76 тема на българските майки, майки в перспектива и просто бърборани в САЩ

• 15 773
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, американски майки Hug

Без да взимам никакво отношение по темите, които разисквате искам само да поздравя някого, с надеждата, че може да влиза във форума.
 .....Димитринка Трифонова от Денвър, която е получила една от големите награди на компанията, в която работи за изминалата година. Аз работя в същата компания, само  че в UK. Преди няколко часа публикуваха годишният бюлетин с новини от цял свят и ми стана много драго, че сънародник е получил такова признание. Да  и е честита наградата!

bouquet

# 121
Здравейте, момичета  Hug. Извинявам се, че влизам в темичката ви, но не намерих нищо из Форума по въпроса, който ме интересува. Ако не ви притеснявам, бихте ли ми помогнали с малко инфо. Става въпрос за моя приятелка, живееща в САЩ, която не живее от няколко години с първия си съпруг, но няма развод  с него, а в момента е бременна от човека, с когото живеят без брак. Въпросът ми е : на чие име ще бъде записано бебето  newsm78 ? Предварително ви благодаря. Поздрави на всички.  Hug

# 122
MamaChrisi, де по често такива новини, де  Grinning Браво!
 Джуличка, ще си го запише на името на човека с когото е в момента, без да има проблем.

# 123

Джуличка, ще си го запише на името на човека с когото е в момента, без да има проблем.
Много ти благодаря Hug. Сигурна си, нали ? Защото тук, в България не е така. Задължително се записва на този, с когото има брак, дори и ако са вече разведени, но от датата на развода до раждането на детето не са изминали повече от 300 дни.

# 124
Кюбит, не знам как аборта (по желание?) в такава гестационна седмица ти се вижда по-хуманен

Jenna, не ме четеш правилно (и редовно). Никога и никъде не съм написала, че аборта ми се вижда по-хуманен, още по-малко го мисля. Но когато жената е взела решение е едно, а когато друг решава вместо нея е друго.
Няма нужда да удължаваме дискусията в про-лайф вс. про-чойс, става дума за по-друг вид избор в ситуацията, цитирана от Хиър.

# 125
  • USA
Джуличка, Тина ти е отговорила вече. Могат да си го запишат на името на бащата. Тя защо не се разведе все пак?
Браво на жената от Денвър! Ти защо не и пишеш един е-мейл? Нали сте в една фирма все пак, може и тел да издириш.
За другото, мисля че не е наша работа да съдим този или онзи. Това е много лична драма и не заслужава да бъде разнасяна по форумите.

# 126
Бенс, на мен вчера ми беше такъв, днес е поносим да кажем... какво те мъчи?

# 127
Момичета, бихте ли ми казали за колко време идва поръчката от Malincho.com или другите подобни сайтове и каква е цената за доставката, аз живея в Тексас. Благодаря!

# 128
Бенс, на мен вчера ми беше такъв, днес е поносим да кажем... какво те мъчи?

ти поне имаш извинение Wink

а мен- стрес, нерви и хормони(продължава със страшна сила и днес)....и ми е едно злобно, идва ми да сдъвча някой, ама няма кой Simple Smile

савина, не съм поръчвала от тях и нямам представа, дано се включи някой, който е пазарувал от там.

# 129
а мен- стрес, нерви и хормони(продължава със страшна сила и днес)....и ми е едно злобно, идва ми да сдъвча някой, ама няма кой...
  Уха, а така, да знам от кой да се пазя тези дни в темата  Mr. Green
Да вземем пример от Бенс, и да си казваме без бой, а  Laughing

# 130
Бeнс Hug ще мине и аз на моменти съм така Embarassed
Софко, то не останало време вече, скоро ще се видите с бебка. Баткото, как е?А ти?
То се оказа че нашата къща е трудно купуваща, т.к. бившия собственик е навлязъл в други граници с тези допълнителни постройки, а при това положение банката не отпуска заем. Луд умора няма, така че продължаваме да търсим
От 1 седмица не мога да спя добре /4-5 часа/ , та все се сещам за Тандури, която и тя спи по около 4-5 часа и завиждам на Анет Twisted Evil и аз искам 9-10 часа сън
Да се оплача Плами е настинал и дано да е само това Praynig
Мирче- Немирче в Северна Калорина сме, но и тук има цени на имотите Shocked. Брокера реши да ни покаже едно имение само да го видим, ново строителство 7 спални и 4 бани разкош цена половин милион / не е много като за такъв разкош, само дето аз никога няма да видя толкова пари, ама това е друг въпрос/, същото такова в столицата е 1, 5 милиона, а в нашия град 3 милиона
хайде лека нощ от мен

# 131
а мен- стрес, нерви и хормони(продължава със страшна сила и днес)....и ми е едно злобно, идва ми да сдъвча някой, ама няма кой...
  Уха, а така, да знам от кой да се пазя тези дни в темата  Mr. Green
Да вземем пример от Бенс, и да си казваме без бой, а  Laughing

това е предупреждение  Laughing

МВК, и ние гледахме едни такива - гейтед в планините до нас...не че можем да си я позволим, ама аз такова нещо не чистя Crossing Arms...и сега ми се увижда- всеки ден търкам по нещо= пропилян живот Simple Smile

успех с намирането на нова къща, сега е подходящо време за купуване, ако биха ни дали още един заем веднага купувам...
Плами да оздравява Hug

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 19:26 от benson10

# 132
Някой друг да има затруднения в последните дни, с влизането във форума през деня?

# 133
Някой друг да има затруднения в последните дни, с влизането във форума през деня?

Имам. Зарежда се с часове. И в работата така.

# 134
Май всички сме така  Rolling Eyes . Кюбит отвори тема в Правилата, май навсякъде в чужбина е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт