САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new6\

• 10 010
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Е аз се майтапя с тази закуска.  Joy Май само на Силвето й я поднасят така. JoyДано и на други де. Wink

# 121
Ей Асе ти все едно за нас говориш Wink,то като започна да ги будя мойте мъже,какво мрънкане настава,Иво се пазари че не иска на градина,малкия врещи че не му обръщам внимание,някоя сутрин е такава олелия че сигурно и цвети ни чува на 7-я етаж Wink
мерси за закуската и кафенцето,Ели Hug
Айде отивам да викам бубата Wink и да приспивам Ачо smile3524

# 122
  • в Надежда-та
Да аз не мога да се оплача.
Особедно когато Златно чудо го няма - кафето и закуската са в леглото, но това скоро не се е случило, че все бързам да стана,  да пия кафе и да оправя детето.
Даже сутрин и на РС-о не мога да седна, че все мрънка по него.
Вчера във Вис Виталисму харесах един латоп и ще вземем да му го купим, че да не пипа наще по добре да счупи 40лв, от колкото 1000+лв

# 123
Силве по повод на лаптопа-моя синковец вече смаза 2бр, добре че бяха от ефтините,сега се е наточил и на батковия Mr. Green,а и освен това това ми е 3-та клавиатура и 2-ра мишка на рС-то Mr. Green
Големи спецове са тия деца Wink

# 124
  • в Надежда-та
Ми той брат ми подари на Ники една клавиятура, но той не й обръща грам внимание. Моя лаптоп не го отварям докато е буден, а на М на няколко пъти му вади копчетата ooooh!
Този който го гледахме беше като истински и цената ме устройва, че бяхме харесали един за 75лв Crazy

# 125
ЗДРАВЕЙТЕ самоковски мами,ние  в събота и неделя бяхме малко на гости  в баба и дядо затова не съм ви писала а вие доста сте изписали  Grinning.Първо да честитя Рожденя Ден на Ани ,бъди жива и здрава и много щастлива newsm67 .
А днес мисля ,че с Майчето се разминахме в Самоково,но не съм сигурна моята количка е зелена ако съм те отминала извинявай Sick.

# 126
ЦВИТИ препознала си се ! Rolling Eyes
Не съм била аз ние обикновенно сме по площада

# 127
  • в Надежда-та
Къде сте бе мацки newsm78

# 128
# 129
Добро утро Hug,понеже мая ме е изпреварила с кафето,от мен закуската Wink

# 130
И понеже всички сте ме изпреварили тази сутрин, аз пък пожелавам един ей такъв ден , а то се очертава да бъде точно такъв!

Пу-пу, ама и вчера и днес Габи с желание (или поне без ревове) ходи на детска. Аз затова съм толкова ранобудна. Joy

Ани, ти къде изчезна? newsm78 Без снимки и разкази няма да ти се размине! Naughty

# 131
# 132
ееееее при толкова много пожелания за хубав, слънчев ден ,
кафенце и закуска -няма как денят ще е повече от прекрасен

# 133
здравейте майки-приятелки
при толкова раннобудни майки няма как да не са послушни децата и с желание да ходят на детска градина.

аз мислех да не го записвам на ДГ , но вече се изморявам и вече търся варианти

и ние закачихме от модерния вирус-  имаме разстройство

иначе бебето  не ще да се показва и това си е  newsm78

# 134
  • Самоков
Добро утро и от мен! В този хубав ден още по-добре ще бъде, ако мъжете ни правеха ето това:

Общи условия

Активация на акаунт