Кодове за Ла Редут 13

• 41 488
  • 568
  •   1
Отговори
# 225
здравейте,

получих чантата с жирафчето много е готина Simple Smile . една моя приятелка много я хареса и ме помоли да и намеря. ако някой има излишна моля нека ми пише на лични

# 226
  • Там....където всичко е възможно ....
И аз я имам тази оферта.Някои може ли да ми преведе за какво точно става на въпрос PraynigИнтересува ме последната точка от офертата каято преводача ми преведе така: От 1 септември до 31 октомври 2008 г., са 5 дни безплатен за всеки закупуването на програмата на инструктажи thinness на 30 дни и да получават безплатно 10 дни за всяко закупуване на програма за 3 месеца. Тези дни се добавят безплатно в края на програмата и ще продължи 35 дни за програмата за 1 месец и 100 дни за 3 месеца. Ние си запазваме правото да прекрати тази оферта по всяко време и без обосновка.  newsm78

# 227
  • Някъде там...
 Heart Eyes

# 228
  • София
Да ви помоля някой пак да пусне кодовете за онези балеринки ,които се намаляват по 2 броя в различни цветове и номера

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 23:42 от Manolo Blahnik

# 229
Това получих сега http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7b497a2f2a5b4f1f22
Още не съм го разучила Mr. Green

# 230
  • София
И аз го получих същото. Като го пробвах ми даде -15Е от нова колекция (става и за Prix mini), подарък тренч (за кой ли път вече) и доставка от 2Е. Кодът е чудесен Grinning

# 231
  • Пловдив

Дава черен тренч подарък с тези кодове и намаля 15 Е , а доставката става 2 Е Peace
taille 38/40 26646
taille 42/44 26654
taille 46/48 26662

ето още един за Тайисим
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=6435ffb32ec79583a6

# 232

Прави доставката 2 евро и дава подарък тренч може и да намаля(поне така мисля) ама не мога да го оцеля,френско говорящите да се включат  bouquet Сега видях че преди мен е писано,а какво е условието да намали 15

Има ли код който да намаля сега детските комплекти на Найк  или  Адидас  bouquet

# 233
  • Sofia
Сабине е съвсем в час вече с кодовете, защото вчера следобед и писах да ми пусне поръчката с тренча размер 38/40 и тази сутрин поръчката ми е обработена и си фигурира в суивито. Пишете и че "бихте желали да ви обработи поръчката с дадения код...:, а не може ли, не може ли има значение.

# 234
  • Русе

Жесток код и аз го имам!  newsm44

# 235
Този новият код е персонален, нали? Защото чекът си има номер Rolling Eyes

Пратиха ми код за безплатна доставка, има го на първа страница, но какво е това Relais Colis? Пише нещо за 24-часова доставка, ай стига бе, вярно ли е това? #Crazy

# 236
  • морето и сините вълни :)
Пробвах новия код за доставката и тренча.Дава ми само подарък Тренч а доставка йок Crossing Arms
както и намаление не ми дава Rolling Eyes
някой пробвал ли го е newsm78 дали му дава всичко newsm78

# 237
Пробвах новия код за доставката и тренча.Дава ми само подарък Тренч а доставка йок Crossing Arms
както и намаление не ми дава Rolling Eyes
някой пробвал ли го е newsm78 дали му дава всичко newsm78
Аз току що си пуснах една малка поръчка с него Peace
Намали ми една олекотена завивка на 0,90 цента Mr. Green,даде ми подаръка тренч и ми направи доставката 2 евро newsm44
Много съм доволна  Joy

# 238
Аз не съм го получила и не ми хваща никак, явно е персонален!  Cry #Cussing out Пак не ме огря тоя тренч! Искам си го най - накрая

# 239
  • София
Аз току що си пуснах една малка поръчка с него Peace
Намали ми една олекотена завивка на 0,90 цента Mr. Green,даде ми подаръка тренч и ми направи доставката 2 евро newsm44
Много съм доволна  Joy

Моля те за линк на завивката  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт