САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new6\

• 9 996
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • в Надежда-та
Ани, за теб -

# 151
  • в Надежда-та
Питката за прощапулника сладка или солена трябва да е newsm78
Решихме да го направим събота следобяд, че тогава майка е свободна Thinking

# 152
  • Самоков
Силве, сладка е питката. Според стара българска традицията, лично майката на детето трябва да я омеси  Joy и да направи отпечатък от крачето му върху нея. Но, традициите не са това което бяха ... Whistling

# 153
Силве, питката трябва да е сладка и май се топи и в мед, въпреки че ние си я ядохме така.
Ани, недей да се тормозиш, а сподели, нали затова са приятелите!

# 154
  • в Надежда-та
А по нова българска традиция, ще се обадя да я поръчам във фурната Mr. Green
Благодаря, за бързите отговори Hug

# 155
А по нова българска традиция, ще се обадя да я поръчам във фурната Mr. Green
Благодаря, за бързите отговори Hug

newsm10 newsm10 newsm10 браво СЛИВЕ,точно така.Добре че не си при свекито,щото може да се обиди  от новата традиция Joy .В крайна сметка детето си е твое и както решиш,така си го направи прощапулника.Не може да се съобразиш със всичките традиционни изисквания.Важното е да си направите веселото. Heart Eyes

# 156
.

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 21:21 от bravy

# 157
  • Самоков
Ани много съжалявам за всичко, което ти се случало. То на човек като му тръгне назад и става една ... ooooh!
Дано всичко да се оправи колкото е възможно по-скоро. Praynig
А за хорската простотия думи нямам, особено в Самоков винаги е било така. Самоковци са отвратителни злобари и интриганти нищо че са ми съграждани, винаги съм била и ще бъда на това мнение.

# 158
АНИ имаш и моята подкрепа!!!!

# 159
Neli,Мая благодаря ви момичета:)
Нели, Hug Hug Hugабе аз мисля,че това е повсеместно,не е само в Самоков проблема.Навсякъде има хора и хора.Просто този тип хора съществуват(не можем да си затворим очите и да кажем,че ги няма) и може би начина да не се ядосва човек е да се старае да е над тези неща и да не контактува с тях.
За съжаление тези,които искат и чуват,а може би се и радват само на лоши неща и новини от в-к Папарак,Шок,ще си позволя и лека закачка-в-к Любословие и т.н. не са малко.Може би за тях това е светлият лъч на деня,което е жалко!
За мен важното е всеки за себе си да бъде такъв,какъвто мечтае да бъде света около него!И аз се опитвам да съм такава.Моят свят е позитивен,обграден с положителни хора и емоции.
Другите хора решават сами какви да бъдат и какъв да бъде техния свят.

Хайде,че много започнах да философствам Joy

# 160
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=120209
ако искате го вижте.Това е моята колежка,която почина преди седмица.Най-слънчевото момиче в клона ни. no Не можех да повярвам миналата седмица като разбрах.

# 161
Нямам думи.
Каква нелепа смърт...
да си призная аз хич им нямам доверие на лекарите
 Praynig и се моля да не ми се налага да ги посещавам
Ани много съжелявам за колежката ти Cry

# 162
Добро утро майки сладуранки от Самоков!!!
Минавам да ви почерпя по случай рождения ден на мойто голямо момченце - Ивайло днес става на 9! години   party023  party023  party023 smile3510 beer3   party023  party023  party023
Да си призная чувствам се много горда че съм отгледала такова голямо и добро момченце. И на всички вас желая дечицата ви да растат здрави и послушни  и много да ви радват!

Хубав ден!

# 163
Добро утро

Ани много съжалявам за колежкатат ти,жалко че има такива лекари,господ да ни пази да не попадаме в ръцете им HugА това за Гадните злобни Самоковци ми е до болка познато(даже си го имам вкъщи Mr. Green)
Спарки newsm59,да ти е живо и здраво голямото момче,и да ти дава още много поводи за гордост

# 164
Ани, много съжалявам за всичките проблеми, които са те сполетели! SadДано всичко е наред и ни зарадваш скоро с добри новини. Praynig Много, много прегръдки! Hug Hug Hug А за това хубаво момиче.........нямам думи.........снощи дадоха по новините за случая и направо бях ужасена, а сега още повече! Наистина не знам какво да кажа! Cry Cry Cry

Колкото за злобните самоковци - явно наистина от това живеят и най-невероятните клюки и измислици са смисълЪт на живота им, ама всеки път се чудя........не им ли се връща все някога тая злоба?

Общи условия

Активация на акаунт