САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new6\

• 9 988
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Eх майки-приятелки

само за нашите житейски перипети се пишем

аиде малко по позитивно....

нека да си пишем повече хубави новини

ще видите че щом почнете да се радвате на малките неща и ще ви потръгне

Почвам първа аз. М изведе детето , макар и за час и се прекарвам супер. Забравила съм колко е хубаво  1 ч. почивка

# 196
  • Високо в планината на изобилието
Eх майки-приятелки

Дани,а дали се замисляш,че може би някои хора само във форума могат да си изкажат болката и да  получат подкрепата.Аз често съм намирала тук решение на споделен проблем.Привърженик съм на тезата:споделена болка-половина болка.Знам,че не искаше да обидиш никого,но мисля,че форума е място,където си споделяме и хубавото и лошо,и ти преди не правеше изключение. Peace

# 197
http://vbox7.com/play:23d9828a
ХАЙДЕ МАЛКО ДА СЕ ПОСМЕЕМ......... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 198
Eх майки-приятелки

Дани,а дали се замисляш,че може би някои хора само във форума могат да си изкажат болката и да  получат подкрепата.Аз често съм намирала тук решение на споделен проблем.Привърженик съм на тезата:споделена болка-половина болка.Знам,че не искаше да обидиш никого,но мисля,че форума е място,където си споделяме и хубавото и лошо,и ти преди не правеше изключение. Peace

идеятя ми беше , да намерим повод дори и в най-тежките ни дни за една усмивка

# 199
Мая,супер беше това клипче,а това с кофата на главата най- много ме разсмя.

# 200
Хей сладурки,много си ви обичам Heart Eyes Hug Heart Eyes
И двечките сте прави Таничка и Дани Hug Peace,форумът е за да споделяме и добро и лошо и дай боже само добро да се случва на нас и семействата ни и да бъде винаги позитивна темата Hug Hug Hug

Таничка,защо не му дадеш на Слав Хомеожен на Боарон(хомеопатия е)за гърлото са и аз давах 5 на ден на Радостинка.дано бързо рамине и марш на Сандански за седмица,дано да се облекчи детенце,а те и без друго първолачетата нали имат заслучен 1во ноемврийски отдих.Тъкмо навреме. Praynig се бързо да ви отминат тези грижи.

Силвуш,днес ли е прощъпулника,ти ме изпревари,аз още се мотая.Живот и здраве идната седмица ще го бъде,ала аз съм се засилила на фурнаджийка да се правя и пита сама да спретна.Да видим какво ще изтипосам.Не,че не съм правила ен на брой пъти,ама сега си е за специален повод,иначе бъднивечерски пити и вечерници една камара съм правила.

# 201
Жане, честит рожден ден на патерица!  bouquet nbirthday  bouquet Много щастие, любов и късмет ти желая! Дано сте прекарали чудесен празник! Хайде, разказвай......и показвай! Wink

Аз иначе ще ви се оплаквам пак! Cry Габи пак е на АБ и не само това, а я болят ушенцата и мноооого плаче. На педито й съм бясна, ама друг път ще ви разказвам по-подробно. #2gunfire

# 202
Бързо да и минава на Габето Praynig,болките в ушенцата да не са от АБ-ка.Милата душичка мамина.
Ели целувки от нас-дръжте се и бързо да ви минава Praynig Peace

# 203
  • в Надежда-та
Мойто М днес има имен ден

Честит празник и на Митко, на мама Ели,
Митко на мама Даниелка,
Митко на мама Дани,
за всички тях

# 204
Ви мерси за почерпката.Честит имен ден на всички именници да бъдат живи и здрави.Весел празник им пожелавам.

# 205
честит имен ден на всички митковци,да са живи и здрави

# 206
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!! bouquet  bouquetbouquet  bouquet
 baloni baloni baloni baloni baloni
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!!!!! bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 207
  • в Надежда-та
За прощапулника вчера - гадайте какъв ще стане http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8538136 - най-вероятно какъвто си реши Thinking.
Първо хвана мишката на РС-то с едната ръка, а с другата безжичния блутут на тел., накрая разгледа всички неща и си тръгна със слушалки и един химикал hahaha

# 208
Ви,колко е пораснал Ники-станал е истински мъж.А това е най-добре ,какъвто сам реши ,такъв да стане .Вие само ще го подкрепяте.

# 209
Силве, много е сладък Ники !!!!!
И как смело си ходи детенцето!
Да го нацелуваш от мен и от бате му Марти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт