76 тема на българските майки, майки в перспектива и просто бърборани в САЩ

• 15 768
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Мдам... Неприятно е. Снощи пак нямах проблеми, а сега поне 20 минути се борих за едно съобщение. Интересно е, че вечер се оправя, когато в България всички спят, което ме навежда на мисълта, че хостиннг сървъра издиша някъде. newsm78
Не мога да вмъквам емотикони с кликване, трябва да си ги пиша на ръка. Tired

# 136
Сега го нямам този проблем. Зарежда се ок.

# 137
Сега е песен, но той форума всеки ден по това рвеме се оправя ( поне при мен) .

# 138
  • USA
Дано да се реши проблема, че нещо ни запецна темата.  Laughing

# 139
  • usa
аз наминавам само да ви честитя първия global handwashing day! днес ни се пада да си мием ръцете на воля... хайде сега всички към банята!

# 140
ААА, миз, сори, бейби, аз се мия само в събота. Mr. Green

# 141
  • usa
днес по случай глобалния ден за миене на ръце може да се измиеш извънредно! възнамеряваш да се цепиш от глобала ли?

# 142
  • Boston, MA
Здравейте, запис, така да се каже. Вече сме тук, ма ни е завъртяла въртележката, а от работа хич не мога да се включвам. Връщам се да чета, после ако мога ще пиша, ако не, друга вечер.

# 143
Някой беше питал преди време за фигурални чоропагащници. Днес случайно във Filene's Basement открих страхотни. Може да се възползвате.

# 144
Някой беше питал преди време за фигурални чоропагащници. Днес случайно във Filene's Basement открих страхотни. Може да се възползвате.

Тамън се израдвах на тази новина и се оказа, че най-близкият такъв магазин ми е на 740 мили  Laughing
Много тъпанарски ден ми е днеска...направих една камара глупости за отрицателно време  ooooh!

# 145
Някой нещо да каже за дебата?  Grinning

# 146
  • usa
ще кажа, разбира се, нищо че не го слушах целия. едното нещо, което ще кажа е, че колкото и трудно ми е да го призная, що се отнася чисто за дебата, маккейн беше по-уверен и по-добър. другото е, бог да ни пази след като започнат да реформират здравната система! евентуално може и да се получи нещо от плана на обама(този на маккейн се надявам никога да не стигне до осъществяване!), но като за начало ще е по-голяма каша и от настоящата! трето, и двамата нищо не разбират от образователна система. не знам кой ги съветва за образователните им планове, но не са си направили труда да ги осветлят кое какво е и какво трябва да бъде, та да могат да приказват така, че да вдъхнат увереност на слушаштите ги притеснени за образованието на децата си майки...

# 147
Някой нещо да каже за дебата?  Grinning

ама то и дебат ли имало днес ooooh!...май е по-добре, че не съм гледала, че както ми е зле...

Бубка, добре се завърнала Hug
-----

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 07:12 от benson10

# 148
.

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 03:24 от Jenna

# 149
днес по случай глобалния ден за миене на ръце може да се измиеш извънредно! възнамеряваш да се цепиш от глобала ли?

за теб ще направя изключение, да видиш, че съм човек.

Джена, точно щях да те питам как върви в работата и как се адаптираш обратно ...

Бенс?! Mr. Green

Бубче, кога замина, кога се върна. Как беше?

Кларет, има такива дни, радай се, че не е постоянно състояние и си свиркай. Най-хубавото на тия дни е, че все някога свършват. Laughing

Софко, като се сетя миналата година, 2 седмици преди термин, направо нямах търпение да се свършва. Ти как си?! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт