76 тема на българските майки, майки в перспектива и просто бърборани в САЩ

• 15 779
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Мирче, в Хилсборо е къщата, големина 2100 sq.ft./ 5 спални + 2 бани/ има още две допълнителни пристройки в задния двор / не за живеене, но за много други неща стават/, лятна градина. цена $95000, нашата оферта е по- ниска де.училищата са добри, не отлични . много ме е яд че нямам достатъчно пари и не изкарвам много защото има имения от по 5000 sq.ft.  за по $300000 нови новенички.
Определено ще гледаме и други къщи, т.к. за тази надали ще ни приемат офертата Rolling Eyes

# 106
малее, къде сте се скрили всички днес Simple Smile

Мрс.Г, забравих вчера, мерси..може и да пробвам тази година, ако се организирам.

# 107
МВК...не забравяй че такива големи къщи трудно се отопляват/изстудяват,не е само до месечното изплащане...поддръжка, чистене ,ток -ще ви се отели волът....така че не съжалявай  Wink
то и при нас са евтини къщите но 95.000 за това което описваш...  изцъклих се /то все пак си зависи от състоянието и де но предполагам че е добро.
Ние все още си чакаме с продажбата на къщата-преди 5 дена двойката направо влюбени били в нея ,питаха подробности ...дъра бъра и пак нищо.Нищо де 2 ри месец сме все пак да не се оплаквам още!

бенс...надникнах преди и успях да видя синеочко,пу-пу красавец Heart Eyes и майка му също  Wink

гледа ли някой The Doctors  по NBC ,дават го 5 дена в седмицата през деня тука  от 3-4 пм ,много готин всекидневник точно за такива медицински  всезнайковки като нас  Wink /4ма доктори ,гинеколожка,педиатър,пластичен хирург и ЕР доктор,говорят по всякакви медицински теми, дават полезни съвети и обсъждат новото в медицината.Много са готини и  лесно се гледат! Peace

# 108
Потресена съм. В темата за деца с кохлеарни импланти има жена, която ражда живо дете в шестия месец, в София. Лекарите са я убедили да не настоява за кувьоз и са го оставили да умре. Просто...

# 109
Хиър, истината винаги има много лица. Не е ясно каква е ситуацията, едва ли нещата са толкова черно-бели.

# 110
Хиър, истината винаги има много лица. Не е ясно каква е ситуацията, едва ли нещата са толкова черно-бели.

За съжаление животът на тежко болно дете е почти без стойност в България. Склонна съм да вярвам на майката. Няма да е за пръв път лекарите да те насърчават да се откажеш, защото "то ще има увреждания, по-добре си роди друго". Но да не оскверняваме мъката на жената със спорове.

# 111
.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 02:03 от Jenna

# 112
MVK  ти не си ли на другия бряг? Търсите къща в Орегон или нещо бъркам?
Аз не че търся ама любопитствам как вървят цените извън Калифорнията.
Иначе това, което си написала... 95 000 #Crazy много евтино бе.
Че те в София са по скъпи Shocked
Тук наскоро в квартала продаваха една - наполовина  1280 s.f.  за $825 000
Не знаех, че има толкова голяма разлика между щатите.

victoria - вие продавате ли къща?

# 113
Мира, разликата в цените на имотите варират с огромни суми не само от щат до щат, но и от град до град.  Peace
Какво става с твоите проблеми, говорихте ли със застраховката?

Hear Again, снощи тръгнах да пиша коментар, веднага след като беше пуснала твоя, но се отказах. Не мога да изразя гнева си.
Jenna, аборт по желание в 6-ти месец е една песен, но живородено, оставено на произвола на съдбата е съвсем друга.

# 114
защото имаме да си доказваме, че все там е най-абсурдно  Peace

Джена
, коментарът ти ме обижда. Прочетох разказа на жената, втрещих се, споделих.  Не съм имала желание да ползвам историята й, за да печеля точки в спорове тук.  Та така, believe it or not, не всичко се върти около американската тема. Изненадва ме неприятно, че приемаш, че имам задкулисни мотиви.

# 115
.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 16:58 от Jenna

# 116
извинявай, изобщо не съм искала да те обидя и определено не си мисля, че имаш някаква скрита адженда.

просто подчертавах, че каквото и да си приказваме все разговорът подсъзнателно се насочва към 'колко е лошо в България и как само тамо може да се случи това

Определено нямам желание да насочвам темата натам. Това ми се случи да прочета, това споделих. И въобще не мисля, че само там може да се случи такова нещо. Където и да се случва, еднакво трагично е, че лекар може да откаже да се бори за живота на всяко дете.

bouquet

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 02:47 от Hear Again

# 117
cubbit не съм още, оставих го за тая седмица.
Чакам си записа с изследванията.
Момичета не знам как е при вас но днес видях учудващо много хремави и кашлящи  ooooh!
Hear Again
Много тъжна история. Не съм чела подробности, не искам и да чета. Мислех и да не пиша, защото ме хваща яд на такива неща. Ама и да посинееш от яд- полза в случая няма.
Иначе аБсУрди навсякъде има. 

# 118
Май винаги така става...  Thinking
А, Тандури не е писала тук от миналата тема ми се струва...  newsm78

# 119
да се отчета за днес Simple Smile

отвратителен ден...

Общи условия

Активация на акаунт