САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new6\

• 10 009
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Мили момичета,много ви благодаря за хубавите пожелания и за положителния заряд,който ми носят днес и не само!!!

Силве,благодаря за отмяната.
Ето и от мен почерпка ,а ето и плодове

# 106
ДОБРО УТРО!
Предлагам ви по едно освежаващо кафенце след снощната почерпка Grinning

# 107
МАЯ благодаря за кафето,то за мен ще бъде следобедно  Joy.Днес много пусто тук,къде ли са останалите? newsm78

# 108
   И аз съм тук! Laughing

Габи спи, а аз се ровя в нета, защото трябва да правя някаква презентация за един изпит Tired и още се чудя на каква тема да е. Thinking Тази педагогика ще ме побърка - сигурно още 1 година ще я влачим, както е тръгнало. Всеки зает и никой нищо не го интересува.  ooooh!

Кафето и аз с удоволствие ще си го пийна сега.

# 109
  • в Надежда-та
Ето меееее Laughing
Ние днес се мотнахме до Пв, откарахме повече от 2ч. във Вис Виталис и оборудвахме Ники с якета, шапки, ръкавици, шалове и гащеризон. Ама се чудя дали още един да не му вземем newsm78 по-големите дечица с колко изкараха миналата зима newsm78.
Харесах му и ботуши на КК, но тъй като татко си предложи услугите да гледа Ники, не го взехме с нас и не успяхме само тях да вземем. Набелязахме и подаръците за РД, ИД и Коледа. Вчера Ники се сдоби и с първия си марков анцуг на Адидас, корема ме заболя като трябваше да го платим - 63лв, но М е много горд, понеже той носи само маркови дрехи, за разлика от мен - която не издребнявам и ми е все едно Crossing Arms
Нещо почвам от вчера да се разболявам и аз - гърло, хрема. Климата тук почна да ми се отразява и кръвното все ми пада, по цял ден съм на червено вино Crazy Wine Glass
А забравих и да споделя малко радост с вас, моята приятелка от Поморие на 16-ти роди близнаци, а преди време някакъв мн кадърен лекър и казал, че най вероятно няма да има деца ooooh!

# 110
  • в Надежда-та
А и да ви питам, може ли прощапулник без деца Thinking
Тука децата на моите приятелки или са големи (над 15г) или са бебета непроходили ooooh!
В Св няма да се пребера, за да го направя, иначе всички щях да ви събера Mr. Green
Другия варянт е да превикам децата от улицата Crazy hahaha Joy Joy Joy ooooh!

# 111
  • Самоков
Ето ме и мен, ние току що се завърнаха от много хубава разходка. Бяхме в зологическата градина и си изкарахме страхотно. Тези дни ще ви пусна снимки. 
Силве за гащеризон грейка ли имаш предвид. Ако е това един ти е напълно достатъчен. И аз да се оплача как се изръсих за яке Rossignol - 130 лв. намалено, а иначе 199лв.  ooooh! и естествено М беше главния инициатор и той много държеше да е такова. Сега като трябва да му купя и долно  Crazy сигурно и то ще струва толкова. Rolling Eyes

# 112
 newsm59 на Ани Hug Hug Hug Hug и  stork-boy
Силве за мен прощапулника е как си го направиш,при нас НА АчО бЕШЕ САмО бАТКО му Wink,ама вие и до прощапулник ли сте стигнали,браво на Ники smile3501 smile3501 smile3501

# 113
СИЛВЕ ние някога( Joy "някога",как само звучи Joy мале, аз направо си остарявам )когато правихме прощапулниците-майка направи някаква баница и навън на една пейка пред тях ,събрахме всички съседски деца,а и възрастните,беше наредила разни нещица символизиращи различните професии,избраха си и после разчупи баницата ,раздаде и един крос на бързо по -улицата и така.Не сме събирали гости в къщи,ами навън си направихме празника и на децата им беше много интересно.

# 114
  • в Надежда-та
Да Нели за гащеризон грейка става въпрос. Иначе му взех 2 якета, че то като изпера едното, колко ли ще чакам да изсъхне. При това едното го взехме комплект и изобщо не обърнах внимание, че то било като телмо панталон, не гащеризон. Аз от същия модел ги гледах по одтелно, на части ooooh!
Иначе милия като го облякохме за проба едва се движише Mr. Green
Меги обикаля апартамента сам, без проблем Laughing
Асе ние тук в Пз сме в блок и няма как да го направя на вън Tired
Иначе свеки имаше голям мерак тя да го прави, ама като се сърди по незнайни причини й се отнема това право Naughty

# 115
Силве, миналата зима Габи имаше няколко гащеризона, защото трябваше да има от всички цветове. Joy Обаче на мен ми се струваше, че все й е неудобно и едва ходи в тях (а на нея тогава ходенето и без това й беше сложно Laughing) и затова основно си ходеше с джинси, чорапогащник и якенце. Laughing Мисля, че 2 е добре. Peace

Колкото за децата......май поне 1-2 трябва да има. newsm78 Поне на мен така ми обясняваха. Нали трябва да тичат. ooooh! Знам ли.....освен да се шитнем до Пз. Wink Joy

# 116
  • в Надежда-та
оооо вратата ми е отворена за вас, заповядайте Hug да си поприпкаме Mr. Green

# 117
Силве и при нас мерака беше на свеки да правим прощапулка и затова и там я направихме. Имаше само едно детенце - на Цвети братовчедката. Но беше интересно. Мина за 5 мин. и пак по старому. Почерпихме се с питката и ...........
Да се похвалиш ако правите на Ники как е минало.

# 118

Хайде на закуската, че ще свърши! Wink

# 119
МЕРСИИИ......Само че за тази идилия някои само може да мечтаят Joy нашето утро започва много по различно,с крясъци и викове-"Йоана не ми дава дрехите"-"Христо не иска да ставаааа"и още хиляди подобни, и след 15 мин. аз вече съм на ръба на нервна криза

Общи условия

Активация на акаунт