Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 894
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
здравейте момичета - някоя от вас давала ли е леща (на пюре) на малките съкровище - чудя се вече какво да  и готвя ама незнам дали не е рано. Инъче сме захранили всичко - зеленчуци, месо и т.н.
Аз съм давала девойко Mr. Green(че кой друг  bowuu)  Давай смело много ще го хареса Wink Не се притеснявай

# 286
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Божидара- на мама beni_hil72 , Джорджиа-на мама OLYMPIA,Ралица-на мама IONbonbon,Ева-на мама wiwi!

desi.a
,голям сладур е Любчо!

Марги, Жори също плаче насън по няколко пъти.Освен това не спи спокойно,а постоянно се мята на някоя страна.

Kalida ,много благодаря . HugА половинката много се кефи на новата ми фигура. Mr. GreenЗа панделката - дано верно е зорова,ма нещо имам съмнения ,че чак третото ще е мома. Laughing

Ние вчера ходихме със свекърите до едно езеро на разходка,че татито беше за риба.После ходихме в една бирария,в която си произвеждат намясто бирата-пихме биричка и хапнахме пица(кривнах пак от диетата  Blush).А за вечеря,мъжо беше наловил вкусна пъстърва. Mr. GreenЕто и от вчера малко снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=8418165.
Тук и днес е слънчице и излизаме на разходка.
Весел ден!

# 287
Честито на празнуващите!
Бяхме на консултация-7650гр   64см.   Нямаме белег БЦЖ.  Ох!
 Някоя от пловдивските мами да има координати на д-р Пердикацева?
  Айде засега!

# 288

Общи условия

Активация на акаунт