с беба
Лиянка, чудна бебешка стая, кой изрисува стените?

# 98
  • при любимите ми хора
Лилянка,стаята на беби е много красива!

Галина,честит Ви син!Нека Станислав расте здрав и весел малък мъж!Бързо възстановяване  на теб!  bouquet

syconium ,Добре дошли със Сияна .

Светли–81,още нчмам  опит,но съм чувала ,има ли болка про кърменето ,значи беби не суче правилно или не захапва правилно зърното.За мазане пробвай с ЛАНСИНОХ за мазане на зърната.Много го препоръчват и много са доволни от него.
До колкото знам,болка не трбва да има докато кърмиш,само в началото кога потича млякото...
Ох,надявам се не съм досадна ,все пак без опит!
Дано се оправиш скоро и кърменето стане,ако не удоволствие,то поне поносимо затеб! Hug

# 99
мерси и аз много си харесвам стаичката с такова желание я правих.сега само се моля за едно живо и здраво бебче,4е вече ме подгониха страховете.

стените не са рисувани а са със стикери.

сега ще си поиграя с кръшаването на снимките.

# 100
  • Бургас
Честито на новите мами  bouquet

Светли аз бях така,но с упоритост и мазане с Гермастан сега се справяме с Никол.
Моите гърди бяха напращели и течаха когато бях със силиконовите зърна.
Малката не успяваше да захапе добре  затова.
Цеди се и не допускай да ти се втвърдяват гърдите.
Барабинка ти е казала за течностите и ядките.Течностите намали до 1л на ден.

Сега мен ме наболяват зърната само докато засуче,иначе не ми е болезнено.
Дано и при теб се получи. Hug

# 101
При нас проблемите за със засукването. Все не мога да улуча подходящата позиция, а и Сияна е по-мъничка и бързо се уморява.
Цедя се и храня с биберон.

# 102
Здравейте!  Grinning И на мен ми е малко трудно напоследък да следя форума изобщо.

Честито на всички нови мами! Всичко най-хубаво от мен!Очакват ви прекрасни мигове!  Hug

Много искам да ви покажа моето мишленце, за който би искал да я види:
Цък! Цък.. Цък. И пак.. И последно!  Grinning

# 103
Клото, много ти е сладка бубата. А това ти ли си на една от снимките с батето и бебата? Никак не приличаш на родилка   bouquet

# 104
  • Бургас
Кло ша и изям всичко на твойта красавица. Peace

Сикониум и ние сме с вашти кг. даже ни изписаха  2.520кг.
Моята въшка също се изморява бързо,но аз не я оставям -подбутвам я,пощипвам и бузките,бутвам и нослето и така.
В най-лошите моменти просто я храня по-често на 1,5-2ч.
Педиатърката в болницата каза,че с такива малки бебчета може и по-начесто да ги храним.
Аз също трудно я нагаждах в началото,но сега май сме намерили горе-долу добра поза.
Не се отказвай мила,просто на всички ни е нужно време да свикнем и да се нагодим към майчинството и кърменето Hug

Общи условия

Активация на акаунт