САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new6\

• 10 008
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Честити първи крачки на Цвети- и според мен избора е бил най- добрия.Браво на детенцето  smile3501
Силве и ние бяхме така температура, повръщане и хоп-2 зъбчета предното и това до него-кучешки ли е резец ли е?
А аз като се притесних и тичам  в болницата(и то в събота-тогава има дежурен лекар). И Цонева ми вика , че най- вероятно ще ме остават в болницата......после детето си легна за следобеден сън и като се събуди му нямаше му  нищо само разтроиство , но то мина на следващия ден!Та стискам палци нищо да му няма и зъбките бързо да се показват Wink

# 91
  • в Надежда-та
Не той ще е рехабилитатор на футболен отбор Wink

# 92
  • в Надежда-та
Анииии

# 93
  • в Надежда-та

# 94
Добро утро и от нас!
Силве, добре си го определила Цвети  Peace- рехабилитатор на футболистите - хареса ми Joy.
  bouquet  bouquet  bouquetДнес си имаме рожденничка!
Аничка, да си жива и здрава, много много щастлива, все така усмихната и лъчезарна и да зарадваш семейството си и с едно мъжко попълнение.
  bigdance2 newsm59  bigdance2

# 95
# 96
Ани честит рожден ден пожелавам ти сбъдване на всички твои мечти!!!

Цвети добре дошла в отбора нещо липсваш сутрин на кафето където често ходим Winkнещо си ни изоставлила напоследък Naughty

Честит прещапулник на Цвети пожелавам му успешна кариера на доктор а защо не и на футболист Peace

Меги вие направо сте си били на далавера от новия магазцин Laughing

Майче и ние на скоро бяхме с повръщане  и разстройство но според мен си беше вирус защото и каката беше така и на нас също ни растът зъбки ама каката отдавна вече ги е наредила Mr. Green та не вярвам да е от това  Laughing

# 97
Аничка, Честит Рожден Ден! Весело прекарване, много подаръци и много усмивки днес и винаги! Hug

# 98
  • Високо в планината на изобилието
Честит рожден ден,Ани!Желая ти здраве,щастие,късмет и много усмивки!
Жана,честит празник на Цвети,още от сега добре се ориентира момчето.
На мен днес ми е тъжно,тази сутрин изпратихме семейството на девера ми в емиграция.Но те тръгнаха с големи надежди,пожелавам им на тях да се сбъднат всичките им мечти и планове.

# 99
  • в Надежда-та
Аз предлагам да започваме с празненството, а рожденичката когато иска да се включва

и за Дани

# 100
Честит празник Ани.Бъди много щастлива.

# 101
Щом Силвето предлага да започваме, то тогава Наздраве Drunk!!! Само да дочакаме трезви рожденничката Joy Joy Joy

# 102
 cheers хайде наздраве и от мен  jananest ние по-малко ще си пийваме ,само за настроение Joy

# 103
ЧЕСТИТ РОЖСЕН ДЕН  АНИ!!!!! newsm51 newsm51 newsm51
Токущо преведохме на вашата банкова сметка
365 дни с късмет,здраве и щастие newsm53 newsm53
Използвайте ги с любов  Two Hearts Two Hearts Two Hearts и оптимистично настроени
smile3503

# 104
  • Самоков
Честит рожден ден Ани! Много здраве, щастие, късмет и любов ти пожелавам.   

Общи условия

Активация на акаунт