76 тема на българските майки, майки в перспектива и просто бърборани в САЩ

• 15 765
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • USA
Софко, наистина много бързо мина. Вече си на финалната права.   bouquet

Джена, кой гледа Ноли? Браво, че се чувстваш добре. Дано да те държи ентусиазмът по-дълго.

Бубка, сподели впечатления когато можеш.

Бенс, какво ще стане на 21 ноември?

# 151
другото е, бог да ни пази след като започнат да реформират здравната система!...  не знам кой ги съветва за образователните им планове, но не са си направили труда да ги осветлят кое какво е и какво трябва да бъде..

Абсолютно. Плановете и за здравна система и за образование $%^&.   Всеки ще може да учи в университет? Че то и сега е така.  Качеството е важно, не само инфлацията на оценки от 1 клас до 12, защото колкото по-добър рейтинг, толкова повече държавни пари получава училището. 

# 152
Еййй, много ме споменавате бе Wink... Хм, корема само малко ми пречи... В паника съм как ще се оправяме с голямото и малкото бебе след това и изобщо не бързам да раждам... Дори си смених датата за секциото с последната възможна такава... Данни наистина ни е голямо бебе и трески ме тресат...
Сега съм си поставила за цел да пазя яйцето, че ако тръгна да раждам в петък ще се падна при един супер неприятен доктор, заради който всъщност сменихме датата- никога не се разбираме с него- той моя акцент, аз неговия, пък и тона му е един- каращ се, та... дано устискам, докогато трябва.

Вчера засякох 2 коли и щях да отнеса една баба на велосипед едновременно, та май няма и да карам за всеки случай... че съм опасна за всички...
Зора, все исках да ти кажа, че Александра от снимката на подписа ти гледа толкова мило, че ме докарва до умилителен рев всеки път... Ама, май си я махнала докато се натуткам...
Еййй Пикси, тъкмо се бях зарадвала, че най- близкото ни начално училище е А- rated...  newsm78.

По някакво чудо в момента форумът ми се зарежда нормално...

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 20:07 от [sfkbfk]

# 153
Бавно се зарежда и при мен, ама аз си мислех, че е от чужбината.
Джена! Ура! Не е толкова тежко, нали?

Ето един поздрав от мен за Агентката специално! Анатомията май може да стане отново гледаема заради Dr McSwimmy  Flutter
сигурно сте го гледали, но аз нали съм от чужбина и не съм в час  Mr. Green

# 154
sfkbfk, to А-рейтид училище е винаги по-добро от Б Simple Smile   Затова тука много хора жертват по някой и друг скуеър фут, само и само да са в А-рейтид район така че имате добър старт Simple Smile

Днес съм на домашна тема. Моля ви кажете какъв mop използвате за плочки на пода в кухня!  Те са светли  и трябва да се чистят всеки ден.  Всеки месец купувам и хвърлям мопове. Последният беше на фирмата Сидър с комбинирана четка. Разнищи се за 3 седмици.  Искам нещо, което да не е просто гъба или плат, а да има скръбинг сила! 

# 155
Pixie, и моите плочки са светли. По-добро решение от PVA Mop не съм намирала до сега. Като дойдохме в САЩ инвестирах дни, докато си намеря такъв. Имат силна абсорбираща сила, не оставят гадни следи по плочките и не ми се налага да си "цапам" ръцете.

http://images.google.com/images?hl=en&q=PVA Mop

Онлайн ги има примерно тук http://www.nextag.com

# 156
Аз ползвам плоския моп с еднократни сухи кърпички. Пръскам препарат, минавам отгоре и готово. И моите плочки са бели.

# 157
Джена, Зора, тцц няма няма такова нещо...мисля, че е или мид лайф крайз или четвърт, която не ме хвана, когато трябваше...

Уинкс, 21 Ноември е доказателство, че хормоните ме тресат яко Simple Smile Това е датата, в която излиза филма по "вампирските" книги, всъщност любовна история между "добър" вампир и 17-годишна девойка, доста лейм, ама са увлекателни и  се четат лесно и бързо. Всички тинейджърки са се развълнували и аз покрай тях Rolling Eyes Simple Smile
----
Гледах за айтобан в Германия, много интересно- от цените за книжка, до менталити на хората ...кога ли ще ги стигнем по последното...

# 158
Гледах за айтобан в Германия, много интересно- от цените за книжка, до менталити на хората ...кога ли ще ги стигнем по последното...

Не разбрах какво имаш предвид.  newsm78

# 159
Благодаря за идеите!

Къббит, изглежда добре. Има ли ги тези в някой магазин за да погледна?  Гледах в Bath, Bed, and Beyond, Target, i Walmart....

Хиър, имам и такива, но мокри. Използвам ги за бързо чистене.  Трябва ми нещо, което наистина скръбва добре. Предпочитам да има двойна повърхност: едната страна може да е обикновен моп-гъба, но от другата страна нещо по-сериозно. 

# 160

Не разбрах какво имаш предвид.  newsm78

казаха, че книжките струват около $1500-2000 и трябва да си на 18 години. Така ли е? Няма спид лимит, но полицаите гледат за говорене по селс и ядене в колата. Казаха, че най-много произшествия стават от талгейтинг(нямам си на идея как е бг) и дават големи глоби(цитираната сума беше в хиляди долари, само, че засечен, без катастрофа) за това, и даже показаха една кола, която нарушава правилото, и беше доста по-далече от тази пред нея, отколкото тук се счита за нормално. и точно казаха най-накрая, че тук едва ли ще стане да караме без спид лимит, защото американците нямат отговорността на германците. Предаването беше, че дори без спид лимит аутобан е едно от най- безопасното място за каране в света.
ние сме карали на този извън Мюнхен и много се чудехме на хубавите пътища, ама разбрах(от предаването), че е с 7 инча по- дебела настилката от тукашните и издържа 2 пъти по-дълго(40г, тук-20)

# 161
Благодаря за идеите!

Къббит, изглежда добре. Има ли ги тези в някой магазин за да погледна?  Гледах в Bath, Bed, and Beyond, Target, i Walmart....

Хиър, имам и такива, но мокри. Използвам ги за бързо чистене.  Трябва ми нещо, което наистина скръбва добре. Предпочитам да има двойна повърхност: едната страна може да е обикновен моп-гъба, но от другата страна нещо по-сериозно. 

Мопа на Кюбит съм го виждала в Стоп & Шоп при нас. А за скръбване - аз скръбвам отделните петна на колене с четка, някъде веднъж седмично за пет минути. Но това го правя повече с цел психично здраве (което има нужда от ръчен труд), а не чистота на пода. Чистотата на жилище, признавам си, ми е надолу в списъка.

# 162
  • USA
Аз имам като мопа на Кюбит, и го използвам предимно за събиране на вода. Той май няма за скръбване. Не си спомням откъде го взех, но или е от супермаркета или от OSH.
А някой използва ли Swiffer с пръскачката? Има ли доволни от него? На мен за дървен под ми трябва.

# 163
уоу за всекиденвеното бърсане на плочки,ние я измием под 1 на 2-3 седмици я не (последните 2 месеца е не-то Laughing)

# 164
уоу за всекиденвеното бърсане на плочки,ние я измием под 1 на 2-3 седмици я не (последните 2 месеца е не-то Laughing)

И у нас така, често-често.

Общи условия

Активация на акаунт