76 тема на българските майки, майки в перспектива и просто бърборани в САЩ

• 15 755
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
А някой използва ли Swiffer с пръскачката? Има ли доволни от него? На мен за дървен под ми трябва.

Аз, супер доволна съм. Върху паркета само с него минавам, преди това прахосмукачка де, но чисти чудно. Много е удобно, пръска, минаваш и за 5 минути си готов. За поддържащо чистене е перфектен.

# 166
А някой използва ли Swiffer с пръскачката? Има ли доволни от него? На мен за дървен под ми трябва.

Аз, супер доволна съм. Върху паркета само с него минавам, преди това прахосмукачка де, но чисти чудно. Много е удобно, пръска, минаваш и за 5 минути си готов. За поддържащо чистене е перфектен.

И аз го имам ,ползвам на дървения под ,много бързо и ефикасно -изхитрих се също и сама си пълня бутилките с разтвор,не си ги купувам  Mr. Green

# 167
Изядох едино парче студен пъпеш и не мога да си намеря място от болка в зъбите, забравих какво щях да пиша...
А, да - форумът ми беше кошмарен, мислех си, че има общо с новия ни доставчик.. Добре, че не подадох оплакване..
Сега ще посетя темата в Правилата да надам глас и аз.  Laughing Ох, много боли, пак ще пиша после. Ако пия горещо - по-зле, нали?

# 168
  • USA
Вики, как ги пълниш и с какво? Simple Smile

Ева, как си? Оправиха ли се раните? Харесва ли ти новото място?

# 169
Да не ви излъжа и да кажа, че обичам да мия под (пък и не винаги го мия аз Simple Smile   Ама детето се храни там,  а и това е най-големият трафик ария за хора и животни! Всяко косъмче, трошичка, и кибъл личат.  

Хиър, права си, за фугите, единственият начин, който работи е на колене  Sad    Скоро ще имам проф. чистене със сиълинг на фугите, ама опит показва, че този сиълинг може и да устои 6 месеца, може и не...  

# 170
Winx, за дървен под Swiffer-a  е перфектен... аз промих "редовно" откакто беба пролази, иначе ползвам само за изпускане на пара, като побеснея Wink

Бенсъне, я се стегни, мила! Кризи, мидлайф... още малко до коли и жени ще го докараш Wink

# 171
  • usa
Уинкс, 21 Ноември е доказателство, че хормоните ме тресат яко Simple Smile Това е датата, в която излиза филма по "вампирските" книги, всъщност любовна история между "добър" вампир и 17-годишна девойка, доста лейм, ама са увлекателни и  се четат лесно и бързо. Всички тинейджърки са се развълнували и аз покрай тях Rolling Eyes Simple Smile

има нещо такова Simple Smile. моята тийнка се запали от първата, следващите две чете с надеждата да разбере как може някой да чете такава тъпотия. изглежда разбра, защото четвъртата вече не искаше да я чете, но в края на краищата все пак я прочете, за да можела пълноценно да критикува, защото почти всичките и приятелки говорели само за нея и не и позволявали да плюе по книгата при положение, че не я е чела.

уоу за всекиденвеното бърсане на плочки,ние я измием под 1 на 2-3 седмици я не (последните 2 месеца е не-то Laughing)

и у нас е така. но преди малко го измих, щото децата не са на училище днес, силвия пак насъбрала тълпата в къщи, яли, пили и се веселили и като се опитах да мина през кухнята, залепнах здраво за пода... ползвам най-обикновен моп с въжета. от всички, които съм сменила, от него най-много съм доволна.

# 172

Бенсъне, я се стегни, мила! Кризи, мидлайф... още малко до коли и жени ще го докараш Wink

ако знаеш колко си права Laughing...искам нова кола (по възможност Ауди Flutter) поне още не искам кабрио  Joy

миз,  около мене всички са чели/четат книгите (нали авторката е от тук), или тотално са фенове, или ги мразят...супер чизи са. Интересно ми е дали наистина ще надмине Хари Потър както се чува.

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 18:47 от benson10

# 173
  • usa
Интересно ми е дали наистина ще надмине Хари Потър както се чува.

не мисля. хари потър четат момчета, момичета, стари, млади, а тази боза я четат предимно тийнки. и сега разбирам - аризонци Simple Smile. не съм чула някое момче да е увлечено вампирската любовна история. и докато j.k. с всяка следваща книга ставаше по-добра, книгите на тази дама се влошавали. поне според моята тийнка Simple Smile.

# 174
  • У дома
Момичета, нямам време да ви чета и затова почти не влизам, но ми трябва книгата за ушните инфекции, а нямам спомен къде из фейвъритс я сложих. Малко помощ, моля?
Предварително - едно голямо мерси!

# 175
Момичета, нямам време да ви чета и затова почти не влизам, но ми трябва книгата за ушните инфекции, а нямам спомен къде из фейвъритс я сложих. Малко помощ, моля?
Предварително - едно голямо мерси!
Заповядай! Дано се отвори нормално.
http://www.google.com/books?id=iiFGcl1Jt2oC&printsec=frontco … +more+antibiotics

# 176
  • У дома
блажка , златна си!!! Ти си го знаеш, де Simple Smile Много ти благодаря!  bouquet

# 177
уоу за всекиденвеното бърсане на плочки,ние я измием под 1 на 2-3 седмици я не (последните 2 месеца е не-то Laughing)
Фию. Срам ме беше да се обадя, но слава богу, не съм единствена, т.е. нареждам се и аз в редичката на неперфектните скорпиони.  Wink

ако знаеш колко си права Laughing...искам нова кола (по възможност Ауди Flutter) поне още не искам кабрио  Joy

Е поне за жени не пишеш още, гледам, т.е. не ще да си толкова "зле". Wink  Hug

Дай да си говорим за новите сиви тенденции в интериора, мани ги тези сиви настроения.  Simple Smile

Бубка, добре си се завърнала.  Hug

Пумпал, где си?

Тандури, я да се връщаш обратно, моля.  Naughty

Софко, не остана.

# 178
Сиви тенденции в интериора ли!?! А аз досега харчих пари от-до по топлата гама! Безобразие!
МрсГ - все пак ще ни е безкрайно любопитно да ни вкарате в час със сивото...

И някой да благоволи да ме осветли за новите модни тенденции. Харесала съм си убийствен шал в сиво, но и цената му убийствена и ще бъда убита, ако го домъкна вкъщи  Mr. Green

Сега да ви покажа новите си ботуши! Приемам конструктивни критики, щот още мога да ги върна  Crazy Кафяв набук...

Бенсъне, Ауди казваш - много са овърпрайсд, я взимай направо баварец  Crazy А по-добре си рентни една за 1 седмица и ще ти мине мерака  Mr. Green Едно време така се лекувах като хлътнех  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 179
Здравейте дами, имам нужда от съвет от ползващите епилатори- марка и модел, от които сте доволни. Когато пристигнах тук,една от първите ми работи беше да се снабдя с такъв. Взех си уж най-хубавия, но той току-що сдаде багажа ( само 6 м. по-късно ) става въпрос за Филипс Сатинел Айс. В момента съм с един хубав крак и един космат  Sad и трябва спешно да си взема нещо- още утре или в събота.
И още да попитам- въпросния бъгав епилатор го взех от он-лайн сайта на Уолмарт, не си намирам обаче нито бележката, нито фактурата, нито кутията...явно някой много подреден ги е изхвърлил  Laughing Та, имам ли шанс според вас да го им го върна и да си искам парите  Thinking ?

Общи условия

Активация на акаунт