Кодове за Ла Редут 13

• 41 458
  • 568
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И на мен са ми пратили същата оферта с кодовете за тренча, доставка 2 Е и 15Е отстъпка. Само че тази отстъпка май не важи за всичко... Намаля ми въпросната олекотена завивка, но пък една блузка имам в кошницата, намалена от 39.90 на 15.96, която като вкарам кода става 32.90 Simple Smile Когато имам пък само намалени неща, без завивката, нищо не ми променя в цените. Явно трябва да се пробват различни варианти.

Po3u, и на теб са ти пратили същата оферта, която момичетата са обяснили подробно преди твоя пост.

Аз затова не копирам моята, за да не се повтарям.

# 256
Здравейте дами!
.................................................................................................
....
Благодаря предварително!

Рози, никой няма да ти отговори  Naughty И не защото не иска, а защото всичко това е обяснено малко по-горе... Днес цял ден се разисква тази оферта и ако си беше направила труда да прочетеш въобще нямаше да зададеш въпроса си... Момичетата са изморени да повтарят едно и също на хора, които въобще не си правят труда да четат дори последните 2 страници от темата. Досадно е и е обидно...  Tired

Всъщност докато пишех, ето че ти отговориха, а може би не трябваше...  Crossing Arms

# 257
  • София
И на мен са ми пратили същата оферта с кодовете за тренча, доставка 2 Е и 15Е отстъпка. Само че тази отстъпка май не важи за всичко... Намаля ми въпросната олекотена завивка, но пък една блузка имам в кошницата, намалена от 39.90 на 15.96, която като вкарам кода става 32.90 Simple Smile
desitka*, кодът намаля от първоначалната цена (в случая от 39.90). За блузката кодът ти е махнал само 7Е, защото сигурно с 8Е ти е намалило завивката.

# 258
  • БГ
мерси за кода момичета Hug

# 259
  • Перник
Момичета, някой дали има идея защо новите кодове не ми намалят тези пуловерчета newsm78

# 260
  • морето и сините вълни :)
Добре де,пратиха ми го и н амен на пощата и пак не става.Седи си ми подарък Тренч,доставката ми е 2 Е а намаление никакво #Cussing out #2gunfire
Има ли някакво условие да са от новата колекция нещата newsm78

И ако може да помоля  за размери на  тренча 38/40 и 40/42.Че незнам какъв номер да си пусна newsm78 По принцип си вземам блузи 38/40.Ама все пак това е връхна дреха-знам ли newsm78

Благодаря предварително Peace

# 261
  • пловдив
Момичета, някой дали има идея защо новите кодове не ми намалят тези пуловерчета newsm78
Номера е да се пробва-едно става ,друго -не

# 262
Добре де,пратиха ми го и н амен на пощата и пак не става.Седи си ми подарък Тренч,доставката ми е 2 Е а намаление никакво #Cussing out #2gunfire
Има ли някакво условие да са от новата колекция нещата newsm78

И ако може да помоля  за размери на  тренча 38/40 и 40/42.Че незнам какъв номер да си пусна newsm78 По принцип си вземам блузи 38/40.Ама все пак това е връхна дреха-знам ли newsm78

Благодаря предварително Peace

Размерът след 38/40 е 42/44. Аз имам тренч 42/44, точно с тази мисъл, че е връхна дреха, обаче ми е голям, иначе по принцип като теб си взимам 38/40. Няма как да го измеря в момента, защото съм на работа.

# 263
Може би защото са prix mini.Аз намалих една мъжка жилетка от 24,90 на 9,90 с подарък тренч и доставка 2 е.Много е готин тоя код Mr. Green

# 264
  • into the blue
Защото са Meilleure ventе,поне при мен дрехи с този надпис не ми намали,но иначе при мини ненамалени без него да  Peace

# 265
  • морето и сините вълни :)
Може ли линк към жилетката да пробвам Peace

# 266
неРАХОВА , момичето е ново и вместо да се пишат неща от рода: "обсъждано е прочети си го" може просто с две думи да се обясни... Wink
ani-bani , моя тренч 38-40 ми е голям, а аз нося 38 и понякога 40...така, че според мен по-добре не взимай по-големия номер.
nadiad79 тези пуловерчета не се намалят и с предишните кодове пробвах но не иска...има и още някои неща, които уж отговарят на условията но не ги ловят кодове Confused Иначе аз пробвах с ненамалени от колеция есен зима 2008 ( с цикламеното квадратче) и при мини и стана Peace

# 267
  • София

според мен не ги намаля, защото кода е за - 15 евро, а те са по малка сума  Peace

Момичета, има ли някой, който може да се възползва от тези кодове, без да са му изпратени лично?

# 268
ani-bani заповядай http://www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe-wyoming.aspx?productid … tegoryid=22905240 аз сложих синята,защото е ненамалена

# 269
Момичета, само да ви кажа, че използвах този код 3 пъти - с всеки размер на тренча  и ми пътвърдиха поръчките. Дано не се усетят, защото и 3-те са за по 3-4 евро !!

Общи условия

Активация на акаунт