Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 905
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Къдричке, честито дипломиране!   bouquet  bouquet  bouquet Браво на теб,а колко песимистично беше настроена Wink
Да питам - всички ли давате жълтък?
Аз не давам.
Но съм си намерила една жена, от която ще купувам домашни яйца и като почнем жълтъка ще давам такива.

# 211
Добро утро!
И ние ядем сиренето на Маджаров. Не бях се сетила за извара, но идеята е много добра.
Има ли различни видове извара и ако да - вие каква ползвате за попара?
И аз не давам жълтък все още.
Приятен ден на всички  Hug

# 212
Добър ден.Ние станахме отдавна,но хапвахме попара и сега я приспивам на люлката.
За жълтъка-още не съм давала,педи каза,че на следващата консултация ще говорим за него,иначе имам домашни яйца от село и вкъщи рядко се купуват яйца.Педи ми каза да въвеждам червените заленчуци,сещам се единствено за чушка и домати  newsm78 Цяло лято имахме домашно домати от градината на свеки и не й дадох,а сега точно не искам от това,което се продава да й давам.Вие давате ли купешки домати?
Зимафлуор,педи не ми е казвала да давам,не съм се интересувала за него,но доколкото си спомням коментирахте,че има две мнения по въпроса  Thinking
Нати към 17-18.00 ч. става много крива и плаче като се прибираме и от 1 седмица ми се налага да я нося в кенгуруто и да бутам количката  Confused нещо,което не бях правила отдавна.И вчера ми светна за какво може да е така,попринцип по това време суче всеки ден,но от около седмица не иска да суче и аз си мислех,че просто не е гладна,а тя се дере направо и снощи й дадох малко каша,хапна си я и беше спокойно,а като й дам да суче се дърпа и опъва Confused И си мисля,че сигурно е решила,че вече е голяма и трябва да суче само вечер преди лягане  Crazy
Вие към 17-18.00 ч. какво давате,плодово пюре ли?
Стана дълго  Blush
Приятен ден!

# 213
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ !

за жълтъка- давам през ден от 2-3 седмици, в началото почнах с размер на грахово зърно и стигнахме до половин жълтък.

cosmopolitan, аз чушки и домати дадох на Ясен още като беше на 5 месеца. Иначе като нямам от къде(село) купувам от пазара.

# 214
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Магдалена- на мама desitka* ,Теодор- на мама I r r a,Ивайла-на мама Andjela81

аз също не давам жълтък,нито домати.

Весел ден,ние отиваме навън! Mr. Green

# 215
Момичета, моля ви дайте идеи. Искам да заведа Дея някъде на лекар, профилактично, да й направят нови изследвания, да я прегледат. Чудя се къде да отида. При нашата педиатърка консултациите са по максимум 10 минути и това с обличането и събличането. Не маха памперса, не сваля бодито, само го повдига, за да я преслуша, не ми дава никакъв шанс да й задам въпроси. Помолих я да провери добри ли са резултатите от изследванията на Дея и тя без да погледне каза, че са идеални и аз трябва да се надявам паметта й да е достатъчно добра, за да помни от преди месец. Е, предполагам, че ако имаше нещо обезпокоително в резултатите, тя щеше да ми звънне, но това са само мои предположения. Имам някои притеснения, а нейния отговор е, че детето изглежда напълно здраво.
Знам, че някои от вас ходят в Токуда. За д-р Масларска ми се струва, че е голяма вече, ще се ориентирам към някой педиатър. Има ли доволни от някой конкретно? Може и да не е в Токуда, просто искам някой да ми обърне внимание.

# 216
  • София...........
Марги, аз съм много доволна от нашата педиатърка, тя ни е още от баткото. Работи в 13 п-ка - в кв. Лозенец.

# 217
Здравейте и от нас!
Зори, много сте сладки на снимката Hug
Аз дадох жълтък за първи път вчера.
Къдричке, честито дипломиране. Пожелавам ти много професионални успехи!!!

# 218
  • Sofia
Марги, аз водя всеки месец Алек при д-р Слава Денева в Токуда. Неонатолог е, но мисля че до 1 годинка е добре да е такъв. Преглежда в сряда, но ако се чуете по тел. ще те приеме и в другите дни, защото си е на смени в болницата. Много съм доволна от нея. Обяснява и преглежда доста подробно. И не те претупва за 5 минути. Ходя и на педиатър по ЗК, тук в Банкя. Също ни гледа щателно и ако нещо не и хареса, направо праща при специалист с направление, а не се прави на такъв. Това за мен е много важно.  Peace
За жълтъка - давам от 5 месец. Стигнали сме до 1/2 през ден. Но доста често и пропускам, Алек си хапва едни зелени водорасли на Аква Сорс и не е проблемно, че не давам яйцето. Аз лично, ако не са от сигурни хора, не бих давала дом. яйца.
Домати купих за първи път вчера, но са био. Надявам се да са наистина такива.
Марги, непременно трябва да направим среща. Даже и да е по-хладно, като са облечени бебоците, мисля че няма проблем.
Алек нещо не иска да яде на обед  newsm78. Днес му готвих аз  chef , но пак плаче и стиска устата. #Cussing out А попарата си я изяде сутринта. Сега спи, а като се събуди пак ще го почерпя с готвеното.  Joy
Нашият татко го няма от 10,09 и особено почивните дни ми е много тъжно. Sad
Къдричка, честито! Сега следва напиването....
Зори, големи сте сладури с тези рога.
Изобщо всички снимки на нашите форумски деца са изключителни.

# 219
  • София
Здравейте и от нас!

Къдричке Честито дипломиране!  bouquet
Марги, няколоко пъти ми се е налагало да водя Емо до Токуда  и ни преглежда д-р Веселина Кендерова - педиатър. Много мила и много обяснява по най-подробния начин.
Жълтък - и аз още не съм давала /макар,че с баткото го почнах от 6 месец/,но нали ми казаха,че Емо най-вероятно има алергия от белтъка и още не съм давала и попара.

Весел ден от нас Hug

# 220
  • Тук и там
Привет мами!
Честито на нашите месечинки!
Благодаря на мама Дивна и на мама Радостина за поздравите   bouquet Да нагушкате сладурите от нас с дивата ми мома  Laughing
Аз имам чувството, че колкото повече расте и разбира, толкова повече ме работи - пък нали съм мека душа и ми се качва на главата  Crazy
Къдричке - честито ти дипломиране! И аз си спомням колко се радвах, когато си взех заветната диплома /втора за висше  Wink/, след дълго протакане. Така че без купон и почерпка не става  Crazy
За жълтъка - давам от време на време на Галя, но не редовно, защото вземам от две баби-комшийки и кога едната даде, кога другата... Аз също не знам какви са резултатите от кръвта и урината на малкото, но тази седмица сме на консултация и надявам се педи да ме осветли по въпроса  Sunglasses
Зори, много ви се радвах с тези рогца - големи сте дяволчета, а и Жорката вече се ориентира и позира пред фотоапарата.
Впрочем аз вече рядко успявам да направя спонтанни снимки на девойката, защото тя веднага започва да се усмихва уж небрежно за фото  Crossing Arms 

# 221
Добър ден и от нас!
Благодаря за милите думи по адрес на моята бухтичка Hug
Мерси и на всички,които ме отговориха за сиренето  love001Аз тук ще давам Апетина,защото е най-разпространено в Норвегия.Явно ще си ползвам него и в БГ.
Жълтък-не съм давала няма и да дам до 8месец.
Къдричка,Честито ти дипломиране!  bouquet
Честито и на месечинковците!
Приятен и усмихнат ден на всички  Heart Eyes

# 222
Здравейте на всички и честити месечинки на бебетата.
Честито на Къдричка.
Жълтък давам от вчера.
А някой дава ли кремчета вече,дори и с вода.
Мога ли да му правя.
А за този кус-кус на Плазмон какво ще кажете?Или става и с обикновен,пък ще си го пасирам ако трябва.
Зори страхотни сте пак.
Оф много сладки бебоци на снимките......
Ето ви моите две зверчета.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229570&pid=8388703

# 223
Много хубави снимки момичета, днес успях да разгледам малките бонбони.
Честито дипломиране на Кадричка.
Аз давам жълтък от повече от месец, може и да съм избързала Embarassed, но по съвет на педиатъра.
А кус-кус и правих обикновен, но никак не и хареса, много му се мръщи и пак си яде плодовия дует на хип.
Днес се видях в чудо направо, тези нашите съседи решиха всички днес да си режат дървата smile3511 и малката толкова много рева. За цял ден успя да поспи един час миличката ми, а на вън вече не може да заспива, дано утре да е по тихичко, сега поне сигурно ще заспи още към 7, та до другата сутрин.

# 224
Честито на нашите  сладки месечинки!
Честито дипломиране на Кадричка и от мен!!!  bouquet

Отдавна не съм писала, но не мога да се добера до компютъра, все някакви задачки има за вършене Simple Smile. Аз давам жълтък от един месец и сега сме на 1/2. А следобяд правя кисел с вода и много си го харесваме, него го редувам с каша, но тъй като сме пълнички - 9300 кг и  75 см. гледам кашата да е около два-три пъти. Започнахме и попарката сутрин, в началото така и се мръщеше, та се чудех каквото ще правя, но след това започнах да пасирам и той я прояде. А сега вече спрях и с пасирането.Вечер в хуманата слагам на Плазмон по една бишкотка. Това е от мен.

Общи условия

Активация на акаунт