Кодове за Ла Редут 13

• 41 441
  • 568
  •   1
Отговори
# 270
добре но нали минимума за поръчка е 10 е?за по малко не я ли отказват от банката?

# 271
Момичета, само да ви кажа, че използвах този код 3 пъти - с всеки размер на тренча  и ми пътвърдиха поръчките. Дано не се усетят, защото и 3-те са за по 3-4 евро !!
Ами дано ти ги доставят поръчките. По принцип поръчки под 10 евро не се доставят.... Банките отказват такива транзакции.

# 272
  • Там....където всичко е възможно ....
Момичета, някой дали има идея защо новите кодове не ми намалят тези пуловерчета newsm78

според мен не ги намаля, защото кода е за - 15 евро, а те са по малка сума  Peace

Момичета, има ли някой, който може да се възползва от тези кодове, без да са му изпратени лично?
Както Пепеляшк@  се изрази не ги намаля защото са Meilleure vente  Peace,а не защото са по малка сума.Кода не намаля Meilleure vente  (наи поръчваното) Wink

Пробваи,ако кода ти работи ,не се чуди ами пускаи поръчка Peace

# 273
според мен не ги намаля, защото кода е за - 15 евро, а те са по малка сума  Peace
Не е това...и с друг артикул да ги комбинираш с обща сума над 15 евро - пак не става

E , поръчки под 10 евро обикновено ги отказват или вероятноста е голяма, а за 3 последователни е направо сигирно

# 274
  • Перник
Благодаря  bouquet на всички за отговрите относно пуловерчетата, дето не се намаляват.
Пепеляшк@, пробвах и други артикули с надписа Meilleure ventе, но тях ми ги намалява.
jijibiji, и това не е. Аз слагам и други артикули, но само тях не ги намаля.
ByTheWay, абсолютно съм съгласна с теб. И според мен отговарят на всички условия, но реално нищо не ги намалява. С всичко останало, което пробвах става.
kras8204, със сигурност още днес ще се възползвам, изобщо няма да му мисля.
Просто ми е чудно. А и така ми харесват...

# 275
При положение, че са ми подтвърдени...

# 276
  • Пловдив
Олееее пак съм бясна на французите.....  #2gunfire досега колко кодове за тренчове се изредиха и нито един не ми пратих,нито един не ми захапва......да попитам има ли някой ,на който му е захапал,без да са му били пратени,че вече нямам нерви да пробвам какво ли не и не ми ги приема и това си е  #Cussing out

# 277
И още кодове за 15 Е, доставка 2 Е и тренч
28738 - 38/40,28541 - 42/44,28568 - 46/48

Ето и още нещо ново
22888,23094,22918,22934 - 40% за колекция sportswear + подарък това :

# 278
И аз да се похваля - имам този код с намалението и тренча и даже доставката ми не е 2,а е 0 евроооо  newsm44 Тъкмо се чудех как да си пусна нещата като ми спряха 19372 Simple Smile
Сега обаче се чудя кой номер да си пусна 36 или 38 за тези неща
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9595422& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9222251& … ue&ksource=-1
Мерките ми са талия 75
ханш 90 височина 175
Моля,помагайте!

# 279
  • БГ
добре но нали минимума за поръчка е 10 е?за по малко не я ли отказват от банката?

ох забравих и поръчах поръчка за 32 евро,но имах един ваучер и остана да се теглят 8 евро от сметката ми,дали банката ще я откаже? видях че сумата ми е запорирана вече newsm78 #Crazy

# 280
При положение, че са ми подтвърдени...
Потвърждението е автоматичен процес...Не ти гарантира нищо. След 2 седмици може да получиш мейл с който да те информират че поръчката е анулирана. Така се получи при мен с поръчка за която бях изпозвала код прочетен от тук, а не получен лично...чаках вече да си получа пакета, а вместо това - мейл за анулиране на поръчката....А иначе системата ми прие кода и потвърждение си имах даже...Така, че...

# 281

Момичета, има ли някой, който може да се възползва от тези кодове, без да са му изпратени лично?

На мен не ми е изпратен и не реагира като сложа кода, пробвах и 3-те - имам олекотена завивка в кошницата, но ми казва, че кода не съществува - нито доставка ми намаля, нито тренч ми дава .... Явно ще си чакам да го получа, евентуално .....

# 282
  • морето и сините вълни :)
И със жилетка и без жилетка пак нестава.дав ами доставака 2 Е намаление йок.Е как да не ме е яд ми кажете #Cussing out #2gunfire
сег аще си направя нова регистрация да пробвам само с едно нещо че не ми се трие цялата кошница сега Sick

# 283
И със жилетка и без жилетка пак нестава.дав ами доставака 2 Е намаление йок.Е как да не ме е яд ми кажете #Cussing out #2gunfire
сег аще си направя нова регистрация да пробвам само с едно нещо че не ми се трие цялата кошница сега Sick

И аз имам същия проблем #Cussing out Изпратен ми е лично кода, дава ми безплатна доставка и тренч, НО без намаление. Пробвах и завивка, и жилетка и още сто неща от новата колекция, но нищо Cry Вече си мисля, да не би да има нещо, което не трябва да присъства в кошницата, за да захапе, но имам 25 артикула, които не мога да търся отново, ако изтрия. Ако разбереш къде е проблема, сподели моля те  Praynig

# 284
  • пловдив
Да ви имам проблемите  Joy и на мен ми е изпратен кода лично,но нито ми намаля доставката,ни тренч, а за намаление да не говорим Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт