76 тема на българските майки, майки в перспектива и просто бърборани в САЩ

• 15 721
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Кюбит, този който ти е пробутвал такива хапчета, не е никакъв хомеопат, а е чист шарлатанин  Peace
Winx, няма нищо лошо в класическата хомеопатия...единственото лошо е, че се навъдиха много шарлатани и е трудно човек да попадне на добър хомеопат. Аз лично съм много доволна ( сигурно съм споменавала и преди, че лекарства не пия ) , но за съжаление е доста трудно тук да се намери класически хомеопат ( поне в моя район)

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 05:37 от Clairette

# 61
Cubbit, съвсем не съм искала да обобщавам, това мисля няколко човека казаха, че е невъзможно. Simple Smile Просто споделях моя опит. А и съвсем не съм в малко градче или селце, моля, моля, няма да се разделяме сега на Градът и провинцията.  hahaha

# 62
  • USA
Аз съм в малко градче част от мегаполис.  Mr. Green

# 63
  • usa
а я понеже сте жени знаещи да ви питам всички вас от малки, големи и малки части от големи градове, дали имате информация по въпроса защо някои жени си изскубват целите вежди и после рисуват други с молив  newsm78? струва ми се безумно занимание...

# 64
Защото са пачи, Миз, защото са пачи и искат да го кажат на всички наоколо.  Laughing

# 65
а я понеже сте жени знаещи да ви питам всички вас от малки, големи и малки части от големи градове, дали имате информация по въпроса защо някои жени си изскубват целите вежди и после рисуват други с молив  newsm78? струва ми се безумно занимание...
При нас на Марс още не е дошло това явление, или просто сме по марсиански отнесени и не съзираме, така че нямам информация. Назад съм с материала - още се чудя защо и жени, та и мъже си цвъчат метални топчета-обеци по веждите, бузите, устните, брадичките, на езика, на пъповете, и изобщо целият този акне стил у мене предизвиква някакво леко перверзно желание да изстискам пъпка, дали пък не му е това целта?

# 66
Ееее, Блажка, поне една мед. сестра в Бг не си ли виждала такава?!  Laughing
  Още по комунистическо, такива визии бяха най-най....изскубани вежди ( и повторно изографисани, в нещастни опити за вити гайтани ефект, хихик), цикламено червило "Ида 121"...ухае на "Импулс"...оборотна, дам  Mr. Green

# 67
Относно веждите и на мен не ми е ясно това занимание, доколкото знам заради редки вежди го правят някои. На мен ми се струва много грозно.
Не мисля, че пиърсингите са в категорията на нарисуваните вежди...аз лично имам няколко  Mr. Green , но то си е въпрос на личен вкус. Освен това от пиърсинг до пиърсинг има разлика  Peace

# 68
Ееее, Блажка, поне една мед. сестра в Бг не си ли виждала такава?!  Laughing
  Още по комунистическо, такива визии бяха най-най....изскубани вежди ( и повторно изографисани, в нещастни опити за вити гайтани ефект, хихик), цикламено червило "Ида 121"...ухае на "Импулс"...оборотна, дам  Mr. Green
И да съм видяла, помня пропускливо.  Laughing А и ми бледнее пред спомена за начервисани устни, очертани с кафяв молив, с деликатен щрих червило върху горния десен зъб и червилен отпечатък на ръба на чашката. И това сигурно нямаше да забележа, ако не беше се случвало да ми сервират кафе в такива чашки, ама това в миналото.

# 69
Ходила съм тука на акупунктура защото нищо друго не помагаше, и мисля, че терапистът е от огромно значение. В моя случай, ходих при китайски мед. доктор, който нямаше право да практикува, но пък имаше американски сертификат за акупунктура. Имаше ефект; не знам колко беше самовнушение Simple Smile   Не бих взела китайски билки за нищо.  

Аз съм много доволна от личното отношение на вета към моите любимци Simple Smile   Само че той не обясни как точно да давам антибиотик на животинче (два пъти на ден!), което се научи да бяга на най-недостижими места в момента, в който види шишенцето...  

# 70
Не мисля, че пиърсингите са в категорията на нарисуваните вежди...аз лично имам няколко  Mr. Green , но то си е въпрос на личен вкус. Освен това от пиърсинг до пиърсинг има разлика  Peace
Може, аз го нарекох "акне" обобщено, защото не съм толкова наясно с дерматологията.
За вкуса - както кажеш.  Peace

# 71

Таз картина задължително допълват кок-гнездо, изрисувана бенка на стратегически спот и поглед-тип "бегай, газим".

# 72
И дъвчи дъвка. Корекомска! Примлясква небрежно и гледа пренебрежително.... Laughing

# 73
Цигарите са Стюардеса, а кафето - леблебийка.

# 74
Но вечерта, ах! вечерта...тя пак ще си забие тузар в снек бара, който пуши цигари КЕНТ и я черпи бонбонки ТИК-ТАК  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт