Отговори
# 225
  • Истанбул
Мирче-Немирче, здравей,
преди всичко се пише Истанбул, а не Истамбул .Mr. Green От градовете, дето си ги изредила, най-близко е Пловдив, после Ст.Загора, после Шумен и билета е между 35 и 50 лири, съответно лева bowuu

# 226
mistik - благодаря за поправката, коригирано е!
А имаш ли представа колко часа се пътува от Пловдив и колко от Шумен?

# 227
Мирче-Немирче, аз съм спец по пътуванията с автобус и кола от Пловдив до Истанбул  Whistling Whistling Whistling Сигурно за година и половина съм го минала 50нина пъти.

От Пловдив тръгват 4-5 компании за Истанбул. Препоръчвам ти МЕТРО, но има още, и офисите им са на автогарата. Автобуси има на всеки час, а в някой часове се препокриват и по 2 автобуса. Ако те интересува МЕТРО, мога да ти дам часовете от Пловдив, както и телефон в офиса.

Та, автобусите стигат за около 6 часа, 6 часа и половина. Правят една почивка в БГ преди границата, на границата, и една в Турция. Пристигат на централната гара в Истанбул, и от там има МЕТРО линия до летището. Много е лесно, аз се оправях без да говоря турски, или с малко говорене. Мога да ти намеря карта на метрото до легището.

Иначе билета в двете посоки е 75 лева (инфо от септември), а в едната 40 или 45 (цената от Пловдив и от Истанбул е различна) Ако имаш нужда от повече помощ, свиркай.

Джорди, толкова се радвам за малкото съкровище,   bouquet, както ти писах вече, избрали сте му много хубаво име. Да ви носи много радости и да сте горди все ден какъв син имате.

Дризе, вие как сте? чета че Берия е много спокойна,  Hug Hug Hug

Как сте останалите девойки, леле колко време не съм писала, ама знаете как е. Чета ви на няколко дни, но живота в София ми става все по-натоварен и забързан. Знаете как е, приятели, роднини, работата, домашните задължения, събота и неделя до Пловдив, въпреки, че този уикенд няма да пътувам. Абе, такъв режим е около мен, че не е истина. Декември ще ходя за 1 седмица до Лондон, и с това трябва да приключа годината и малко да се кротна - замислила съм - 1 седмица при мама и татко, хубави коледни филми, книги, една красива завивка, която ще си купя за подарък и най-важното, там няма интернет, т.е. естествено че има интернет, но няма wireless, така че моя милост пълна почивка. Ако има как да се отърва от телефоните  newsm78

Хубав уикенд ви пожелавам и до скоро.

# 228
Мирче-Немирче, здравей,
преди всичко се пише Истанбул, а не Истамбул .Mr. Green От градовете, дето си ги изредила, най-близко е Пловдив, после Ст.Загора, после Шумен и билета е между 35 и 50 лири, съответно лева bowuu

Стара Загора е по-близо  Wink

# 229
Ghosn - благодаря много за информацията Praynig
Ако може напиши ми часовете за заминаване от Пловдив.
А карта на метрото до летището ще е просто безценна!
Ти как се оправи като не говориш турски? Предполагам има хора които говорят български или?

sladka hapka - ти от Стара Загора ли си пътувала?

# 230
Мирче-Немирче, пуснах ти един дълъг и описателен пост на лични, ако имаш нужда от повече инфо - насреща съм.

И аз видях снимката на Теодор-Берк на сайта на болницата. Много е сладък, и бузест, страшен е.  Hug  bouquet

Офф, да се оплача - днес съм с такова главоболие, че ми ида да скоча от някъде. Реших да се наспя, обаче не помогна, и накрая си купих от мойте си хапове, и сега съм като дрогирана, но не ме боли. Че за по-сигурно, щото болката беше ужасна, пулсираща , взех 2 хапчета.  Embarassed Мислих си че е от напрежение, после се сетих, че цял ден нищо не съм пила, после ме подсетиха, че може и да е от очите, а те бяха много уморени днес. Та, оплаках де.

До скоро.

# 231

sladka hapka - ти от Стара Загора ли си пътувала?
Да, но само с кола и не мога да помогна с инфо за автобуси.
Аз съм си от Стара Загора  Grinning

# 232
Мирче-Немирче, не се тревожи ще се оправиш. Български или английски все ще се намери някой да говори.
http://www.turkeytravelplanner.com/AssetsTurkey/Maps/ist_metro_map5.gif това е карта.

# 233
Мирче-Немирче, пуснах ти един дълъг и описателен пост на лични, ако имаш нужда от повече инфо - насреща съм.

Видях Simple Smile! Благодаря много!

# 234
  bouquet  bouquet  bouquetДОБРЕ ДОШЪЛ СРЕД НАС, ТЕОДОР-БЕРК !  bouquet  bouquet  bouquet

На щастливите мама Гери и татко Фърат,пожелаваме да отгледат едно здраво и послушно момченце,и малко палаво ... Grinning

Малкият бебо се роди в болницата където и аз родих Ати и е с почти същите тегло и размери  Laughing
Ето го и малкият-голям мъж...

http://www.medipol.com.tr/medipol/includes/bugundog/7506.jpg

# 235
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Как сте, момичета-кокичета? Никой няма на фронта, затишие преди буря или последни хубави дни? newsm78 Май е второто! Така като нямате 100 деца като мене, бегайте навън и заради мен!  Joy Не се оплаквам, майтапя се! Ние сме въоръжени с борд на количката за Селин! Какво щяхме да правим без безценната ни баба Пав?  Hug Rolling Eyes Joy Готови ли сте за 29? Кой няма да идва? Да питам така, защото се надявам да са по-малко от идващите!  Joy Laughing 

Джиджи, мини да те видим и теб и сладура Теодор Берк! Ама страхотно име сте му избрали, много ми харесва! Пу пу пу! И разказ чакам, какво е станало, че в 2 часа секцио станало!  newsm78 Защо така, какъв сюрприз ви споходи? Ти как си? Надявам се добре!  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

На всички много цунки по муцунки и много гушки за малките сладури!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 236
Здравейте и от мен   bouquet
И аз чакам подробен разказ от джорди за раждането-пусто любопитство Embarassed
Пеполин (Drize) вие как се справяте с новото попълнение вкъщи. Пишеш, че е по-кротичка дори и от Селин-от къде ги намирате-раждате тези деца бе?Айде като реша да имам второ ти ще ми го родиш такова кротичко JoyСтава ли? Моят дивак ме ангажира цял ден, ако имаме и бебе не мога да си представя с колко часа трябва да се удължи денонощието за да сколасам. Ама да ми е жив и здрав-то на луда майка-палово дете Laughing
Най-накрая успях да разгледам снимките в албумчето-Пу пу пу много сладки бебоци и разбира се красиви майки!
Айде да се захлажда, че да живне малко темичката!

# 237
  • до вятърните мелници
Здравейте!

Много благодаря на всички ви за поздравите и пожеланията! Особени благодарности на Призмо, тя си знае защо  Heart Eyes

От събота вечер сме си у дома, но едва сега се поокопитвам достатъчно че да ви драсна два реда.  Crazy Все още свикваме един с друг Heart Eyes

Тео е наистина голям сладур и за доказателство прилагам снимков материал

Подробности ще пиша по-нататъка, понеже сега съм заета със компреси и цедене, че се обомбих ненадейно Joy

Поздрави на всички Hug!!

# 238
Здравейте момичета!
Вчера бях решила да пиша, но не можах да вляза във форума hahaha е днес успях!
Тео е голям красавец и сладур! Пу-пу! за 5 дена колко се е променил  Heart Eyes Hug Джорди да си го отгледате със здраве и много любов.
Мама ми беше на гости, но само за уикенда  Cry много малко. Тя като идва обикновено е като дядо коледа, имаше подаръци за всички и най вече за Дениз. А нашия подарък за нея беше златна гривна.
Вчера при нас беше слънчево и се разходихме. Вече ходя с количката по магазините. Почти във всички мога да вляза с нея, така че вече сама си пазарувам  bowuu
Относно 29ти бихме дошли ако има кой да ни забере  Laughing
Къде се губите останалите, айде драскайте по някой ред. бз липсват ни дългите ти постове  Grinning
отивам да видя Дениз че се е събудил.

# 239
  • Истанбул
Здравейте момичета и момчета вече мога да кажа и момчета нали HugКак сте мили майчета newsm78Джорди Тео е голям хубавелко Heart Eyes.На последната снимка изглежда като 2=3 месечно детенце.Да ти е жив и здрав,Снежана и аз много се разстройвам когато нашите си тръгват за България Sad Sad SadЗапочва се едно гадене една нервност едни плачове  SickКОгато дойдоха за сватбата ми и трябваше да си тръгват такъв плач му ударих,че мама свеки дълбокомислено каза §Ама недей да плачеш толкова ,хората ще помислят ,че насила те държим тук и насила си се омъжила§Дризе какво правят момите хубави newsm78/на всички момичета приятен ден а аз да хуквам да търся подарък за денят на учителя за учителката на Селин.Май ще почна да си мисля с умиление за соц.времената в България когато освен книги и цветя беше забранено да се подарява нещо друго и то в края на учебната година нъл съм си учителско чадо Heart Eyes Heart Eyes Mr. GreenАйде чао засега  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт