Кодове за Ла Редут 13

• 41 443
  • 568
  •   1
Отговори
# 195
Ето какво са ми пратили
26794 - 50% намаление на детските доколкото разбирам + одеалцето Снупи
но май е само за 24 часа  newsm78
Май само осведомяват че някой неща са намалени и дава подаръка при вписването на кода, защото на мен нищо не ми намаля от ненамалените.

# 196
И на мен не ми намаля,но това мигащото 24h ме наведе на мисълта че е валидна 24 часа  Blush

# 197
  • София
450, и аз получих същия отговор.
Зи е права, че искат да им препратим мейла, където пише, че е до 31.10. Е, направих го и ще чакам пак отговор утре. Поне са бързи и отговарят на следващия ден...
Е нали им го пратих още първия път  newsm78 Я погледнете и вие, да не съм аз в грешка, ама според мен пише, че е валидна до 31.10 http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=fe97e3ada22e3581a0  newsm78
Да, до 31 октомври е валидна.
Ами пак им пратих линка. Няма да се дам. Не стига, че от 1 година това е третият код който ми пратиха, ами Дората и този не работят. Ама ха  #Cussing out

# 198
27731  -оферта за доставка при поръчка на обувки
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=30bdd08847d9c1b87b

# 199
  • София
Е нали им го пратих още първия път ....
И аз така им го пуснах вчера (въпреки, че и там се вижда клиентският № и могат да установят, че ми е пратен лично), а сега директно им препратих писмото от тях с кода. Май се правят на ударени и ще ни мотаят доста...

# 200
  • София
Ето какво са ми пратили
26794 - 50% намаление на детските доколкото разбирам + одеалцето Снупи
но май е само за 24 часа  newsm78
Май само осведомяват че някой неща са намалени и дава подаръка при вписването на кода, защото на мен нищо не ми намаля от ненамалените.
На мен ми намали едно палто от 79.90 на 51 и нещо  Peace

# 201
# 202
Искам да намаля една олекотена завивка, но никак не става. С 19372 ми я намаляше много хубаво. Някакви идеи, ако има, моля споделете!  Praynig

Завивката е prix mini

# 203
Кодовете с тренча намалят при мини. Ако някой ти хване изобщо.

# 204
С 21911 стават 96Е големите номера и 85Е малките.

Момичета, според вас кое е по-хубаво - черния тренч или полареното сако. На мен ми допада повече полара, но някъде прочетох, че бил много къс. Моля който го има да сподели мнение, ако може за размер 42/44 още по-добре.

# 205
Току що взех полара, много ми харесва. Размерът който поръчах ми заспа, стои много хубаво, надмина очакванията ми, но аз и  не си представях кой знае какво. Кодът за тренча също работи при мен , но след като си видях сакото, мисля че ще го пропусна. Ако на някой му трябват точни размери на 38/40, ще дам.

# 206
  • Sofia
нов подарък: TENT Snoopy

-50% По новия каталог  за зимата, -35% отстъпка за всички текстилни изделия, -25% над постелки, мебели и скреж "и" декоративно-, малки уреди и играчки, както и -20% от цените на едро ELECTROMENAGER

код 68756

Доставка такси 5,50 евро

Пише ли до кога е валиден?

# 207
  • София
Момичета, според вас кое е по-хубаво - черния тренч или полареното сако. На мен ми допада повече полара, но някъде прочетох, че бил много къс. Моля който го има да сподели мнение, ако може за размер 42/44 още по-добре.

Velesa, ето размерите на полареното сако 42/44, които е дала туити в миналата тема:

Размери на Полареното сако на 42/44
от рамо до рамо-45см.
гръдна обиколка-50см.
ширина най-долу-52см.
дължина от рамото до долу-64см.
дължина на ръкава-63см.от външната страна и 45с. от вътрешната(от подмишницата)

# 208
Момичета, имам продукти за 180 евро в кошницата, и намалени и есен/зима, но не мога по никакъв начин да редуцирам дори минимално сумата, пробвах почти всички кодове от първа страница, единствено 2, 3 подаръка ми дава. Много моля, ако някой има идея за код, с който да пробвам Praynig Предварително се извинявам на тези, които ще подразня!

# 209
Момичета,може ли дадете реални снимки на полареното сако,ще съм благодарна,че се чудя него ли да пускам или приборите

Общи условия

Активация на акаунт