Кодове за Ла Редут 13

• 41 359
  • 568
  •   1
Отговори
# 360
 Рени само двете завивки ли пусна  сами без нищо друго  , че нещо не ми приуема кодовете ?

# 361
  • София
Бихте ли споделили освен завивките и чувалчетата, какво друго си струва да е избере с този код?

# 362
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Бихте ли споделили освен завивките и чувалчетата, какво друго си струва да е избере с този код?

На мен ми намали комплекта от мъжките блузи с дълъг ръкав, една детска пижама с колите, дамско поло + дамска риза /двете в една поръчка, по отделно не ги намалява/.

# 363
  • София
мерси.. аз нещо като четох офертата разбрах че е само за textile maison  а и не ми намалява други неща при мини...може просто да трябва да се помъча да намеря правилна комбинация  Hug

# 364
  • София
Ако някой иска да се "отърве" от полареното сако или да го менка за тренч, моля да ми пише
Турсе размер 42/44 или 46/48 Hug

# 365
мерси.. аз нещо като четох офертата разбрах че е само за textile maison  а и не ми намалява други неща при мини...може просто да трябва да се помъча да намеря правилна комбинация  Hug

Би трябвало да стане с готиния дамски панталон - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9631470& … ue&ksource=-1
с това - http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9631470& … ue&ksource=-1
 с това съм го пробвала, но трябва и още нещо - http://www.laredoute.fr/vente-chemise-prix-mini.aspx?categoryid= … documentid=201208

# 366
  • Перник
Maria D аз лично поръчах детски пуловерчета и панталони, както и олекотена завивка. Но моето дете е на 1 год. и 4 мес. Виждам, че ти скоро чакаш бебче. Поразгледах и видях доста хубави неща, които можеш да намалиш, напр. 2 лота (от по 3 бр.) бодита ще ти излезнат почти без пари. Пробвах с тях и се намаляват.

ПП: Желая ти леко и безпроблемно раждане Heart Eyes

# 367
Е много ме е яд при мен не става нито един код дали нещо не правя както трябва .Пускам само олекотените завивки .

# 368
Е много ме е яд при мен не става нито един код дали нещо не правя както трябва .Пускам само олекотените завивки .

При мен кодовете станаха само на акаунта, на който ги имам изпратени.
В момента има ли активен друг код за намаление на PRIX MINI или SOLUTIONS MAISON?

# 369
  • София
Maria D аз лично поръчах детски пуловерчета и панталони, както и олекотена завивка. Но моето дете е на 1 год. и 4 мес. Виждам, че ти скоро чакаш бебче. Поразгледах и видях доста хубави неща, които можеш да намалиш, напр. 2 лота (от по 3 бр.) бодита ще ти излезнат почти без пари. Пробвах с тях и се намаляват.

ПП: Желая ти леко и безпроблемно раждане Heart Eyes

Мерсви много  Hug
Аз съм се заредила вече с бебешки дрешки от сайта, но на тези кодове можеш ли да устоиш  Mr. Green - ще купя и за по натам тогава, щом става
Обзаведох майка и свекето със завивки а за мен не смея да си копувам нищо че не знам какви мерки ще имам в близко бъдеще  Blush

# 370

При мен кодовете станаха само на акаунта, на който ги имам изпратени.
В момента има ли активен друг код за намаление на PRIX MINI или SOLUTIONS MAISON?

Да, пуснах само завивките с кода за тренч 46/48...Моят код е 28495.

# 371
  • София
При мен одисеята за код 19372 продължава. Получих отговор "I confirm that this offer is expired on October 11th. THe date of October 31th is for the french customers who can pick up the catalogue to a shop until this date.", което за мен е пълна глупост. И след като получих от новите кодове си мисля, че вече няма смисъл да се ядосвам всеки ден с тях.
Аз се преборих. След като им пратих офертата получих:
Thank you for the further information.
There was a mistake indeed and I apologize for this.
The date has been updated in the files. So you can place an order with the code.
Thank you.
И вече мога да си ползвам кода  Simple Smile

# 372
  • Там....където всичко е възможно ....
Moмичета,аз само да попитам Rolling Eyes,ами според вас няма ли да ни откажат поръчките  newsm78.На кода на офертата за тренча пише че може да се възползваме само веднъж от нея newsm78Вие как мислите  Thinkingс една оферта три поръчки  Rolling Eyes.Не че не ми е кеф да пазарувам с такъв код Mr. GreenВече съм пуснала седем поръчки PartyСамо ми гледаите сеира hahaha
ДейзиГ оправи линка ''за готиния дамски панталон''

# 373
При мен одисеята за код 19372 продължава. Получих отговор "I confirm that this offer is expired on October 11th. THe date of October 31th is for the french customers who can pick up the catalogue to a shop until this date.", което за мен е пълна глупост. И след като получих от новите кодове си мисля, че вече няма смисъл да се ядосвам всеки ден с тях.
Аз се преборих. След като им пратих офертата получих:
Thank you for the further information.
There was a mistake indeed and I apologize for this.
The date has been updated in the files. So you can place an order with the code.
Thank you.
И вече мога да си ползвам кода  Simple Smile

И на мен ми захапа кода  Grinning . Благодаря на момичетата, който упорито им писаха и не се отказаха.   bouquet

# 374
  • София
Възможно е да са оправили грешката генерално, радвам се, че са се оправили и вашите. Аз и затова написах, че съм се преборила за да пробвате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт