САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new6\

• 9 986
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
ЕЕЕЕЕЕХХХХЕЕЕЕЕЕ  КОЛКО МНОГО СЕ СЪБРАХМЕ Grinning

# 211
  bouquet  честит празник на всички празнуващи днес,своят имен ден   bouquet

силве  страхотни снимки на малкия сладур Hug ,добре се е ориентирало детето,в днешно време от всичко трябва да се интересува

# 212
  • в Надежда-та
И как смело си ходи детенцето!
бе той малко залита на тази снимка hahaha Joy Joy Joy, ама след като търкулнах питката, той се хвана за на майка ръката и искаше с нея да ходи.....и залитна като се отскубна от нея hahaha
Бубу права си, че е пораснал, щом на мен ми прави впечетление, дето съм все с него....

# 213
  • Високо в планината на изобилието
Здравейте на всички!
Честит празник на всички именници днес!Много здраве,късмет и да ви се слави името!

ВИ,мерси за почерпка!Голямото момченце Ники с тези сини очи и сладка усмивка ще разбие не едно женско сърце,мисля си аз.
Ани,Слав пие хомеовокс,ама за сега не виждам никакво подобрение. ThinkingПоне не се влошава.Иначе браво на теб за кулинарните умения,аз само се възхищавам от страни на саморъчно приготвените питки и козунаци.

Дани,с това съм напълно съгласна Hug
идеятя ми беше , да намерим повод дори и в най-тежките ни дни за една усмивка

[/quote]
Ели,дано сладкото Габи се оправи бързо,но тези истории с сополи и болките в ухото ме навеждат на мисъл за уголеменена 3сливица.Ако имаш възможност,заведи Габи на лекар уши,гърло,нос.Не е лошо да й вземат и секрет от носа.Ако педито не ти даде направление,може ти да си го платиш,ако намират бактерия в секрета правят и антибиограма,и ти ще знаеш,трябва ли на детето антибиотик и ако да,то какъв.Миналата година мисля че платих около 10 лева.

# 214
Хайде от мен и тук по едно честито за всички именници днес.Да са ви много здрави момчетата и много радост да носят у дома!!!Наздраве за всички тях!!!

# 215

Честито на всичките ни именици!

Силве, и аз ще повторя, че Никче е много сладък малък голям мъж. Браво за избора! В това време трябва да си всестранно развита личност, така че......браво на момчето! Hug

Ани, радвам се, че снимките на Габи ти харесват! Много Hug.

Таничка, може и така да е. Водих я при Наумов, както при друга лекарка, не нашата, защото тя ми предписа само капки Отипакс по телефона и каза чак на другия ден да я водя, а детето така се мъчеше от болка, че нямам думи. И като й звъннах втори път, ми затвори! Shocked Даже нямам желание да разказвам много подробно, освен че съм много разочарована. Sad

Иначе Габи е по-добре, макар още да вдига Т поне 2 пъти през деня. Но болката в ушите явно доста намаля, няма апетит въобще, ама то си е нормално. На детска няма да я пращам сигурно поне до януари, тъй като ако пак я заведа след 2 седмици например, ще се получи същото. Ще пие някакъв сироп за имунитета, пък ще видим. Жалко, защото мисля, че й харесваше при децата, а по принцип и не е много боледувала досега, ама..........
Преди 3 месеца беше 12 кг, а сега е 11. Confused

И понеже М-то отиде на имен ден, а Габи заспа понеже не си е лягала от обяд, черпяяяя

# 216
  • в Надежда-та
Ми айде тогава Ели наздраве Mr. Green
Що не казахте, че сме сменили времето Crossing Arms
И аз днес цял ден съм в шах колко е часа ooooh!

# 217
Силве, вие вкъщи ли празнувате? Другите явно са по гости. Никой не се мярка. Wink

# 218
  • в Надежда-та
Да в къщи, че тя майка цял ден беше в офиса, изморена и не ми се искаше да я натоварвам допълнително.
Изпразнувахме го и сега сме се разиграли на едни игри \от  icq\.....като малките деца сме Crazy

# 219
Добро утро, поспаланки!

# 220
Ели мерси за страхотната закуска.Не ми го проумява акъла как може да има такива лекарки-педиатърки.Ама веднага я сменям затвори ли ми телефона.Но преди това ще отида да си поговоря с нея.Хубав ден на всички.

# 221
Ели тя вашата докторка беше и наша лична,имам много странно впечатление от лекуването по телефона Shocked,все съм се чудила каква е тая памет да познаваш така добре децата и майките им че да не искаш да ги видиш и все по тел да се изписват рецепти Mr. GreenСлед няколко затваряния на тел и отказ да прегледа болния бебок,при първа възможност я смених

# 222
 Меги, и аз в момента съм в голяма чуденка по въпроса. Засега смятам да я питам следващия път като отида, когато тя е в почивка и детето не я е изчакало да се разболее в работното й време, какво да правя?!!!! Лошото в моя случай е, че ще ми се "обидят" 100 човека, ако я сменя. А е ужасно да няма на кого да разчиташ в момент, когато детето е зле.
 Бърза помощ изобщо не я броя за вариант #Cussing out, а и личната като не вдига, какво се прави????????
 Аз не съм отгледала 5 деца, минали през всякакви болести, че да знам какво да правя. Нали затова са лекарите. ooooh!

# 223
Мамииииии, какви са тези докторки? Тя и нашата от време навреме ни изписва нещо по телефона, но до сега винаги се е оказвала права. И аз съм против това, но знам ли и на тях не им е лесно. Например последния път като заведох Цвети при педи, понеже не си бяхме запазили час чакахме 2 часа пред кабинета докато влезем, защото имаше преди нас около 7-8 човека и още толкова със запазен час. Като влезнахме и тя изглеждаше като парцал.
Абе дано да не боледуват дечицата, че така и ние се изнервяме и лудницата става пълна.
Сега искам и да благодаря на всички за пожеланията за РД и да ви кажа, че сте много мили! Снимки няма, защото и празненството не беше нещо особено - ние 3-та си бяхме че гостите ще ги събера друг ден.
Честит имен ден на патерица и на всички които са празнували вчера и искам да им пожелая със здраве да си носят хубавото име!!!

# 224
Ели, какъв сироп за засилване на имунитета даваш на Габи? Аз също искам да давам нещо на детенце, но си мислех за някакво хомеопатия.

Общи условия

Активация на акаунт