САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new6\

• 9 993
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Ели,сори за тъпия въпрос,но в коя ДГ ходи Габи Embarassed

# 166
В Баба Прашкева ходи Габето:)

А за Искрето и Иво поздравите в картинка ще постна малко по-късно. Засега мнооого здраве и  Hug Hug Hug още мнооого поводи за гордост за мама Исе!

# 167
добро утро!!!
честит рожден ден на ИВО  bigdance2 нека бъде все така добро детенце и да радва мама и тате,и да получи много подаръци днес  Gift

АНИ,  дано скоро премине тази вълна на лоши моменти в живота ти,нали знаеш,че след всичко лошо идва, нещо добро! Hug

# 168
  • Самоков
Ани това, което се случило с колежката ти е ужасно.  Не зная какво да кажа. Дано сега да е на по-добро място. Много ми е мъчно за близките й.
Спарки честит рожден ден на Ивайло! Пожелавам му да расте още по-добър и послушен и много щастлив.
 nbirthday  bigdance2  ura Tada Gift

# 169
Исе, честит рожден ден на Иво! Да ти е жив и здрав, много послушен, отличен ученик и разбира се най-добрия батко на малката принцеса!  bouquet

# 170
Меги, Ани ти е отговорила! Heart Eyes Ходи си на детска вече 4 дни Laughing и даже не плаче сутрин Crazy, ама въобще и не ме отбелязва, хваща си леличката за ръка и я влачи навътре даже! Rolling Eyes

Вчера майка ми я взима от детска, че пак бях на път и й шила куклата (с която Габи ходи всеки ден задължително), защото още малко и щели да й се откачат крачетата. И разбира се ми наду главата, че са й я дърпали в детската и сигурно и се побийват там. Sad Ама щом ходи с кеф, сигурно й е хубаво там, знам ли! Thinking

# 171
  • Самоков
Ели, незнам каква е тази мания на децата да си носят по нещо в детската градина. Бубчо отначалото носеше книжки, после разни животни, а сега всеки ден мъкне една чанта динозаври. Crazy

# 172
Ааааа, Нели, Габи с тая кукла спи, яде, рисува, едва я убеждавам да я остави като я къпя #Crazy. Те всъщност куклите са 2, ама се редуват в пералнята - 1 задължително трябва да е изпрана и суха. Joy Имаме и едно Мими - по малко бебенце, което също се разнася напред-назад, ама куклите са номер 1 в листата на топ играчките.

А като й кажа: "Габи, куклата е мръсна. Слагай я в пералнята.", тя почва жално да мрънка: "не, не, не", ама носи детето. Първия път като я видя да се върти в пералнята, такъв рев му удари! ooooh!

# 173
Много благодаря за пожеланията момичета! Аз малко скромна с почерпката, но не знам как да пускам гоееми вкусни картинки  Embarassed
Аничка  Hug чак сега прочетох за твоите перипетии - ти си толкова позитивен човек че вярвам че всичко лошо скоро ще отмине! / днес твойта маминка е на екскурзия с моя рожденник - дано хубаво да си прекарат Simple Smile

# 174
Добро утро Момичета.Чета вчерашния ден и съм изумена.Ани и аз гледах по телевизията този случай и съм изумена.Абе как може да има такива сметеници.И на моя мъж преди години при операция на сливиците са му назначили стажант хирург но не са му казали.И едвам оживял ,но до ден днешен не му е наред гърлото.Заклали са го.А и после са го оставили без наблюдение да му изтече кръвта Добре че в момента случайно е минал зетя да го види и с псуване ги е накарал да му обърнат внимание.И това се случва в така прехвалената болница ИСУЛ.По повод злобата Ели,имам чуството че някой хора наистина се хранят с нея и ако не хапнат ще умрат,аз отдавна съм се научила да се забавлявам с злобните приказки и хора-да колкото и да е странно на мен ми е весело,като чуя подобни приказки ,коментари и др.се забавлявам истински.Ани с теб съм -всичко бързо да минава.Хубав ден на всичкиИсе честит рожден ден на Иво да бъде жив и здрав -да радва много мама и тати.

# 175
Исе,да зная за екскурзията:)надявам се да им е много весело и хубаво на децата
А ето това са подаръците от Радостинка за Иво ;.

А когато децата в семейството са повече от едно се взима и на двете-това е за малката красавица

Благодаря пак момичета за това,че ви има Hug Hug Hug

# 176
Честит празник Исе! Да е жив и здрав малкия - голям мъж и много много да ви радва! Да е послушен и грижовен батко и помощник на мама.
За теб:

И за Рожденника:

Весело изкарване на празника!!!

# 177
Все си мисля и забравям да кажа,че габето има страхотни подпис и аватар:) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178
ех , Ани , много ми стана мъчно за девойката
,
а по повод случката с катастрофата и коментарите после , само ще кажа , че заради такива клюкари и сплетници се махнах от самоков.

може и аз да съм била такава , но го надживях и не ми се връща назад

силве , благодаря за помоща

само да кажа , че вече съм 90 кг и нищо не ми става

# 179
Добро утро Hug

Общи условия

Активация на акаунт