76 тема на българските майки, майки в перспектива и просто бърборани в САЩ

• 15 752
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Clairette, за връщането - не съм компетентна, за нов - Браун...ползвам такива последните хммм 13 год, заслужават си всяка стотинка!

http://www.amazon.com/s/?ie=UTF8&keywords=braun+silk+epil&am … d_sl_42i8lkjwit_e

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 06:12 от Agent Provocateur

# 181
Агентке подшушни някой модел, че аз съм вярна фенка на Филипс ( тоест бях до днес ) и не съм запозната с техните модели. Последните 11 години изкарах с 2 бр. епилатори на Филипс...първите 10,5 с един и същ...а втория сега така да ме разочарова  Crossing Arms .

# 182
Агенткей, ботушите са сууупер...има да мечтая за такива  Rolling Eyes С този ми ръст...еееех...
  Епилатор, Браун е и моят. Само знам, че от стария ми (Филипс), който беше с дискове, бях доста по-доволна, отколкото от този с пинсетите.

# 183
Аз ползвам един и същ Филипс Сатинел от десетина години. С други марки нямам опит Laughing

# 184
Точно Сатинел беше, от БГ си го домъкнах...но преди няколко години предаде дух, след 13 години вярна служба...мир на дисковете му...

# 185
Клеър, докато се роди детето, използвах Браун, няколко модела купени тука. Пост-дете, открих, че нямам време за епилатор и дори за бръснач.

Горещо препоръчвам лазери.  Оттогава не съм пипала епилатор или бръснач.

# 186
Лазери, казваш. Да, звучи ми примамливо, безкосмие во веки. Една позната ходи...и все ми казва "имам още 3 пъти да отида...сега още 5 пъти за триъгълника...сега още..." как стоят точно нещата?? Спомена и нещо за болезнено...кажете, споделете.

# 187
Ще отговоря сега, че утре ще спя до късно и после като се развъртя с мопа  Simple Smile Simple Smile

Лазерите работят много добре, в ръце на добър техник (аз започнах с една, която ме изгори, та я смених. След това но проблем).  Всеки има нужда от различен номер на процедури. При мене отне 6 процедури, но аз правех доста ериъз на веднъж.  Не е особено болезнено. При всички случаи не е по-болезнено от епилатор, Беше добър инвестмънт. 

О, да, използвах лазер от семейството на александритите, на фирмата Канделла. Надявам се, че това ти дава представа.

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 06:45 от Pixie

# 188
Агентката, ботуши без ток не признавам. Не ми харесва подметката, но мнението ми не е меродавно. Mr. Green

Кларет, колко бързо навлезе в материала  Grinning Аз на няколко месеца престой не допусках идея за връщане в магазина на нещо употребявано. Браво.

Мисис, Пумпала не е в Щатите.  Simple Smile

Една от мечтите ми от детска възраст е ненужните окосмения да изчезнат изведнъж и завинаги. Още чакам.

# 189
Благодаря за мненията за епилаторите...ще видя какво ще реша. Принципно предпочитам Филипс, Браун никога не съм ги харесвала...но след като похарчих $70 и епилатора се гътна 6 месеца по-късно май ще пробвам конкуренцията, а и няма нищо сносно на Филипс към момента на пазара.
И моя Филипс Сатинел изкара десетина годинки вярна служба, но му се прекъсна жицата на захранването, иначе още си работи  Laughing . А сега на този префърцунения му се счупиха едни зъбци и спря да се върти.

Агентка на мен ботушите ми харесват  Peace
Зора и на мен в началото ми се струваше странно това с връщането на стоките, но покрай моя нахалитет и аз бързо прихванах. Представете си, преди години нашия тръгнал на къмпинг с приятели и взел някаква супер скъпа палатка, с идеята после да я върне. Междувременно запалили малко палатката, тя поизгоряла, но той без никакъв свян я върнал и си взел парите  ooooh! .

# 190
Представете си, преди години нашия тръгнал на къмпинг с приятели и взел някаква супер скъпа палатка, с идеята после да я върне. Междувременно запалили малко палатката, тя поизгоряла, но той без никакъв свян я върнал и си взел парите  ooooh! .

Ми така де, не държи на огън, каква палатка е това.  Naughty
 Joy

Пробвай в най-близкия Walmart да го върнеш, носи си картата, с която си го купила.

# 191
MrsG, не жени никак...добре, че ми е млад мъжа Sunglasses

ех, сивото, много хубав цвят, гардероба ми все повече сивее, косите и те Laughing

Агентке, трябва да видя ботушите обути иначе не мога да си ги представя добре...
ама какви опасни идеи ми даваш Grinning...

миз, да, книгите стават по-зле. Въпреки това, свеки ги чете докато бях при нея по настояване на двете и приятелки на по 70 години Crazy Според мен филма, по- скоро Robert Pattinson(най- ресърчвания актьор на IMDB след Джони Деп), направи книгите толкова популярни. Той е в Хари Потър. ето няколко интересни факта за книгите/филма/ актьора:
http://www.kansascity.com/twilight/story/841617.html

хаха като пияна тинейджърка съм Simple Smile

Кларет, браво на теб, аз още пелтеча като отида да върна нещо...

Зора, къде Пумпалчето?

# 192
Ехм, ти пък, Зора - право в десятката... и аз таковата, като Бенсън, мноооо мразим да връщам нещо, затова и пазарувам толкова онлайн. Ако трябва да дам Оскар на Заппос, той ще е за перфектно изработеният процес на връщане Simple Smile чувство за вина нил, мерак за още - гооолям!

Лазери, това не беше ли онова скъпото, дет ми обещаваше чудеса... пояснявам, че в БГ в пристъп на лудост оставих крупна сума /зипване на капиляри и обезкосмяване/ - след като капилярите си останаха същите не издържах да продължавам с плащанията за обезкосмяването... а студиото беше реномирано уж, бях рисърчвала... да си бях купила ботуши за 10 год инстед Sad

Ботушки - мммрррр Simple Smile Не ме разбирайте неправилно - в 90% от случаите аз се стремя към "идеалните" 180+ см, но откакто купихме количка-танк за беба имам проблем с токовете (не с баланса Wink!) Та Тино, влизам ти в положението, ама не се ли изкушаваш понякога да сложиш нещо почти равно и да "придобиеш" парижски размер"  Grinning
А подметката на тези е на "мазоли" - като пипало на октопод - абсолютно неелегантно  и безумно удобно, защото Меррелл правят кретенски патъци с фактор комфорт някъде в стратосферата... исках да каже, че ми трябват удобни, спортни ботуши за разходка на прохождащо бебе, останалото не го четете  Mr. Green

# 193
  • Чикаго / София
Agentakata ботушите са супер. Много ми харесват. Аз харесвам точно такава подметка без ток. Недолюбвам токове. Не знам защо обаче харесвам такива ботуши, но аз не нося.  Rolling Eyes

Clairette аз пък съм вярна привърженичка на Браун. Изкарах 12 години с един прост тяхен модел от Бг. Донесох си го тук и пу, пу още работи. Но все пак реших да се поглезя и си купих нов  ето този http://www.amazon.com/Braun-5270-Silk-%C3%A9pil-Xelle-System/dp/ … 254411&sr=8-1

Много съм доволна и от него, а лампичката която има супер ме улеснява, защото така или иначе го ползвам все по нощите. Иначе не остава време. Но все пак го ползвам от 2 месеца само. Доволна съм.

И аз съм от малко хммм непреттенциозните домакини! Laughing Не си давам зор с парцала, прахосмукачкат и пр. Когато имам време -тогава.  Последните две седмици пропуснах. Сега леко издухвам клавиатурата преди да пиша, за да намеря буквите! Laughing Сега обаче се захващам за парцала да позачистя, че вече срам от мен ме хваща. Моля, не пишете нищо интересно в следващите 3 часа. Трябва да изчистя и да сготвя за събота и неделя! Naughty

Софко, хайде чакаме новината! Hug

И аз не знам защо, но все залитам кън сивото. От друга страна ме дразни всичко да ми е в сиво, и наисла си купувам цветни дрехи. На децата също. В Бг гардероба ми доста сивееше. Тук е по-цветен.

Отивам да чистя! Tired

# 194
Та Тино, влизам ти в положението, ама не се ли изкушаваш понякога да сложиш нещо почти равно и да "придобиеш" парижски размер" 
Abe, аз само равно нося, ама равни ботуши, до коляното...и огледалото не ме лъже..требе ,малко ток, да му се не знае...сега си джиткам с такива  и дънкички...

Общи условия

Активация на акаунт