Подкрепете активното естествено раждане в БГ!

• 146 892
  • 3 189
  •   1
Отговори
# 870
 Peace Подкрепям!

# 871
# 872
с две ръце съм за нормалното   раждане,тъй като родих без някакви си там лекарства и то много бързо Peace Peace Peace Peace

# 873
Естествено че подкрепих,аз съм на 100% за естественото раждане

# 874
И аз подписах!!!
Раждането може и трябва да бъде изключително ощастливяващо събитие!!!  bouquet

# 875
Подкрепям  Peace няма нищо по-нормално и естествено от това да станеш майка ,чрез естествено раждане  Heart Eyes

# 876
Didunski, благодаря ти за труда, който си положила,много приятно ми беше да прочета това, което си написала и ме зарежда с оптимизъм, че скоро и в България нещата ще се променят!

# 877
  • София
Здравейте на всички! Абсолютно съм за естественото раждане, както и за подобряването на условията да се случи това прекрасно събитие! Бих се подписала още  веднъж и с двете ръце! newsm10 Simple Smile Peace

# 878
аз съм за

# 879
подкрепям и аз

# 880
Темичката е пусната точно когато раждах WinkАз съм за естественото раждане, сама искъм да кажа че нямаше такива мъки и толкова зор дето видях - такаче трябва да има и право на избор.

# 881
Аз родих естествено, но едва ли бих повторила. Със сигурност няма да отида отново в държавна болница. Не ми се описват условията( хигиена и отношение на лекари и акушерки под всякаква критика). Родих здраво бебе 4кг, но имах чувството, че ми счупиха ребрата от натискане. Шевове 45 минути без упойка. bash
Всеки си решава, но моя съвет към тези които им предстои раждане е да се осведомят за условията в болницата, която са избрали. Платете си на лекар. По тарифи на болницата, не е толкова скъпо, но отношението към вас ще е различно.

# 882
подкрепих

# 883
подкрепям напълно

# 884
И аз също подкрепих.

Общи условия

Активация на акаунт