Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 907
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • BG
Добро утро!

Калида,голямата се казва Лорин,а паролата ми е 821007.

Сега ще се помъчим малко да апоспим и после излизаме на разходка.

Честито на тези,които имат повод за празнуване днес!

Айде весел и усмихнат ден на всички! Hug

# 271
  • Тук и там
Привет мами и бебоци!
Честито на всички месечинки - да растат здрави и щастливи дечица Heart Eyes
Kalida - всички ти благодарим за топлите думи  bouquet Включвай се по-често със съвети, защото имаш опит с твоите слънца  Wink
Марги* - и при нас се случва нощно време малкото да проплаква. Тогава нито водичка, нито биба помагат и единственото, с което успявам да оправя положението е като й дам ядене /макар и 30-на мл./ Това я успокоява и след малко си заспива. Май са ни много чувствителни девойките - иначе аз също не знам на какво може да се дължи неспокойният ни сън newsm78
Засега ви оставям  Laughing

# 272
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Честити месечинки на всички бебенца,празнуващи днес!
Честит рожден ден на мъжа на спирит!Нека бъде живи и здрав и безкрайно щастлив и обичан!
Калида,благодаря за комплимента!/чак пък красива/...Тресе ме от време-на време,но по скоро са притеснения за това и онова покрай организацията в ресторанта.
Марги,и при Мария се случва да плаче насън,но не толкова често.Дано скоро да спре да плачка,а да си спи спокойно.
Чили,съжалявам за падането на бебето и при теб,ужасничко си е.
Хайде,оттеглям се,че бебето ме вика от кошарката.Понеже я оставям седнала да си играя,познайте колко време издържа сама без да плача-10 минути ако има,пак е добре.
Лек ден на всички!

# 273
Добро утро и от нас!
Честити месечинки на днес порастващите бебета!
И Денис плаче понякога,когато спи.То не е сьвсем плачене,ами по скоро промрьнква,но като му дам бибата и заспива.Понякога го прави това,дори без да отваря очи.

Но да се похваля,снощи спа цяла вечер без да се буди.Заспа в 20 ч. и се сьбуди в 5.30,не се беше случвало от многооо време.А с него и аз добре си дремнах Laughing

Галююка, взехте ли проходилката.
Днес времето е хубаво,ние отиваме на разходка по магазините.Все още си тьрсим гумен пьзел и не мога да намеря такьв,какьвто искам.

Хубав и усмихнат ден на всички  bouquet

# 274
  • София
 Здравейте и от нас, не сме писали защото бяхме почивка и двете една от друга ! Закарах Ивайла с майка на вилата на една нейна приятелка във вторник и си я взехме едва вчера, а ние ходихме за петък , събота и неделя на Копривщица , но беше ужасно - там не можах да мигна първо от неудобно легло - уж хубаво  newsm78  а втората  нощ от пияни гости и купон в къщата срещу хотела .  #2gunfire
И Ивайла е с хрема от 10 дни вече и е ужасно и правените капки не помогнаха този път и днес ще я водя на лекар да видим какво ще ни даде, а на всичкото отгоре секрета от носа се стича много в гърлото и кашля . Марги и мойта мецка цялата минала седмица е плакала през нощта и се бяхме видяли в чудо , но мазах с гел за зъби - тя още няма нито един  Confused и се поуспокояваше. В този ред на мисли някой дава ли Хамомила за зъбите и ако да доволни ли сте ?
 Деси.а аз слагам АМ във всички пюрета за да е по-хранително . Да ви кажа и аз за попарата - мойта мацка яде абсолютно всичко което и давам , но попарата НЕ - единственото нещо което не и харесва. Давам сирене каквото имам аз и за нас си го обезсолявам.
Поздрави на всички  и лек ден   bouquet

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 09:46 от Andjela81

# 275
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ ! baloni

Kalida, Добре дошла Simple Smile Не си ли се включвала един-два пъти и преди като бяхме бременни?

Приятен и слънчев ден (надявам се и топъл) на всички!

# 276

Добро утро,айде на закуска.
Кака да ви нахрани.
Честити месечинки на бебешоците днес.
Нашата програма е такава:6ч. - кърма
9ч. - попара,мляко с бисквити и други подобни.
13ч. - зеленчуково,месно и т.н.
17ч. - плодово пюре с бисквити,кисели и др.
21ч. - АМ и спим.
vivi_an ,само с парола не става,дай и юзера.
Калида,ами да ти кажа ,баткото ми е много готин и се разибраме страхотно,та за това ми е малко по-леко.
НО като реши че нещо трябва да ми каже,то трябва да е сега и на секундата и аз да му обърна внимание.
Ами и той си иска мама,пък покрай малкия почти не остава време.
Но общо взето и тримата мъже са ми страхотни ,че както съм без баби незнам до сега къде щях да съм.
Andjela81 ,мерси,аз слагам сухар,но въпреки това ,не се засища.Но той си е ящен поначало.Пък не е дебел.
Усмихнат ден на всички ви желая.

# 277
  • София, Борово
Добро утро, красавици  bouquet
Spirit,  да ви е жив и здрав таткото!
Снощи пийнах едно за негово здраве Hug

# 278
  • около Варна
Днес ставаме на цели седем месеца, не може да не почерпим:

Andjela81, аз давам Хамомила, но не мога да ти кажа дали има ефект.

Марги, малката така проплакваше на сън една седмица преди да и се покаже зъбчето.

Деси, в правените пюрета слагам обикновенно по 30 гр. АМ, че стават гъстички.

Запекът ни продължава, така че чакаме идеи, крушите и те не помагат Sad

Приятни разходки на всички, ние сме в ремонт, къщата ми е с главата надолу, ще се ослушвам дали някой ще прояви желание да вземе малката, мама да чисти.

# 279
здравейте момичета - някоя от вас давала ли е леща (на пюре) на малките съкровище - чудя се вече какво да  и готвя ама незнам дали не е рано. Инъче сме захранили всичко - зеленчуци, месо и т.н.

# 280
привет и от нас!
Вчера се прибрахме, наникъде съм:( Чакат ме сакове за оправяне, дрехи за пране, бебе за хранене, манджи за готвене... Имам чувство, че сутрин ми навиват пружината и ме пускат и започвам да извършвам автоматични програмирани действия и така всеки ден.  Уж исках да си почина, като идем някъде, но уви... трябваше да си извърша всички програмирани действия, само че в по-примитивни условия. Бела беше ужасно превъзбудена едната вечер и не пожела да заспи чак до 23,30, лежеше по корем в кревата, крещи и като я погледна започва да се смее с глас. Което само по себе си ми топи сърцето, но когато е посред нощ малко ме изправи на нокти...

С тая попара съвсем се омотах в храненията. Вече я яде без проблем, може би даже й харесва. Парвя я с 2 сухара и ги заливам с вода колкото да я попият- става като пюре, обаче така по-лесно й го давам, ако е течно водата й изтича от устата и става мазало... Обаче след това зеленчуковото пюре директно си го плюе, а като направи smile3534 и ми иде да се гръмна. Вчера хапна 4-5 лъжички и ревна. Не я мъчих повече.  Освен един ден да давам попара, един ден зеленчуково... То мойто дете не е много по яденето, а аз се опитвам да мина от 4-кратно на 5-кратно ядене, тя обаче бойкотира. Ама кашите ги яде...

Марги, ако избереш да дойдеш при Масларски във ВИта, да знаеш, че доста се чака. Моя приятелка води децата при него на частно. И не забравяй, че ми е в квартала и се надявам да видя Дея при това посещение:) В блока на ВИта, в един от гаражите има страхотно магазинче с бодита /само когато обаче са заредили стока, много бързо се изчерпват/. На Картерс са и са по 10 лева:) Когато бяха заредили имаше избор и страхотни неща, ама след 1 седмица Ц:(

Айде стига ви досаждах. Хубав ден и слънчеви разходки!

# 281
Здравейте на всички и от нас!
Честити месечинки   bouquet
Честит рожден ден и на половинката на Spirit - най-вече да е жив и здрав, и много да си ви обичка  newsm59.
Kalida е казала толкова много неща, наистина включвай се по-често - наистина страхотна си  smile3525
Марги и моят син така проплакваше когато му излизаха зъбчетата. Не мисля, че малката ти красавица сънува лоши неща толкова често.
Andjela81, аз давам Дентокинд и съм доволна
Приятен и усмихнат ден ви пожелавам, че май се очертава да не е слънчев

# 282
Добър ден и от мен,Нати хапна попарка и спинка.
Виви ан,много хубаво име има каката,а за снимките ми иска и юзър нейм.
За стоенето-Нати стои стабилно може би от месец,изправя се на дивана и кошарата си и се придвижва така,но още не може да седне сама от легнало положение и с пълзенето още не се справя като Алис на Ронибони.
За сватбата,ами почти ме нямаше на сватбата  Crossing Arms След ритуала,Нати цокна в колата и заспа и я закарахме на майка ми и баща ми да я гледат и като я сложих в люлката й се събуди на 3-та минута,но е слушала,играли си,яли каша,защото отказала да яде пюрето на Гербер-пуйка и домати  Confused Та успях да присъствам на венчавката в църквата,попа беше пийнал и стана голямо шоу,разправяше едно време на село как било...предупреди младоженеца да не ходи като пчеличка от цвят на цвят... Crazy Отидохме в ресторанта в 18.30,в 19.30 бях при Нати,за да я нахраня и да си спи нощния сън,върнахме се в ресторатна и бързах да хапна и да отивам на дансинга,че купона беше започнал,но още преди да се нахраня майка ми се обади,че малката се събудила и като видяла,че ме няма се съдрала от рев и не могат да я успокоят двамата с баща ми  ooooh! Оставих мъжо да се весели и с голямо нежелание си тръгнах от купона,а така ми се танцуваше и веселеше  Crossing Arms Като влязах в къщата я чух от стълбището как се дере и като ме видя млъкна все  едно не е плакала и направо ме сграбчи като удавник като я взех.Телефона ми който бях оставила в коридора звънна и аз излязах от стаята да го взема и Натали писна веднага и с майка ми идваха след мен да е спокойна,че няма да я оставя  Crazy Тя е постоянно с майка ми и баща и много е свикнала с тях,но и аз съм била там,не съм я оставяла от много време и тя не помни.С мъжо си казахме и ние като Деситка,че било хубаво да излезем без детето,едно свободно ми беше и неангажирано,ама за малко... Close
Имаме 1-2 снимки,но ще ги кача по-късно,че апарата остана в колата.
Стана дълго,но трябваше да се наоплача от моята дунда  Simple Smile

# 283
 doh doh doh

Честит рожден ден на половинката на Спирит!Да ти е здрав,послушен,грижовен и да ви глези много! bdbaloni

Честити месечинки на сладураните и слаурите,които порастват с един месец!  baloni

# 284
   Здравйте на всички мами и бебчета

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПОРАСТВАЩИ С ЕДИН МЕСЕЦ ДНЕС.

ЧЕСТИТО И НА МЪЖА НА СПИРИТ. ЧАКАМЕ ОТЧЕТ КАК СТЕ СИ ПРЕКАРАЛИ.

Ето и нещо специално за Калида:

Времето при нас е прекрасно и разбира се ще използваме последните слънчеви лъчи за разходки. Желая на всички лек ден и много положителни емоции. Ще се включа пак после, най-вероятно в нова прекрасна темичка.

Общи условия

Активация на акаунт