Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява къна геджеси?
Какво представлява турската къна за коса?
Какви са някои съвети за почивка и намаляване на натоварването на ходилото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява къна геджеси?
Къна геджеси е традиционен турски ритуал, който се провежда преди сватбата. По време на този обред булката се украсява с къна върху ръцете и понякога краката. Ритуалът включва песни и танци, като целта е да се пожелае щастие и благополучие на булката в брака й. В този ден се прилага къна върху ръцете на булката и гостите, раздават се подаръци и се организира обществено тържество.
-
Какво представлява турската къна за коса?
-
Какви са някои съвети за почивка и намаляване на натоварването на ходилото?
-
Какви са някои алтернативни методи за приготвяне на тирамису?
-
Какви са някои съвети за намиране на лекарства в чужбина?
На почивката пак бяхме самички-без мъже и деца,а мен сега ме чака и семейна почивка-пу пу всяка година да ми е така пътуваща като тази
Познайте какво търсих.....Прословутата картина(на шал или калъфка за възглавница или пък като някакво сувенирче), за която Benmary predi wreme razkazwa6e.Как обяснявах какво точно търся само аз си знам
Собственикът на магазинчето ми обясни че тази картина мога да я намеря на шал или на калъфка само в Истанбул.Е, няма как и до там трябва да ходя сега-изкуството изисква жертви
А Мармарис не ми хареса просто като вътрешно усещане
В Кемер се почувствах като у дома и в същото време на много екзотично и непознато място
Странна работа
и мен напоследък много ме изнервя този трафик,Ати постоянно пита-Мамо,на кого се караш
(с малки изключения) Кажи предварително дата, та да можем да ви видим, бе момичета! То се видя, че няма да се дигнем да отидем ние във Варна, то поне вие като идвате насам ни се покажете! Ето, например, била си във Хистория (звучи ми като хистерия!