Отговори
# 135
Днес е пустош! На никой не му се пише.
Преди малко разглеждах албума. Цвете снимките от мармарис са много готини. Хареса ми тази с камилата. Аз нямах късмет да се повозя на камила преди две години във Фетие. От хотелската стая ги видях и бях много ентусазирана веднага да се кача, но за жалост отивали към мъртво море, а ние бяхме там предния ден и не планувахме друго ходене  Confused
 в албума също видях едно много симпатично момиче на име tonyguy . не можах да се сетя коя е. някой ще ми помогне ли/
А ако питате как е Дениз- добре е. имам проблеми с приспиването, в момента с едната ръка пиша, а с другата клатя столчето, но като гледам няма намерение да спи. на баща му повече му се отдава да го приспива  Rolling Eyes хаксев за сега нямаме особени проблеми с коликите. Дано така да продължава  Praynig
За сега чао от мен  bowuu   bouquet

# 136
... имам проблеми с приспиването, в момента с едната ръка пиша, а с другата клатя столчето, но като гледам няма намерение да спи. на баща му повече му се отдава да го приспива  Rolling Eyes хаксев за сега нямаме особени проблеми с коликите. Дано така да продължава  Praynig
За сега чао от мен  bowuu   bouquet

Снежи, и ние сме така... Мелисса заспива без проблеми само при баща си, заспива на гърдите му непробудно.. Mr. Green.. можеш да пробваш, може би и при вас да има поразителен ефект.. Peace

Кога ще имаме новини тук за Дризе .. Джорди.. ?   bouquet

# 137
Ами аз Джорди я видях вчера беше бременна....
И аз със заспиването имам май проблем Неда си спеше сама и после изведнъж какво стана само иска да виси в мен и да заспива на ръце,оставям я в леглото но тя или играе или започва да реве ...надявам се да е временно сега май ще и излиза зъб и може да влияе така незнам.

Аз май съм в зимна умора и ме е налегнал един мързел...

лека нощ на всички

# 138
Здравейте в късни доби и от мен,
Аз както никога тази вечер си легнах в 23 часа, но преди половин час се ококорих и няма заспиване ShockedТа си викам, я да надникна да проверя каква е хавата тук.
Snejana, ако имаш време разкажи ми за Фетие PraynigВсе хубави отзиви чувам за там и за другото лято си го планирам като дестинация.
Benmary как си?Да не те събори болестта?Бързо оздравяване ако е така Hug Hug
Ние в понеделник живот и здраве заминаваме за МАдрид и май няма да дочакам радостните новини за увеличение на бебетата е темичката.Та за това леко раждане ви желя момичета и да си гушнете едни здрави, пошлуни и сладки бебоци
Прегръдки и целувки на всички!
Лека нощ,аз отивам да броя овце!

# 139
  • до вятърните мелници
Добро утро, момичета!

Ели, мила, страхотна новина! newsm44 Честито!  smile3525 Лека бременност и пухкаво вързопче накрая ти пожелавам!!!   smile3522

Eй, какъв кеф, ние като се обебим с Дризето ще има кой да ни замества на бременелския фронт! newsm74 Айде, и другите, не се услушвайте ами действайте!  smile3521

Пък аз не пиша понеже няма нищо ново за писане... Знам че всички очаквате големите новини, но наш бебо се е закеркенечил и май не му се излиза... newsm32 продължава да си прави акробатиките в корема ми и никакъв нишан не дава!

За Дризе да научим разчитаме на теб, БЗ!!! Аз неискам да звъня, че знам колко е досадно ooooh! така че като има вести се надявам да ни уведомиш своевременно newsm53

Призмо, мерси за кафенце онзи ден! Много беше приятно!  lalalala

Кайраwelcome то дъ клуб!

# 140
Привет момичета Simple Smile

Нашите също дойдоха, та съм на 7-мото небе Simple Smile Бяхме само до парка днес,нали е леко дъждовно, но от утре ще има маратон Истанбул .  За Дризето - тя е добре, готова е за понеделник, чакайте включване към 3pm, а снимки във вторник  Mr. Green. Адаш - от теб ще чакаме за новини за Джорди .  Hug

А да имахме мини среща с Хаксев и Мистик (на Пиер Лоти), но толкова ми хареса ,че ше бъде посетено утре отново  Laughing

Цвете - весело прекарване в Мадрид Simple Smile Къде ще е Бам Бам ? Hug

Ерсет - здрасти мила. Как върви училището ? Мерси за песента, една от любимите ми ...Боса по асфлата ..ла ла ла ла .....http://www.textove.com/text.php?song=08844414

Елена  - как си ? Имаш ли 'mmorning sickness' ? Аз не можех да се отърва от чувството по цял ден , 9 месеца , и накрая нищо ...

Прзимо, Снеже - успех с бебешорите  и приспиването ... Много познато , но отминава , при някои деца...по-бързо, при др. не чак толкова .... Mr. Green

Отивам да слагам масата , ето неshtо и за вас :
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_02/RoastDinner_468x332.jpg
http://img.timeinc.net/recipes/i/recipes/ck/05/11/dinner-rolls-ck-1120287-l.jpg
http://www.diabetes.org.nz/_media/images/one_pan_dinner.jpg
(...и забравих да пусна отговора и сега го публикувам c час пo-kъcнo..перко наумов с днешна дата Simple Smile Joy hahaha Mr. Green Laughing

Heart Eyes Laughing Hug Hug Hug Peace  bouquet

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 19:50 от bz

# 141
Момичета, аз утре отлитам за 1 седмица до Амстердам, затова отсега да кажа на Джорди и Дризе - стискам ви палци за леко раждане и като се върна, чакам снимки и разказ как е минало!

На останалите - лека и хубава седмица   bouquet

# 142
sladka hapka Лек полет и весело изкарване,а ако е по-работа-ти си знаеш как да съчетаеш полезното с приятното PeaceИ ние чакаме снимки и от теб-ти си професионалист в това.

# 143
Здравейте момичета!
И аз да драсна някои ред...
Вече съм добре, отново се захванах с всичките си работи и задължения ,че те мен си чакаха... Иначе във фирмата беше доста натоварено в петък. Имаше гости от Италия и един французин, който говореше перфектно английски, та си поговорих с него за Париж! Пък той каза, че там било много мръсно, шумно и натоварено и че в Сандански повече му харесвало! За малко да кажа `хайде да си сменим местата!` Laughing Laughing Laughing
Сладка хапка, на теб пожелавам приятно и незабравимо прекарване! Да направиш снимки после и ние да се полюбуваме на Холандия! Завиждам ти благородно и съм сигурна, че ще останеш доволна!

БЗ, Хаксев и Мистик, снимки от Пиер Лоти няма ли? Това е любимото ми място в Истанбул! Никога няма да забравя тази невероятна гледка! Следващият път непременно ще ида пак до там!
Призмо, ако знаеш само и ние как се приспивахме... Малеее не искам да се сещам... Оставах без кръст и без ръце... Гледайте да ги научите да заспиват сами! Снеж, и ти се пробвай, докато Денизчо е по-малък, че после до големи ще са така! Моято Буби не спи на обяд от 2 годишна! Беше голям кошмар това приспиване!  newsm07 1crib
smile3504

Цве те, ти кога ще ходиш в Мадрид? Иначе и аз имам същото чувство като теб като ида в Истанбул... Иначе навивах мажо за един уикенд в Текирда, но ме отряза... Няма как , ще чакам зимата! Дано не е много студена и няма сняг, та да не си намери пак оправдание...
Дризе, Джорди, с нетърпение чакам новини от вас!
Лека вечер и много цунки и мунки от мен!

# 144
steffi   би трябвало да летим в понеделник вечер,но от София и рано сутринта( в понеделник) тръгваме за София. Тази вечер, обаче Иво вдигна температура и ако не успея да му я свали до утре вечер никъде няма да замина.Аз багажа вече два пъти го стягах.Първия път тъкмо си бях наредила моя куфар и се захванах с на шефа Mr. Greenи се скарахме и айде-хоп за отрицателно време си разопаковах дрешките JoyСега и двата куфара са стегнати, но дребия е  болен.....На мен така неми се тръгваше...с такова нежелание приготвях багажа, че чак се чудех какво става смен-на пантелей пътник да му се стои вкъщи Rolling EyesПредставяте ли си?Ще видим какво ще стане накрая.
ЛЕка нощ от мен и се пазете, че в това променливо време...само бацили щъкат!

# 145
  • Истанбул
Здравейте момичета,ех Бз как няма да си на 7 небе gözün aydın светли очи.Колко мило колко сладко е при мама и при татко Hug Hug HugЦвете машаллах няма и 10 дена откакто се завърна от Турция и пак на тур.Бравос Heart EyesСладка хапКА ще чакаме рецепти от холандската кухня Blush  chefМистик как си Мъстък как е newsm/

# 146
Добро утро на всички
Честитя на всички носещи името на Свети Димитър да са живи и здрави
нещо не ми излизат емотиконите
tsve_te   дано се оправи по бързо малкия и пътуването да мине гладко
сладка хапка и на теб лек полет и приятно прекарване
Ние сме добре почти и излезна на малката 4 зъбче и сега като че ли се поуспокои малко.
Не ми остава време да кача снимки от пътуването ни до Австрия , от рожденния ден от кръщенката офф много станаха ама дано скоро да ги кача..
Дризе стискаме палци за утре ...
приятен неделен ден на всички

# 147
Благодаря ви за подкрепата, момичета Hug
искам само да пожела леко раждане на Drize i Джорди Hug Hug HugКъсмет и много сили! Аз ще ви следя и от Испания, така че хайде да се активизирате малко,къде сте всички?
Чао и много целувки!

# 148
много гадно време
днес цяла вечер палим свещи ..само ни спират тока
как сте вие в това подтискащо време

лека

# 149
Добро утро
надявам се днес да чуем добрИ НОВИНИ  bowuu
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт