' Александра на мама Пиколина поведе ДЕКЕМВРИЙСКАТА дружина!'

• 17 198
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Meryl, провери в болницата, в която ще раждаш какво изискват. В Шейново искат само лични принадлежности за мамата и памперси и мокри кърпички за бебето. Списъка на bubabo е много добър.
Ето списъка им: http://www.sheynovo-ag.eu/index1.html

# 76
И аз да се отчета.В петък бях във Фемина.Видях си бебката,много е хубавичка.само дето малко се попритесних,30 седмица съм,а сме 1475 грама,нормално било, на мен ми се вижда мъничка,очаквах че ще е към 2 килца вече.а хемоглобина 107,доста ми се е намалил от миналия месец.И доктор не съм избрала още....но в крайна сметка все ще родя някъде де Simple Smile Имаме си вече ламинат и пердета и мебели.Живот и здраве до 10 дена сме там.Само външната врата трябва да сменяме,дано не се разбие цялото антре.

# 77
Мами, погледнете на първа страница има такива списъци и за бебо, и за майката. Аз даже си ги разпечатах. Heart Eyes

# 78
Днес направихме такъв шопинг тур - 7 часа  Joy Страхотни неща купихме на бебка. Вече получих и първите подаръци от зълва ми - шишета, беберони, залъгалки, уред за затопляне на шишета и пюрета /не мислех да имам такъв/ всичко на Чико. Имам и помпа за кърма на Медела електрическа, но нея по-късно ще я получа. Много им се радвам на подаръците, дори ми е неудобно Blush. Само не избрахме хавлийки - все бели, е не искам бели!!! Crossing Arms С дрешките мисля да приключвам за сега, че се поувлякох.  Joy Обиколници също не избрах, но пък в Комо си направих страхотен спален комплект.  Heart Eyes Сега ще отмятам по списъците и аз.

Чаено момиче не съм много съгласна с избора на дрешки за момчета и момичета. Аз днес в Даяна и Ники харесах повече за момченца, същото е положението и в Джъмбо. Много са сладки нещата в Захи. В Малечко повече няма да стъпя, а в Дибо ме очароваха с обслужване.  Simple Smile

А аз като ходих на отворени врати в Шейново в предродилна не сме влизали  Rolling Eyes а така ми се искаше.

# 79
Здравейте, сладки мами  Hug

Днес с любовта направихме страхотна разходка сред природата  Heart Eyes Направихме и приказни снимки, сложила съм една прекрасна есенна гора на десктопа да й се радвам..

Бубабо, какви са тези повивалници за 29 лв? Аз гледах един на Дибо, достатъчно широк и удобен ми се стори, но струва 45 лв

Шушинка, и на мен ми е странно да си кротувам и само бебешки неща да ми се въртят из главата... Но предполагам, че е нормално - все пак няма по-важно нещо от мъниците  Heart Eyes

Момичета, качих си снимка в нашите тумбачета, но не знам как да прибавя текст. Моля, помагайте  Blush

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 20:56 от shark

# 80
Nenna,сега ти видях съобщението,еее,съвсем навреме Simple Smile

# 81
Добро утро мамчета
  аз имам ужасна кашлица ако някой знае как да я лекувам да казва Embarassed newsm78
 пожелавам на всички една сльнчева неделя

# 82
Добро утро и от мен!
bambi25 на последната среща на "9 месеца" ни говориха за един сироп за кашлица напълно безвреден за бременни - "Тусавит", момичета споделиха, че са доволни - аз имам мостра, но не съм я ползвала още/дано не ми се наложи/.
Момичета така ви се радвам на покупките, но моят съпруг и дума не дава да купуваме нещо. В края на този месец той ще е извън България, но ще се върне когато ще съм в 36 седмица и тогава мисли да пазаруваме всичко. А мен така ми се пазарува, но няма как.
Извинявайте, че ви занимавам с моите проблеми, но ми поолекна. А и през тези няколко седмици ще разчитам на вас да ме разсейвате и по-бързо да мине това време.
Пожелавам на всички приятен и много слънчев ден!!!
Ники PraynigАлекс Hug

# 83
  • На брега на реката
Верита, спокойно, и на мен не ми даваха да пазарувам. Майка ми все още е против. Ама прекърших мъжо. Така че, в най-скоро време започваме с пазаруването. Разпечатала съм си един списък и ще се водя по него  Laughing 
Само не оставяй всичко за последния момент, че ще ти е тромаво и няма да ти е до обикаляне на магазини.

# 84
Цитат
А аз като ходих на отворени врати в Шейново в предродилна не сме влизали  Rolling Eyes а така ми се искаше.
Е как така,то не можеш да влезеш в родилна без да минеш в предродилна,тя е така от страни 3 легла и по навътре още 3

# 85
  • Велико Търново
Добро утро мамчета
  аз имам ужасна кашлица ако някой знае как да я лекувам да казва Embarassed newsm78
 пожелавам на всички една сльнчева неделя
[/qu

Смучи захаросан мед и после недей да пиеш вода половин час поне Peace

# 86
  • Бургас
shark, ей такива са повивалниците http://www.como.bg/catalog/product/view/id/1123/category/6/
има различни разцветки и из цял Бургас са по 29 лв заедно с разни болчета за захващане за шкаф. Има ги и в метро пак на тази цена Grinning

# 87
Бубабо, мерси   bouquet Явно ще се ходи до метро..
Бамби - лимони с мед. Другото сигурно лекарство, което на мен винаги ми помага - топло (горещо) мляко с мед вътре и малко масло. Пийваш преди сън, увиваш се добре и на сутринта си нов човек  Peace
Верита, Пупинка, и моята мама е много против предварителното пазаруване, но аз много-много не я слушам. Мъжчето се дърпаше, но преди 2 седмици му надвих и купихме шапка (бебка е разположена седалищно, дано суеверието помогне този път  Laughing ) и боди. Оттук нататък нямам спирачки  Joy

Момичета, качих си снимка в нашите тумбачета, но не знам как да прибавя текст. Моля, помагайте  Blush

И пак да помоля за помощ...

# 88
Здравейте момичета Hug!
Ние с бебо и таткото направихме вчера един голяяяям тур по планини и скали Laughing.Ходихме до Плиска и Мадарския конник.Беше невероятно,страхотно красиво,особено на мадара,а времето беше превъзходно!Пожелавам ви и на вас такива разходки!Бебо и аз се държахме геройски,но сега съм още по пижама,бая се поизморихме Laughing.Ще кача снимки по-късно.
Аз имам въпросче,до кога трябва да перем с бебешкия прах сано,трябва ли да използваме омекотитела на сано,той има и антибактериално действие,което много ми харесва,а трябва ли да се добавя към прането калгон newsm78?
Весел неделен ден ви желая Hug!

# 89
  • На брега на реката
Шарк, и ние мислим с шапката да започнем, че сме с дупето напред. Не знам дали заради суеверието, но ще се чувствам по-спокойна. Аз днес цял ден усещам едно придръпване около пъпа, все едно съм със синина...така наболява  Rolling Eyes
Имам и още едно оплакване. Изследванията ми пак не са съвсем в норма. Сега пък имам левкоцити и еритроцити в урината. Дано не е нещо обезпокояващо.
Лек ден от мен и приятно мързелуване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт