Кодове за Ла Редут 13

• 41 343
  • 568
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-enfant-garcon-gepy.aspx?pr … tegoryid=49229813
с кой код да намаля това опитвам с тези от първа стр.,но явно нещо бъркам все ми казва че няма такъв код,вече 7-8 артикула пробвах

# 376
Има ли някой поръчал с кодовете без да са му пратени лично дадени от момичетата до сега че не става и не става при мен .Какво ли не правих изпразних кошницата пак ги сложих пробвах и на другия ми акаунт и пак не става а съм твърдо решила да ги поръчам тез завивки и нали става въпрос за тези да не бъркам завивките и за това да не става http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-qualite-specia … tegoryid=24641725

# 377
  • София
Аз ги намалих с код 28452 на 14.90

Точно за тях става въпрос.Аз ги намалявам без проблем.Но кода ми е пратен лично.

# 378
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Има ли някой поръчал с кодовете без да са му пратени лично дадени от момичетата до сега че не става и не става при мен .Какво ли не правих изпразних кошницата пак ги сложих пробвах и на другия ми акаунт и пак не става а съм твърдо решила да ги поръчам тез завивки и нали става въпрос за тези да не бъркам завивките и за това да не става http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-qualite-specia … tegoryid=24641725

При мен не стават на акаунта на който не са ми пратени. Пробвах всички дадени кодове на предната страница от тази оферта

# 379
  • София
В 99 % от случайте когато кода дава добро намаление на цената трябва да ти е пратен лично за да проработи. То това не ни пречи да се пробваме де  Laughing При мен от повече от половин година свесен код не е проработвал и сега като ми пратиха 2 дето не работят, а са ми лични, си счупих ръцете да им пиша и да си се боря за тях  hahaha

# 380
Аз пуснах тези преди малко http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-anti-bacterie- … tegoryid=50256399 Кодовете са ми пратени (пуснати са тук), пробвах вчера няколко пъти и стана, но имах проблем с картата. Днес оправих проблема и като пуснах кода- не подейства. Опитах доста варианти и накрая сложих завивката и...стана. Сложих и едно поло, него също го намали.

# 381
barborana,ти пробва ли всички-аз поне съм си записала 4 кода за тази оферта.На мен ми се хвана този,който mamaB пусна(последния възможен  Laughing).Ще си позволя тук да ги напиша,за да може по-лесно да се ориентират тези,които не са ги получили:
38/40- 28452,26646,28576,28509
42/44- 28460,26654,28584,28525
46/48- 28495,26662,28592,28533

При мен специално друго,освен prix mini,не намаля.Успех!

# 382
  • София
Възможно е да са оправили грешката генерално, радвам се, че са се оправили и вашите. Аз и затова написах, че съм се преборила за да пробвате  Hug
450, благодаря ти, че сподели. Благодарение на твоят пост пробвах отново кода и той взе, че проработи  Heart Eyes Днес ще бъде оползотворен!

# 383
Неще и неще какво ли не пробвах всички и не става , но интересното е че пробвах и други кодове от първа страница и повечето ми тръгват а тези не и накрая ще си пусна с подарък черната чанта с портмонето .

# 384
Ето снимка на куфара с колелца от онази оферта,която толкова ме тормози  Crazy

# 385
barborana,ти пробва ли всички-аз поне съм си записала 4 кода за тази оферта.На мен ми се хвана този,който mamaB пусна(последния възможен  Laughing).Ще си позволя тук да ги напиша,за да може по-лесно да се ориентират тези,които не са ги получили:
38/40- 28452,26646,28576,28509
42/44- 28460,26654,28584,28525
46/48- 28495,26662,28592,28533

При мен специално друго,освен prix mini,не намаля.Успех!

Искаш да кажеш, че нищо не ти е изпратено лично и си ползвала код на друг, и ти е проработил  Shocked

# 386
mamaB,

а този куфар не е ли хладилен ? -  и как му беше кода ?  newsm78 моля, и мерси   bouquet

# 387
Да Загорка първата поръчка си пуснах с подарък само тренча и сега я чакам а сега като пробвах кодовето от първата страница поне към 4-5 кода ми дава подаръците и ми действат без да са ми пратени лично .

Добре де момичета защо на мен не са ми пратили кодове  или се пращат само на тези които пазаруват от по дълго време или има възможност по късно да го получа ?

# 388
Представям си като почнат да идват поръчките от последните два дена що тренч, що нещо ще се продава в продавалника! Joy Цялата нация ще се тренчоса Mr. Green

# 389

Искаш да кажеш, че нищо не ти е изпратено лично и си ползвала код на друг, и ти е проработил  Shocked
Че аз ако чаках да ми пратят...Само покани за намаления разни получавам,свестен код не помня от кога не ми се е случвало(с изключение на акаунтите,от които по принцип не мога да поръчвам).
BARBORANA,май точно  тези,които редовно пазаруват,не ги огрява. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт