Подкрепете активното естествено раждане в БГ!

• 147 091
  • 3 189
  •   1
Отговори
# 1 140
Azzy, а кое точно от идеите на Естествено не споделяш?
И защо това, че ти се различава становището от това на Естествено по други въпроси, е причина да не подпишеш петицията?

# 1 141
не виждам как мога да подкрепям или не едно раждане - било нормално или секцио. нещо ми се губи смисъла на тази петиция.
лично аз бях за нормално раждане, но след като видях, че не всяко раждане може да е нормално... ами нека всяка жена си избира, заедно с лекаря си, а не заедно с петиции. по добре секцио, но живо и здраво бебе, отколкото нормално раждане на всяка цена с увредено травматично дете. най добрия вариант е нормално раждане без последствия за бебето и майката. но....не на всеки му се отдава късмета да роди така, затова вместо да се пъне и да се психясва от подобни петиции е най добре да е осведомен и за двата варианта за раждане - пък как дойде !

# 1 142

Не призоваваме всички да раждат естествено на всяка цена. Става дума за правото на жената да бъде активна страна по време на раждането на своето дете, за правото на информиран избор, за осъвременяване на практиките и отпадане на доказано вредните такива, за партньорски и коректни отношения между лекарите и пациентите и насърчаване на естественото раждане винаги, когато това е възможно.

Цитирам първия си постинг в темата  Rolling Eyes

# 1 143
подкрепям

# 1 144
az ne podkrepqm bezyslovno.... az rodih normalno.... i vse pak?! Lekarite i obslujvaneto v obiknovenoto AG bqha prekrasni .... otno6enieto 4ydesno.... No vse pak....dragi bude6ti maiki.....nastoqvaite da badete osvedomeni za vsi4ko i pregledani sa6to.

# 1 145
Аз подкрепям естественото раждане, защото то е нормалния път към достигане на целта - Здраво и Весело бебе!!!

# 1 146
Здравейте!Аз съм отскоро регистрирана в този сайт,всъщност отскоро съм и майка,но твърдо съм за естественото раждане.Усещането е незабравимо,няма друго такова.Така че бъдещи майки,ако не е задължителна операция,не пропускайте да учавствате активно в появата на бял свят на бебето си.Никога няма да съжалявате.Болката е нищо в сравнение с неописуемото удовлетворение при вида на мъничкото същество,което ви подават след това.Раждайте както са раждали жените векове преди вас,и както е решила природата-усещайки как дарявате живот.Така ще очаквате с нетърпение своята награда-детенцето ви.

# 1 147
подписах , два пъти родих естествено по настояване на докторите, въпреки че исках обезболяване.
Специални благодарности на д-р Михайлова - Добрич.

# 1 148
# 1 149
и от мене подписче Stop

# 1 150
по холандските новини съобщиха тази сутрин резултат от тяхно си изследване, който буквално гласеше, че раждането вкъщи е еднакво безопасно с  раждането в болница.

# 1 151
  • София
Благодаря, Брит Hug

# 1 152
Аз ще имам трето дете и твърдо съм" За"!Само дето не можах да отворя петицията ,за да се разпиша!   Имах две кошмарни раждания,дори при второто  действаха насилствено и резултата е дете с ДЦП и въпреки всичко няма да позволя да съм упоена,неадекватна и оперирана!

# 1 153
  • в страната на чудесата
по холандските новини съобщиха тази сутрин резултат от тяхно си изследване, който буквално гласеше, че раждането вкъщи е еднакво безопасно с  раждането в болница.
това не е учудващо предвид традициите на холандия в това отношение. опасно е обаче да пренасяме просто така резултатите за БГ

# 1 154
  • Burgas
Аз ще имам трето дете и твърдо съм" За"!Само дето не можах да отворя петицията ,за да се разпиша!   Имах две кошмарни раждания,дори при второто  действаха насилствено и резултата е дете с ДЦП и въпреки всичко няма да позволя да съм упоена,неадекватна и оперирана!
Защо няма да позволиш неразбрах,ами ако от това зависи твоя и живота на детето ти какво ще направиш,при мен трябваше веднага да извадят детето защото имаше слаби тонове а бебето беше напречно разположено и нямаше как да стане нормално раждане в този момент изобщо не мислех как ще родя исках само детето ми да се роди живо.

Общи условия

Активация на акаунт