Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 913
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
добрютру!
спах малко повече от предните десетина нощи, явно Катерина беше снисходителна и рева само от 22 до 1.30  Sad чувствам, че ще ме разглези ужасно- какви са тия цели 3 и половина часа сън? добре, че не можах да заспя още дълго след това. станах в 7, тъкмо навреме да не пропусна да увелича със сантиметър черните кръгове около очите си! и днес бялото на очите ми има нов оттенък- наситено е с червени жилки! най- накрая ще мога да облека онази невероятна червена блуза и ще бъда в тон... с очите си...
кафето ми е толкова силно, че лъжичката стои права в него...

# 241
  • София
 Joy Буми, ама това твойто чувсто за хумор явно се е наспало  Joy  Поноси си червената блуза, пък дано скоро и ти започнеш да се  наспиваш!
galia_ilieva, добре дошла при нас !  Hug
Кико направо ни скри шапката- браво на момчето как хубаво се изправя!
Зори, с голяма наслада пътувам заедно с вас покрай жестоките снимки- Жори от малък ще е пътешественик!
Тинче, наистина тепърва ни предстоят такива гледки...не ми се мисли! Цункай Лили от нас!
Чили, и да пропускаш с попарата едва ли е фатално. И аз не давам още и незнам кога изобщо ще започна- щом си цоцкат бебешоците, проблеми няма  Laughing

# 242
  • BG
Добро утро!

Добре дошли на новите майки! Hug

Днес в неделния ден май всички спят!

Времето е пак смотано.

Зори както винаги снимките са страхотни.

Моята дунда от два дни казва много хубаво мама,особено като стане нервна.

# 243
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Добре дошли на новите мамии бебоци!
Честити месечинки на бебетата,които празнуват днес!
Къдричика,честито дипломиране!Дай Боже и успешна реализация след време!
Този сладурко Кико,как си ходи хубавичко.Браво на него,сигурно е проходи и скоро без чужда намеса.
Тинче,съжалявам,че си иозживяла и ти от този стрес.Ще трябва да свикваме с него,но как ще стане това,не знам.
Ангелче,снимките отново са чудесни както всички други.
Виви ан,и ние бяхме станали раничко,но чак сега се отчитам.
Ние бяхме на консултация преди 2 дни и Мария е качила около 100 грама,но я писаха +200 понеже преди това я бях нахранила.И сега е 8400 кг и 69.5 см.
Лек ден на всички мами и бебенца!

# 244
   Добро утро. По едно кафенце за добър старт на деня:

Добре дошли на новите попълнения в нашия мартенски отбор.

Благодаря на всички за отговорите и за успокоението. Черпя ви и с по едно парче торта:

Айде лек ден на всички. Ние излизаме на разходка.

# 245
Добро утро и от нас.И ние станахме към 7.00ч.,но хапвахме попара,приспивахме се и така.
Добре дошли на новите мами  Hug Калида благодаря ти за комплимента  Flutter
Тинче съжалявам за стреса,който си изживяла и браво на Лили,че вече пълзи,направи й клипче да я видим как върти дупето  Heart Eyes
Пипилота,браво на Кико,много е пъргав  Grinning Подсети ме и аз да направя клипче на Нати като щурмува леглото си  Party
Зори,страхотни снимки както винаги,покрай вас и аз виждам малко свят  Sunglasses
Чили,когато много ми се спи пропускам попарата,но вече нямам право,защото Нати не иска да суче и сутринта,чака си попарката   Tired
Днес сме на сватба,но по нищо не ни личи,Нати спи,а ние с татко й ходим още по пижами  Whistling Но има време да се приготвим,защото е вечерна.
Честити месечинки на сладураните и сладурите!
Приятен ден на всички!

# 246
Привет, мами-дами!
И ние сме си тук, но повече четем, днес се подготвяме за поредния детски РД на обяд. Ама много го канят наш Иван разни мацки по рожденни дни Simple Smile Добре че е той , та покрай него да си хапнем торти най-различни  Laughing
  Иначе все забравям да кажа, че от Джъмбо си взехме такъв волан - свири, говори, вибрира - все на гръцки  Sunglasses Grinning
Попара не давам, а за жълтък не съм си и мислила, педи каза, че нашите резултати от кръв и урина са перфектни  Praynig, а жълтък се дава само ако има аномалии някакви при хемоглобина и т.н. За сметка на това иска да започна по 1-2 пъти седмично да му давам месо....а аз не искаааааам, но пък ме е страх да не го лиша от ценни за развитието му съставки. Вчера четох в една книга, че в периода 6-8 месеца хапването на бебоците трябва да е много хранително и разнообразно Whistling
   А - и все забравям да се извиня - снимките от концерта на Мадона, които обещах да кача бяха изтрити, вместо да бъдат свалени  Embarassed. Сега си гледаме само тези в телефоните ни ...Simple Smile Карай, важно е спомена да го има bowuu
  На мен ми се губят Жанет и Анина, някой знае ли как са тез момичета?
Отивам да си купя прясно мляко, че ако не изпия две двойни кафета в близките 10 минути, ще се свлека на пода - до сина си Simple Smile
Целувки на всички мами и бебоци (леле щях да напиша в коремчета Rolling Eyes - по принцип често предсказвам събитията - да видим кой ще се похвали с повторение  Hug Peace)

# 247
  • София, Борово
Привет от нас Hug
Поздрави на всички, които са имали поводи за празнуване, но аз съм ги пропуснала!   bouquet  bouquet  bouquet
Калида, ремонта върви с пълна сила въпреки, че с таткото се разбрахме. Прегръщам те Hug
Тинче  Hug за теб и Лили и само хубави мигове ви желая.
Къдричка, честито дипломиране!  bouquet
Ивем аз също ще купувам още 1 количка. Бях се спряла на Бъгстар-а, но сега Макларан-а много ми е на сърце. Тази седмица ще ги гледам и трябва да взема решение.
Аз понеже много се движа с кола и искам да е нещо леко и компактно, а голямат ще си е за дългите разходки.
Добре дошли на новите мами и бебета  bouquet
Зори, от къде ги извади тия крака бе, то нямат край направо Hug
Зори, имам си чувал на Джейн и съм много доволна от него. Дебел е наистина, но е много мекичък. Мисля да взимам и още 1 за смяна, като пера. За пазене от вятър си ползвам дъждобрана.
марги, аз също ти препоръчвам Д-р. Масларски от ВИТА. Аз съм фен на това семейство доктори. аз ходя при жена му - Д-р. Масларска в Токуда, но знам, че той бил дори по-добър.
Хубав ден на всички  bouquet

# 248
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

# 249
Здравейте!И ние да се включим,че сутринта само на бьрзо отговорих на gаliusha за проходилката.
Честити месечинки на порастващите с още един месец!
Оф,да се оплача пак с това ядене.Продьлжаваме да сме сьс заместено само обедно хранене.Сутин давам попара,яде я,но колкото и попара да изяде трябва и мляко.Няма ли мляко,това за него не е ядене и рев,докато му дам.Баща му вика,че в училище децата като се редят за закуски,той щял да ме чака на двора да му нося млякото Mr. Green

И да попитам.Денис все още не стои сьвсем стабилно,в смисьл сяда,в стола,в количката стои,набира се,ако е облегнат,но,ако е на леглото без никаква опора от никьде се клатушка,залитва.Има ли и други бебчета,които още да са така.Доки вика,че било нормално,но аз почнах да се притеснявам.
Времето е гадно,но пьк сльнчево настроение на всички Hug

# 250
  • София, Борово
ive7aaa, не се притеснявай - нормално е. Ще си седне детето, като  му дойде времето. Виктор седна стабилно преди седмица, но той просто не обича да седи - той стои прав и се разхожда по мебелите, дори прави опити да не се държи никъде.
Просто не му е интересно да е седнал и за това седа по-късно.

# 251
Здравейте и от нас. Честито на порастващите днес!!!
Тинче, много неприятен инцидент, дано да не се случва вече.
Моята вчера мъчейки се да пълзи си заби глвичката в земята/беше върху килима/ и много плака миличката. Стана и и мъничка джонга, а през нощта се започна едно повръщане, ужасно много. Така се изплаших, събудих педи, а тя ме успокои, че щом не е удара в тила не е от това. Изписа ни капки и днес е добре. Явно някаква храна не и е повлияла добре.
А сега по-приятните неща. Днес нашият татко има рожден ден.

Спретнала съм нещо за довечера, ама дано бабата се сети да ни остави сами поне днес Praynig

# 252
Добре дошлi на новите мами!

Тин4е, това с падането го изживяхме преди няколко дни. Слава Богу на Виктор нищо му нямаше, но аз не бях на себе си три дни.

ive7aaa - и моят Виктор седи точно както твоя Денис. Не обича да седи, обича да си скача.

Наденце - тази седмица ще ходя за билети. И аз съм се насочила към сектор В. Твоите билети от 65 лв. ли са? Непременно ще отидем заедно , живот и здраве.

Spirit - честит празник! С удоволствие се почерпвам с Дъмпъл-а Simple Smile

# 253
При нас днес времето е студеничко, макар че грее слънцето и не излизахме.
Вашите бебоци седят ли вече стабилно, защото ние се закрепваме за няколко минути и след това туп на някоя страна?
А след като оригнете добре, случва ли се да повърнат, т.е. имат ли го още рефлукса? Ние има моменти когато повърнем, а нашия бати си спомням, че след навършването на 6 м спря отведнъж да повръща. И затова като отидохме до педиатър, аз му споделих, той ни предписа Деган по 1 мл , 3 пъти дневно, 30 мин преди ядене. Каза, че е почти невъзможно , но ако стане сънлив да му звънна. То при нас така и стана, започнахме да спим повечко, един следобяд цели три часа, и аз му се обадих, той сподели, че сме му втория случай така да ни "успива" за цялата практика и да го спрем. Но ми прави впечатлени, че като че ли намали повръщането, но ще видим?!
Ние вече освен, че си бръмчим, казваме и някои срички -та-та, да-да....
Е, това е от мен, лека вечер.......

# 254
После ще чета назад, сега само минавам да почерпя за седмата ни месечинка, докато Коко се е загледал в рекламите. Днес е много кисел и даже ще почерпя ей така   party023    cook   newsm38   food002  cheers  cook защото нямам време да търся по вкусни неща че пак ще почна да мрънка.

П.П. започна, свършиха рекламите

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 18:41 от ***Cvete***

Общи условия

Активация на акаунт