Къде да запиша дъщеря си на плуване в Пловдив ?

• 71 253
  • 147
  •   1
Отговори
# 120
Лятото работи ли басейна в Матевски?? И дали пускат само деца или и възрастни?? Питам, защото имам желание да запиша момичетата, но се притеснявам от гадните уроинфекции

# 121
  • Пловдив
Басейна работи цяло лято, вътре плуват само деца и треньорите.  Peace

# 122
А дали приемат деца сега,ние скоро правим 4г и много ми се ще да я запиша,много боледува?

# 123
  • Пловдив
Днес от Матевски ми казаха, че записват деца при навършени 5год. Много жалко, моят син така се беше надъхал за плуване, но е на 4г6м. и не искат да ни вземат Sad Моля за координати на треньорите в Тримонциум или Новотела  Praynig Някой ходил ли е скоро в Младост, как са условията там?

# 124
Мами,какви са цените в Матевски с треньор?

# 125
  • Пловдив
5 лв. за един час, ако не живееш в Тракия. Иначе е по-евтино.

# 126
Благодаря!

# 127
  • в обкръжаващия ме хаос
Колко по-евтино? И защо така е по-евтино или се шегуваш?

# 128
Сигурно смята и транспорта . Wink

# 129
  • Пловдив
Нито се шегувам, нито смятам транспорта. Просто район "Тракия" кмета, или не знам и аз кой така са решили. Доколкото знам за жители на "Тракия" е 2 лв. или 3 лв. А за ученици на "Матевски" даже било и безплатно, но за това само съм чувала. Транспорта иначе от центъра, от "Папараци" до там с такси е около 2.50-2.70 лв. в едната посока.  Peace

# 130
  • в обкръжаващия ме хаос
Нито се шегувам, нито смятам транспорта. Просто район "Тракия" кмета, или не знам и аз кой така са решили. Доколкото знам за жители на "Тракия" е 2 лв. или 3 лв. А за ученици на "Матевски" даже било и безплатно, но за това само съм чувала. Транспорта иначе от центъра, от "Папараци" до там с такси е около 2.50-2.70 лв. в едната посока.  Peace
Това не е без значение, ако си водиш двете деца по два-три пъти в седмицата. Благодаря за споделеното   bouquet

# 131
  • Пловдив
А запознатите може ли да кажат - как са съблекалните в Матевски, има ли топла вода за изполиване на децата ....

# 132
А запознатите може ли да кажат - как са съблекалните в Матевски, има ли топла вода за изполиване на децата ....

Съблекалните са големи , топла вода на душовете има непрекъснато  Simple Smile Simple Smile

# 133
  • Пловдив
Днес от Матевски ми казаха, че записват деца при навършени 5год.там?

В Тримонциум взимат 4 ри годишни.С карта за 30 мин е 4.50 лв на посещения,за 60 мин 9.10 лв.
От 15 ти август до 15 ти септември са в отпуск

# 134
  • в обкръжаващия ме хаос
В Тримонциум, обаче водата е студена /поне преди беше, не вярвам да са я стоплили/, а в Матевски е топличка. Това според мен е повече от значение за дребосъците. Моята дъщеря, като й стане студено губи интерес към водните занимания и в Тримонциум няма да иска да ходи.

Общи условия

Активация на акаунт