Къде да запиша дъщеря си на плуване в Пловдив ?

• 71 259
  • 147
  •   1
Отговори
# 90
Мисля, че искат 5 навършени години, но абсолютно не претендирам за категоричност.

# 91
  Здравейте, мами
на басейна Младост поддържат 28 градуса, приемат деца от 4 годишна възраст. Групи от 8 до 10 човека следобед от 16:15 до 17:00 и 19:00 до 19:45.
 Телефон на треньора Божидар Маджуров 0883378532

# 92
  • Пловдив
Здравейте, мами.
Басейните в Пловдив са голям проблем. Все още не мога да разбера (от 10г живея в града) как така не направиха един нормален басей за обществено ползване.  newsm78
Синът ми ще направи 3г през лятото и започвам да проучвам всяка възможност да го запиша на плуване. За мен това е най-хубавия спорт и ще направя всичко, за да намеря къде да го водя.
Моля, ако някой има информация за треньори на малки деца, да пише. Ще съм ви много благодарна.
А помня, че като си избирахме кмет, нашият обеща до 2г да направи басейн в Пловдив. Дано да си спази обещанието  Laughing

# 93
Още малко добри новини за басейна в "Димитър Матевски".
За мамите, които все още не знаят  работното време  за  събота и неделя е удължено  до 18,00часа.
Последно влизане в 17,00.

# 94
Nqkoi moje li da mi kaje neshto za taksite v ЖПК Младост

# 95
  • Пловдив
В младост карта за 8 посещения 50лв може да се използва 2 месеца.Може и половин карта 4 посещения 25лв.

# 96
да попитам за матевски-синът ми е на 5г, и ми казаха че предучилищните групи са само събота и неделя от 9ч сутринта
малко рано ми идва, че живеем извън пловдив-някой знае ли дали е така
и дали може да го водя през седмицата от 6ч например 

# 97
да попитам за матевски-синът ми е на 5г, и ми казаха че предучилищните групи са само събота и неделя от 9ч сутринта
Може ако се уговорите  Peace Ние сме ходили и през седмицата

# 98
благодаря
ще попитам

# 99
  • Пловдив

Така е, или поне лятото беше така. Първата група в неделя от 9 ч беше за предучилищна група, след това почваха учениците.

# 100
A къде да запиша съпруга и кума ми на плуване?
Сериозно говоря. И двамата не могат да плуват, но имат желание да се научат.

# 101
  • София / Пловдив
A къде да запиша съпруга и кума ми на плуване?
Сериозно говоря. И двамата не могат да плуват, но имат желание да се научат.

Пробвай в Тримонциум най - добре, защото в Матевски в детския басейн няма да ги пуснат  Laughing

# 102
А в Младост ще ги приемат ли?

# 103
  • Пловдив
Раденкова през лятото имаше група за родители на Нептун, сигурна съм, че при интерес ще направи и на Тримонциум. То в Младост може би няма да ги върнат, ама те дали ще се чувстват добре в детските групи  newsm78
А в Тримонциум се е случвало някой възрастен да си плува в единия коридор докато децата тренират в другите два. Ще се слеят с тълпата един вид  Wink

# 104
Чудесно, значи ще отидем да питаме и на 2-те места. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт