76 тема на българските майки, майки в перспектива и просто бърборани в САЩ

• 15 958
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Но и коняк Плиска и дълго Боро, ако е късметлийка.

# 76
Правих днес баница по рецептата на Морена, ей оттук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122983.0. Рецептата е невероятна Simple Smile

Сега прочетох по-горе, сори, че така се намесих в темата, Джи, Тинке. Mr. Green

# 77
За сутиен Тиумф, ще се наложи да излизат поне още три вечери...че и една баница за закуска да му  направи  Laughing

# 78
а я понеже сте жени знаещи да ви питам всички вас от малки, големи и малки части от големи градове, дали имате информация по въпроса защо някои жени си изскубват целите вежди и после рисуват други с молив  newsm78? струва ми се безумно занимание...

това е запазена марка на мексиканските, по това се разпознават от другите латинки Mr. Green

Джена, кака не ми се мисли какво има в куфарчето  Wink...но преди малко дойде всичко, за сега повреди и липси не са открити.

Кюбит, така може да е в Европа за цигарите, но тук е съвсем различно отношението към тях Peace

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 00:38 от benson10

# 79
Тина, Джи - голяма креативност бе хора, страшен профил сте направили от едни изрисувани вежди! Laughing
Пикси- защо не би взела китайски билки?
Аз до сега съм пробвала само хомеопат, който не помогна много. Иначе ми се иска да ида на ирисодиагностика. Само че тук не знам дали има.

# 80
Бенсън, много сладък, бееее...

# 81
Може, аз го нарекох "акне" обобщено, защото не съм толкова наясно с дерматологията.
За вкуса - както кажеш.  Peace
newsm78

Бенсън много сладък AJ  Heart Eyes

Някой може ли да ми даде линк, където има reviews za day care. Тези, които намирам не ми вършат никаква работа. Мерси   bouquet

# 82
Бенсъне - бебо е трепач!  Heart Eyes

Зора - ще дам рецептата на свекървата Wink

Джи, Тино - върнахте ме в детството. Тнкс за което  Mr. Green Ида 121 но лесс! Онуй цикламеното! И Мадона беше младаааааааааааааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=trP2QGcDv28

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 18:05 от Agent Provocateur

# 83
Беееенс, ама много хубав бееее  Heart Eyes

Здравеопазването, ех здравеопазването......

Пикси - юнивърсал е когато всички имат достъп до здравеопазване, платено по един или друг начин от държавата, както в в България например. Има различни нива, ето тук е обяснено. http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_health_care.

Седя си сега в хотела и си мисля за дървениците и тръпки ме побиват, щото видях едни бързички бъгчета в банята  Sick. Ева, как сте?

# 84
ЧЕкайте да шерна с вас  - открих един хот френч актьор - предтавям ви Мелвил Пупо (хихихи). Гледах го в Broken English, филмът не е хубав, ама Мелвил, Мелвил е много  Mr. Green

# 85
Може, аз го нарекох "акне" обобщено, защото не съм толкова наясно с дерматологията.
За вкуса - както кажеш.  Peace
newsm78

Исках да кажа, че различните пиърсънги ми приличат на различни видове пъпки, но понеже не съм дерматолог и не съм компетентна, ги нарекох обобщено "акне".
За вкуса съм съгласна с тебе, че е въпрос на личност.
Ако все още човечето има сърбеж от чудене по главата, мога да се опитам да бъда още по-ясна, пък дано се получи. Лек ден!  Hug

# 86
Бенсън, Бенсън, детето ти е такъв бонбон!!! (има ГАП кастинг в момента, сигурно знаеш, аз ако бях на теб, веднага пращах снимки Whistling)
И мама и тя хубава във вихъра на работата и стига си разправяла врели- некипели за 10 + паунда, моля.  Crazy

Биз, тоз убавец май играеше в едно сапунено филмче с Кейт Хъдсън и Наоми Уатс преди няколко години, нали? Сладур е!

# 87
Биз, тоз убавец май играеше в едно сапунено филмче с Кейт Хъдсън и Наоми Уатс преди няколко години, нали? Сладур е!

Е не беше чак сапунено - Murchant-Ivory production, сложни драми. На мен ми беше харесал - Le Divorce.

# 88
И AJ е малък мъж вече, браво.  Simple Smile

# 89
Биз, тенкс! На теория знам какво е "универсална" здравна система, но никой не знае как точно това се превежда на наша почва. Например, кой точно ще плати тези $65 билиона на година, което това би струвало? Една идеа е такси, но пък има достатъчно хора, според които това не е реалистично. С други думи, има много ънноунз. 

Китайски билки бих избягвала защото не знам нищо за тях, а някои са доста поутънт. Би ме било страх от интеракшънз между тези билки и лекарства, ако лекарства са нужни за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт