САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new6\

• 9 989
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • Самоков
Добро утро майки - приятелки.

# 181
  • Самоков
За закуска никой не се появи, ще пусна и един обяд пък дано се мерне някой. Thinking

# 182
Благодаря за обяда.
Аз пък ще ви почерпя, че днес остарявам с още една година.

Като за обедно време мисля че това е подходящо, за вечеря ще "приготвя" нещо друго.

# 183
Жани честит рожден ден,много щастие и любов и stork-girl Wink
Е аз почти цял ден съм пред компа защото все чакам някакви майстори Mr. Green,аман вече,сменяваме 1 прозорец на терасата,а и изолацията трябва да ни довършат,та днес съм наказана в къщи\като вчера Sad\
Сега съм решила да гладя и сигурно точно като започна някой ще дойде

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ЖАНЕ!!!!!!!! 

# 185
здравейте и от мен Simple Smile много почерпки днес и все любимите ми храни( Joyмежду другото аз много обичам да си похапвам и да си угаждам с храна Wink )

честит рожден ден на нашата рожденичка!!!

jananest  Нека всички твои желания бъдат мои пожелания   bouquet

# 186
 Жане,желая ти да си много здрава,чаровна,обичана и все така усмихната млада жена,майка и съпруга.А ето и подаръче от мен

# 187
  • Самоков
Честит рожден ден Жане! Желая ти много здраве, щастие, късмет и любов.

# 188
Жане честит рожден ден,бъди жива и здрава и  много щастлива.

# 189
Е не,не можах да се сдържа да не ви черпя с един танц.Моят танц беше от смях,приритах направо Joy hahaha rotfImbo rotfImao
http://www.vbox7.com/play:cf8fb792

няма такъв смях просто:))Милата Елена,добре,че спаси положението.

# 190
Добро утро момичета.

# 191
# 192
бубе мерси за кафето,аз докато се справя с лудницата вкъщи и ти ме изпревари с кафето Wink
Ани Joy Joy Joy,а аз си мислех че само аз не мога да танцувам,обаче бареков ме разби-егати дървото hahaha

# 193
  • в Надежда-та
Ух аз нещо напоследък все не мога да се вредя на РС-то Tired
Ани, дано всичко се оправи Praynig, а за брат ти се радвам, че леко е минало и няма последствия. Да не ти пука кой, какво говори, вярно неприятно е, но ако се връзваш на всичко и се нервираш заради хората, набързо ще останеш без нерви Naughty
Жане ЧРД, много здраве и радост ти желая  bouquet
Дани, радвам се, че бях полезна поне с нещо Mr. Green
Аз тази сутрин станах още в 7.20ч, понеже трябваше да ида да взема питата от фурната, която на всичкото от горе бях забравила къде се намира ooooh! и сега от това ранно ставане съм като парцал Tired
Ани, Радостинка какво си беше взела (на прощъпалника) newsm78

# 194
  • Високо в планината на изобилието
Здравейте,мами-приятелки!Извинявам се,че на патерици
Честит рожден ден на Ивайло!Много здраве,щастие и късмет!

Честит рожден ден на Жана!Много обич,радост и благополучие ти желая!
Ани,да не ти пука,кой какво говори.Имаш и моята подкрепа! Hug
Моят син пак започна с неговите алергични истории,а за да не ни е малко,освен ринита имаме и ларингит.Аз ужасно се страхувам от отока на ларинкса.Сега стои си вкъщи,пие противоалергичните лекарства,а аз много се двоумя,дали да му дам и антибиотик. ThinkingТой няма температура,само река от сополи и много-много дрезгав глас.Педито остави на мен аз да реша за антибиотика,тя би го дала за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт